Part 38.

4.8K 342 14
                                    

Čo to má sakra znamenať? Otec? Svadba? S ňou?!

"Čo to je za pozvánku a prečo sa tak na ňu mračíš?" Kristin nadvihla obočie.

"Pozvánka na svadbu. Môjho otca! Veď ja ani neviem o tom, že niekoho má! A čo je najhoršie? Je to Ráchel Blackburn!" vyprskla som.

"Čože? Veď to je jedna z najúspešnejších architektiek v Amerike. Pozná ju snáď každí." zasmiala sa.

"Ja ju ale nepoznám takto. Je to matka Domie." precedila som skrz zuby.

"Kto je Domie?" Kristin nadvihla obočie.

"Nehovorila som ti o nej?" pokrútila hlavou na nesúhlas. "Stylesová bývalá. Jebnutá kurva, tiež ma šikanovala." povzdychla som si. "Ale ja stále sakra nechápem. Prečo mi nepovedal, že niekoho má?" rozčuľovala som sa.

"Mňa sa nepýtaj." mykla ramenami. "Veď mu zavolaj, nie?"

Vzala som telefón do ruky a hneď som vytočila jeho číslo.

"Jaylene, čakal som, že čoskoro zavoláš." hrdelne sa zasmial.

"Otec, nie je prvý apríl. vieš, to, však?"

"Viem."

"Tak čo to má do riti byť? Prečo si mi nič nepovedal?"

"Nevedel som ako ti to mám povedať, vieš, že som nikdy nebol dobrý takýchto veciach. A bál som sa, ako budeš reagovať."

"Otec, vieš ty koľko mám vlastne rokov? Prečo by mi to malo vadiť? Je to tvoj život, ja sa ti do neho srať nebudem. Stačilo mi to iba povedať." zavrčala som. "Vidíme sa na svadbe." Týmito slovami som zrušila hovor a mobil hodila na gauč.

***

Otec: "Jaylene, prepáč, je mi to naozaj ľúto, že som ti nič nepovedal. Ale bol by som rád, ak by si prijala pozvanie na večeru s Ráchel. Ak odmietneš, pochopím to. Avšak keby niečo, o 7 v La'Royal. Ľúbim ťa."

Ľúbim ťa. Úprimne, pri týchto slovách ma zahrialo pri srdci. Avšak, stále sa na neho hnevám, len nie už toľko. Takže, tá večera by mohla byť.

Ale to znamená, že mám iba hodinu a pol na to, aby som sa nachystala. To dám. Som predsa O'Niall!

"Môže byť Kristin?" otočila som s k nej, no krútila hlavou.

"Kde máš tú blúzku od Channel?" ukázala som jej prstom na skriňu, odkiaľ ju vytiahla. "Tu máš, tú si daj." usmiala sa a dala mi ju do rúk.

Blúzka sedela ako uliatá, vlastne bola perfektná. Vybrala mi ešte k tomu masívny čierny náhrdelník, čierne lesklé lodičky a mohla som ísť.

Nasadla som už do svojho BMW, ktoré mi nakoniec otec podaroval k narodeninám a vyrazila som na miesto.

Reštaurácia bola ako každá iná luxusná reštaurácia. Hlavne pre snobov. Fuj.

"Dobrý deň, máte tu rezerváciu?" spýtal sa ma postarší pán, asi okolo 50-ky.

"Rezervácia na meno Zack O'Niall." vyslovila som. Hneď ako na povel ma zaviedol k stolu, kde otec s Ráchel už sedeli. Avšak, bola tam aj jej dcéra. Domie. Uh, aké prekvapenie, že ma to nenapadlo skôr, že by tu mohla byť aj ona.

Otec keď ma zbadal, oči mu žiarili ako milióny hviezdičiek na oblohe. Ráchel sa usmievala od ucha k uchu a Domie ticho sedela a prezerala si ma od päty až po hlavu. Zrejme ma tu nečakala, tak ako ja ju. Skvelé.

"Jaylene. Som rád, že si prišla." široko sa usmial a objal ma. "Tak, toto je moja nastávajúca, Ráchel."

"Teší ma. Zack mi o tebe veľa rozprával." usmiala sa a tal trochu som mala pocit, že úsmev bol nútený. "A toto je Domie. Moja dcéra."

"My sa poznáme, však?" uškrnula som sa. "Boli sme spolužiačky na strednej." sadla som si vedľa otca, priamo oproti nej.

"Eh, áno. Chvíľu som rozmýšlala, že odniekiaľ ťa poznám. Teraz už viem." odmlčala sa. "Páni, dobre si sa zmenila. Jaylene."

"Nečakané, však?" usmiala som sa najviac falošne ako sa dalo. Sadla som si vedľa otca, priamo oproti nej.

Vlastne, tiež sa dosť zmenila. Z jej nechutne blond vlasov sú teraz tmavo hnedé, až čierne, čo sa týka make-upu, povolila a to dosť. Inokedy bývala zmalovaná ako bábika, teraz je to skôr tak do prirodzena. Ešte jedna zmena tu je, a to sú jej kozy, ktoré má o dosť väčšie. Chúďa, vždy mala komplexy, že je ako pristávacia dráha. Takže, ak by mi niekto povedal, že to bolo pubertou, tak by som dotyčného vysmiala. Prečo som si teraz spomenula na Kyllie Jenner?

"Vy ste boli spolužiačky?" čudovali sa Ráchel s otcom.

"Áno, boli sme." odvetila Domie.

"Bohužiaľ." zahundrala som si popod nos tak, aby ma nikto nepočul.

Tak ako mám vo zvyku, do žiadnej konverzácie sa zbytočne nezapájam a teraz to nie je žiadnou výnimkou. Pokým sa ma niečo netýka, tak na čo? Netrápi ma nič, o čom sa oni rozprávajú. Dokonca sa aj Domie zapája, čo ma dosť prekvapilo. Vždy bola ako Harry. Nič ju nezaujímalo, pokiaľ sa netýkalo niečo jej alebo Harryho.

A keď už sme pri ňom, práve teraz ho spomenula a hneď som zbystrila.

"Fajn, ja za chvíľu pôjdem, idem ešte von s Harrym." zachichotala sa.

Takže ona ide s Harrym von. Wow. Kto vie, možno skončia znova spolu.

"A tebe bude z toho hrozne." ozvalo sa moje svedomie.

Načo ho vlastne musela spomínať? Určite to spravila naschvál. Tá suka. Vďaka nej mi bude teraz behať stále v hlave. A ja budem zbytočne nervózna a hnusná na všetkých.

"Pôjdem ja už. Majte sa." náhle som sa postavila ho stoličky.

"Kam ideš tak skoro?" otec pokrčil sklamane obočie.

"Domov. Povedzme tomu, že mi nie je dobre z niekoho spoločnosti." uškrnula som sa a dobre som mohla počuť, ako Domie zalapala po dychu. Jasné, že vedela, že som myslela ju.

Bez ďaľšieho slova som sa obliekla a vyšla von z reštaurácie. Vonku ma ovial silný studený vietor a prúdky dážď. Úžasné, fakt ako. Čo sa môže ešte dnes stať? Stretnem Stylesa?

Samozrejme, že áno. Ako naschvál. Akurát zamkýnal svojho Range Rovera a smeroval do reštaurácie. Modlila som sa, aby si ma nevšimol, ale ako hovorím, dnes sa všetko deje naschvál!

Ja som rýchlo odvrátila od neho zrak a zrýchlila som tempo k autu. Čo najrýchlejšie som nastúpila a vyrazila odtiaľ domov.

"Kurva." sykla som, keď som na svojej tvári zacítila niečo teplé. Slzy.

•Ola babes! Stihla som dnes pridať (myslela som si, že to ani nedopíšem, pretože mám tak trochu spisovateľský blok. Super nie?) a keďže je dnes 1.1.2016, tak Vám chcem zaželať do Nového roka len to najlepšie ❤️ Tak, čo, ako ste trávili posledný deň v roku? 😌 Pochváľte sa 😉
Časť sa vám dúfam páčila, písala som ju celý deň ako úplny cock 😑 pre ďaľšiu 75+ votes a komenty 😍 viac neviem čo by som povedala, iba to, že som všetkým moc vďačná, čo čítajú, votujú a komentujú My Turn❤️ love ya❤️☝🏻️•.

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now