Sugemærke og vodka

179 2 0
                                    

Matt kommer hjem i dag. Det er den 30. December, så det er nytår i morgen og overmorgen. (I ved hvad jeg mener.)
Jeg står i lufthavnen og venter på at Matt kommer.
Jeg havde siddet i cafeteriet i en halv time og drukket kakao, da jeg fik en besked fra Matt.
M=Matt R=Ray
M: Hej søde, flyet lander om 5 min, så jeg kommer snart tilbage. Jeg elsker dig min smukke prinsesse❤️ Og glæder mig til at se dig😏
R: Jeg er allerede i lufthavnen og venter på dig💘 Vi ses snart skat😏

Jeg stod ude ved fly udgangen til hans fly og ventede på ham.
Jeg kunne se Matt, så jeg kom løbende hen imod ham. Han bar mig op og snurrede mig rundt. Mine ben hang rundt om hans hofte og vi kyssede. Kysset udviklede sit til et snav. Matt satte mig ned, så jeg stod foran ham. Jeg trak ham ind i det største kram.
Matt: Jeg har kun været væk i 8 dage.
Ray: Ja men jeg har savnet dig så meget!
Matt: Jeg har også savnet dig.
Ray: Altså jeg har min kuffert og håndbagage med. Jeg har også husket at pakke noget pænt nytårs tøj til dig.
Matt: Tak søde.
Ray: Så lidt.
Matt: Hvornår kommer vores fly til  New York?
Ray: Om én time, så du kan lige nå at få noget mad inden vi skal flyve.
Matt: Tak! Jeg har ikke spist noget i dag.

Vi gik ned mod Starbucks som var i lufthavnen. Jeg fik en Seattle latte og en sandwich, Matt fik en pumpkin spice latte og en sandwich. Vi sad og snakkede lidt, da en høj stemme sagde i højtalerne:"Flyet til New York flyver om 5 minutter på gate 14."
Vi rejste og op og løb hen til gate 14. Vi kom igennem sikkerheds tjek med det sammen, uden problemer. Jeg gav billetterne til damen og vi gik ind i flyet. I min taske havde jeg min pung, powerbank, iPhone, høretelefoner og noget håndsprit.
Mig og Matt sad ved siden af hinanden, vi sad med hver vores iPhones og Matt nussede mig på låret. Vi sad begge med høretelefoner i ørene, da han satte min musik på pause. Jeg kiggede op på ham og ventede på at han skulle begynde at snakke.
Matt: Udover at komme til time square og være sammen med mig, hvad er så det bedste ved at komme til New York?
Ray: Altså vi skal jo være der i en uge, så det er nok bare at komme tilbage.
Matt: Ja! Tænk på alle de minder vi har fra New York. Vi er jo begge opvokset her og har været sammen i hele vores liv.
Ray: Jeg vil gerne indrømme at da vi var 11 år og blev kærester for første gang, håbede jeg at vi ville være kærester, eller bare kende hinanden nu. Jeg har altid gerne ville holde nytår med dig på time square.
Matt: Det har jeg også altid ville med dig.
Ray: Tænk at vi har haft den sammen drøm, er det ikke sjovt?
Matt: Jeg vil nu hellere kalde det skæbnen.
Det var så sødt af ham at sige sådan. Jeg lagde mit hoved på hans skulder og krammede hans arm. Hans hoved lå oven på mit hoved. (Hvis i forstår hvad jeg mener.)
Jeg lå bare og hørte musik resten af flyveturen.

Skipper resten af flyveturen.

Vi var landet og det var midt om natten. Der er jo ikke samme tidszone i L.A. og New York. Vi kom hen til vores hotel og tjekkede ind. Det var et 5 stjerner hotel og det var mega stort! Der var privat resturant, pool, kasino og biograf. Vores værelse var på 11. etage og var nummer 764. Matt åbnede døren og jeg stod og kiggede med store øjne ind i rummet. Der var et 55 tommer tv, et mini køleskab, et kæmpe badeværelse med brusekabine og et boblebad. Der var et stort skab og midt i rummet var der en kæmpe dobbelt seng som så mega blød ud!
Jeg løb hen og kastede mig i sengen. Matt gik hen og åbnede køleskabet.
Matt: Ray, der er champagne og vodka i køleskabet.
Ray: Seriøst?
Matt: Ja! Kom selv og se.

Jeg rejste mig op og gik hen til køleskabet. Der var fucking champagne og vodka i det køleskab!
Ray: Matt... Jeg er jo 17 år...
Matt: Ja og? Jeg er 18, så det er ikke ulovlig.
Han smilede et smørret smil, så jeg begyndte at grine. Jeg gik hen til min kuffert og tog mit badetøj, for efter at gå ind på badeværelset.
Matt: Hvor skal du hen?
Ray: Jeg tager badetøj på og går i boblebad.
Matt: Må jeg komme med?
Han sagde det på en ret fræk måde.
Ray: Ja da... så længe du har badebukser på.
Matt: Okay, jeg skifter her inde og så kan du skifte på badeværelset.
Ray: Okay

Jeg gik ind på badeværelset for at skifte, da jeg havde skiftet færdig, dæmpede jeg lyset en lille smule og  tændte to stearinlys. Jeg fyldte boblebadet og tændte for boblerne. Matt kom ind med en champagne og to glas. Boblebadet havde et tyk kant som vi brugte som bord. Vi satte glassene på kanten og Matt fyldte dem med champagne. Vi satte os begge to ned i boblebadet. Vandet var lidt varmt men det var okay, jeg sad på Matt's skød, mens vi begge to drak champagne.
Da vi havde tømt den første flaske hentede Matt to nye. Boblebadet havde en slags varmer, så vandet ikke blev koldt. Han kom tilbage med de to andre flasker og jeg kunne godt mærke at jeg var lidt fuld. Vi sad og snakkede, nu sad vi i hver vores ende af boblebadet. Vi havde drukket tre flasker champagne, normalt er der ikke så meget alkohol i champagne, men Matt havde fyldt halvdelen af flaskerne med vodka. Lad os sige det på en anden måde, vi var begge to fuld kommen stang stive. Når jeg bliver fuld bliver jeg altså alt for pervers! Jeg kan ikke gøre noget ved det og det er mega irriterende.
Vi var gået op af boblebadet og havde tømt det. Du lå Matt på sengen kun i underbukser, mens jeg havde taget sexet tøj på og stod og strippede for ham. Det er overhoved ikke et børnevenlig hotel, der er alkohol og en stripper stang på hvert værelse.
Jeg var igang med at strippe for ham, for jeg var jo stang stiv. Jeg satte mig på hug så han kiggede på min røv. Jeg bevægede mig langsomt op af stangen mens jeg slikkede på den. Da jeg stod op normalt igen, tog jeg min crop top af, så jeg kun havde min bh på for oven. En meget lille meget fræk bh. Jeg svingede mig rundt i stangen, da Matt sagde: " Tag shorts'ene af skatter." Jeg tog mine hotpants af, så nu havde jeg kun bh og blonde g-streng på.
Nu kommer vi til det værste. Jeg følger mig så flov over at jeg ikke kan styre mig, men det kan jeg altså ikke.
Jeg tog min bh af og gav Matt en lab dance. Han fik en boner og jeg satte mig på den. Han kyssede mig ned langs halsen og gav mig et sugemærke, så jeg udslip et støn. Jeg lagde mig ved siden af ham og så lagde vi os til at sove.

Ray (MAGCON FAN FIKTION)Where stories live. Discover now