Vikar

341 9 0
                                    

Næste dag i skolen kom Nate hen til mig, jeg magtede virkeligt ikke at snakke med ham så jeg ignorerede ham bare. Jeg gik ind og satte mig ved et bord. Jeg skulle have matematik, men da klokken ringede kom der kom en dreng/mand i ca. tyverne ind af døren. Jake: Hej jeg hedder Jake, jeres matematik lærer er indlagt på hospitalet så jeg skal være jeres midlertidige matematik og idræts lærer.
Seriøst! Han har mørke grønne øjne, og mørkt brunt hår. Han har en god tøjstil, og han virker virkeligt venlig!!! Omg hvor fedt!
Ray: Hvor gammel er du?
Jake: Jeg er 19 og fylder 20 den 7/4
Ray: sejt! Jeg har også fødselsdag den 7/4
Jake: Nåh men så lad os håbe at jeg stadig har jer der
Ray: Ja men er du ikke lidt for ung til at være vikar?
Jake: Jo men jeg sprang de to sidste klasser i folkeskole over og startede et år tidligere, fordi jeg var klogere end mit gennemsnit. Så de tre år brugte jeg på at læse til lærer/vikar
Ray: okay
Vi brugte næsten hele timen på at snakke, men det var ret hyggeligt, for nu har vi lært Jake at kende, som fx. Hans ynglings farve er mørkeblå, hans ynglings dessert er brownies, og hans ynglings sport er fodbold.
Da klokken ringede, skyndte jeg mig ud af klassen så jeg ikke skulle løbe ind i Nate, men det var selvfølgelig lige hvad jeg gjorde.
Nate: Du må virkeligt undskylde at jeg har opført mig på den måde, jeg vil ikke lyde som en idiot, men alt det de andre har sagt er løgn! Jeg var dig altså ikke utro.
Ray: Men du sagde da selv at du havde været sammen med mange andre!
Nate: Ja men det var ikke ment på den måde! Jeg var ikke kærester med dem, jeg kyssede dem bare og var meget sammen med dem og den slags ting.
Ray: Prøv lige at hør på dig selv, du lyder som en komplet idiot når du siger det der!
Nate: du skal ikke kalde mig idiot!
Nate knyttede sin næve og slog mig! Han var en del stærkere end Cathrine! Det gjorde ondt! Han gav mig en mavepuster!
Jake: Hvad sker der her?!
Nate: Jeg krammede hende bare!
Jake: Det så ikke sådan ud! Jeg så godt at du slog hende!
Ray: Hallo? Er der en af jer der hjælper mig op?
Jake: Ja. Ray jeg tager dig med op på lærerværelset, og Nate du går op til kontoret!
Jake bar mig som en prinsesse, wow han var stærk! Han lagde mig i sofaen, og så ringede klokken! Alle lærerne gik, undtagen Jake.
Jake: Jeg skal ikke have nogle klasser lige nu, så jeg bliver her og sikre mig at du har det godt.
Jeg fik en ispose, og for at være helt ærlig, så gjorde det ikke særligt ondt, men jeg lod som om, for Jake behandlede mig som en prinsesse!
Jeg lukkede øjnene, og forestillede mig at jeg var på et slot, med en stor hvid kjole, og min prins (Jake) kom ind til mig i den store balsal, og vi dansede vals. Men jeg blev afbrudt af Jake, som satte mig op, jeg sad ved siden af ham, og han kiggede mig lige ind i øjnene!

Ray (MAGCON FAN FIKTION)Onde histórias criam vida. Descubra agora