Part 58. (+menší oznam)

4.4K 333 20
                                    

Jedno upozornenie v poznámke autora😊👇🏻

"Vieš čo? Dnes už naozaj drž hubu, pretože ma svojími slovami naozaj raníš a mňa to už kurva nebaví." precedila som skrz zuby. "Vypadni."

Hnev v jeho očiach nahradila bolesť, keď toto slovo vypadlo z mojich úst. Ranilo ma to a trhalo mi srdce ho vidieť takéhoto a nechcem aby vypadol, ale potrebujem momentálne od neho fakt pokoj. Ale hlavne mi trhalo srdce, že stojí predomnou pripomínajúc mi starého Harryho. A ja sa starého Harryho bojím a pociťujem k nemu nenávisť.

"Ja to myslím vážne Styles. Strať sa mi z očí." rukami som sa mu zaprela o hruď a odstrčila som ho od seba tak, aby som mohla od neho íst preč. Namierila som si to rovno do spálne, kde som sa rovno zamkla a ľahla si so postele.

Harry's POV

Bože môj. Naozaj som sa zachoval, ako starý Harry. Keď mi to povedala, pocítil som v hrudi takú bolesť, akoby sa mi do srdca zapichlo tisíc dýk.

Ale môžem si za to všetko sám. Dokonca nechápem sám seba ako som mohol tak vybuchnúť len kvôli nejakému decku. Ale ide o to, že ja žiadné dieťa nechcem. Nikdy som nechcel. Možno je to hlúpe a sebecké, ale je to tak a ona to vie.

"Ja len tak aby si vedel, tehotná nie som. Chcela som vedieť, ako sa zachováš. Či ako normálny človek alebo ako idiot. Škoda, že ani jedno z toho. Priam si sa zachoval, ako totálny KOKOT."

Takto nejako znela SMS od Jaylene ktorá mi prišla pred niekoľkými sekundami. A samozrejme mi musela napísať, že som sa zachoval ako kokot, čím hovorí, že aj kokot som. Fajn, ja viem. A čo?

Jediné pozitívum tohto super začatého dňa? To, že chvalabohu nie je tehotná. Je to sebecké, ale no a? Raz už taký som, nemám skvelú povahu.

Ale do riti, sere ma to ako som sa ku nej správal. Mrzí ma to, naozaj. A hlavne ma mrzelo to, ako ma poslala preč. Silno dúfam, že toto nie je medzi nami koniec, pretože ak áno, tak neviem čo budem bez nej robiť. Po pravde, hneď skončím niekde zliatý jak bomba. Možno budem na toľko zúfalý, že to ani nedokážem.

Kurva, na čo myslím na takéto niečo? Proste by som nezvládol náš rozchod. Radšej by som trpel to decko (ktoré chvalabohu nie je, viem, som zlý) a bol s ňou ako bez nej. Som moc zamilovaný, moc ju milujem a som na nej až moc závislý. Sme skoro stále spolu a mne to tak vyhovuje. Hlavne, sme spolu sami, iba my DVAJA a žiadny tretí nečakaný a nevítaný člen.

•••

"No tak, dvihni to do riti." zanadával som do telefónu, keď mi Jaylene nedvíhala. Sakra, je 8 večer a ja absolútne neviem, čo s ňou je. Neozýva sa ani mne, ani Kristin, ktorá mi mimochodom pekne vynadala. S pokerfacom som ju iba počúval ako mi nadáva a jednoducho som iba odpovedal "uhm". Až ma to prestalo baviť a zrušil som ju.

Bože, prečo som si nespomenul skôr? Veď mám od jej bytu kľúče! Hneď som sa postavil zo sedačky, zobral som si kľúče a vyšiel som von. Odomkol som auto, do ktorého som v momente nastúpil a upaľoval som čo najrýchlejšie ku nej.

Vyšiel som po schodoch na poschodie, kde Jaylene býva a potichu som strčil kľúč do zámku. Čo najtichšie som vošiel dnu. Všade bola tma a tak trochu som stratil nádej, že Jaylene je doma a v poriadku. Pomaly som prechádzal ku dverám od jej izby dúfajúc, že tam bude. A bola tam. Takýto kameň zo srdca mi nepadol ešte nikdy asi.

"Huh, ahoj Harry." pozrela na mňa uslzenými očami. "Nejdeš si ku mne sadnúť?" smrkla a s notebookom ktorý mala na nohách sa posunula ku kraju postele.

Mlčky som prešiel k nej a sadol si. Trochu som sa zarazil, keď som cítil jemný pach alkoholu. Uh, skvelé.

"Bože, no nie je to zlaté?" oči sa jej znova zaliali slzami. Notebook otočila ku mne a tam na mňa vykukli dve malé šteniatka ako sa spolu hrajú. Bože môj, čo to mám za ženskú?

"Jaylene? To je dôvod tvojho plaču?" spýtal som sa a prikývla. Huh, moja teória je pravdivá. Je magor. Ale môj magor.

"Chňo, veď to je také roztomilé." našpúlila spodnú peru.

"Ty si mimo." zasmial som sa a zároveň som pokrútil hlavou.

"Áno, to som." mykla ramenami. Notebook zaklapla a náhle obmotala svoje ruky okolo mňa. "Som moc mimo, pretože ťa milujem sakra." zabručala. "Predsa len, kto by miloval svojho tyrana alebo ako to mám nazvať." nadýchla sa a prúdko vydýchla.

"Fajn, na toto asi nemám čo povedať." povzdychol som si.

"Ale áno." dvihla zrak a pozrela sa mi priamo do očí. "To že som magor. A samozrejme, že aj ty mňa." odmlčala sa. "Už ma nemiluješ? Je to kvôli tomu, že som ti povedala, že som naozaj tehotná?" kútiky úst jej úplne klesli. A pri tých slovách ma fakt pichalo pri srdci.

"Ako môžeš niečo také povedať? Vieš, že ťa milujem najviac na svete Jaylene. To s tým tehotenstvom, áno, bolo to hlúpe, ale určite by som ťa kvôli tomu neprestal milovať." vydýchol som. "Pamätaj si, že ťa milujem najviac ako sa dá a nikdy by som ťa kvôli tehotenstvu neopustil. Ale sama vieš, že ja deti rád nemám. A ty tiež nie."

"Ja viem, ja viem. Ale ver tomu, že ak by sa niečo stalo a ja by som naozaj otehotnela, zabúdaj na to, že pôjdem na potrat Harry. Také niečo určite nikdy nespravím." mrmlala mi do hrude. "Fakt nie. Je to kurevské svinstvo." stála si za svojím a ja som jednoducho prikyvoval.

"Dobre." vydýchol som a dal som jej bozk do vlasov.

"Ale aj tak som na teba naštvaná." vyhŕkla po chvíli.

"Je mi to jasné." uchechtol som sa. "Ale je mi to ľúto. Naozaj."

"Veď aj musí." uchechtla sa aj ona. "Ale prosím, už takto nereaguj na nič. Fakt som sa ťa bála Harry. Ranilo ma to všetko, čo si mi povedal." smrkla a začala si žmoliť nervózne prsty.

"Prepáč mi to, už to nespravím. Sľubujem ti to." palcom som jej dvihol bradu. "Milujem ťa, tak moc." vydýchol som a prisal som sa jej na pery.

Huh, ola
Na začiatok, to čo som chcela, čaká vás ešte jedna posledná časť a epilóg!
Nová časť je tu😌 Dokonca o niečo dlhšia ako minulá😄 Ale neviem no, mám z nej tak trochu zlý pocit a bojím sa, že sa vám nebude tak páčiť ako tie predošlé. Tam som videla, že sa vám páčili, toľko úžasných komentov ma o tom fakt predvedčilo 😏❤️ takže ďakujem vám za ne veľmi moc😏❤️
Inak, čo hovoríte na Pillowtalk? Bože, hneď moja prvá reakcia bola "ahskfkĺsjk", že čo ti jebe 😱❤️ úplne mega to je❤️
Votes und Comments meine Liebe😂❤️ (fuj nemčina😂)
Fucking Love all of you❤️
Nikoleta❤️.

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now