Part 8.

6.3K 393 13
                                    

"Čo to bude? Či, že sa pýtam?" zasmial sa Tom, kolega Kristin. Je to fajn týpek, veľmi milý, často sa snaží koketovať, ale mám radšej bad-boyov, takže prepáč Tom, ale si na mňa moc dobrý.

"Pre tentokrát obyčajné Latté, grande." usmiala som sa. Zaplatila som a odišla som na druhú stranu pultu, kde mi podali kávu.

"Pre krásku;)" bolo napísané na kelímku. Aké zlaté.

"Ideme?" ozvala sa za mňou Kristin a ľahko som prikývla. Verím tomu, že akonáhle nastúpime do auta, budem mať výsluch. Bože môj, pomoc.

"No davaj! Ako to išlo?" pretočila som očami. Nehovorila som?

"Ahoj Jaylene, aj ja ťa rada vidím." odfrkla som si.

"Tak ahoj Jaylene, ako to išlo?" slová naťahovala ako malé decko a ešte pri tom krútila očami.

"No, na to, že bol sám, tak to išlo veľmi dobre. Dokonca mi pochválil šaty." otvorila som ústa a predstierala som silné nadšenie.

"Ani sa nečudujem." zasmiala sa a ja som ju hneď prebodla pohľadom.

"No čo? Robia ti veľmi peknú postavu. A ešte keď sú červené, hmm. Dokonca by som sa ani nečudovala, keby ti len pozeral na kozy." zachichotala sa.

"Nah, šak kto by sa nepozeral na moje úžasné kozy." našpúlila som pery, na čo sme sa obidve začali dosť smiať. Auto ktoré stojí na červenej vedľa nás, len na nás pozerajú, či sme v poriadku. Fyzicky? Áno. Ale psychicky? O tom pochybujem.

Domov sme sa vrátili úplne unavené, tak sme si dali obidve sprchu (každá zvlášť, samozrejme). Po sprche sme sa rýchlo najedli, chvíľu sme kukali telku a asi o nejakej 10 sme išli spať.

O pár dní neskôr:

Je piatok večer a ja stále sedím v práci. Týždeň prešiel ako voda, za to dnešok? Asi nekonečný. Sedím a rozmýšlam nad tým, ako zorganizujem tú oslavu. Z neznámeho dôvodu chcem, aby to bolo dokonalé. Vlastne najdokonalejšie, čo som kedy spravila. Mám iba 2 týždne na to a ja stále neviem. Myslím, že by len predsa bolo jednoduchšie, aby mi povedali čo chcú, ako si to predstavujú. Lenže nie, vraj mám voľnú ruku. Možno by som sa mala ísť dnes opiť, aby mi aspoň niečo napadlo. Pri najhoršom by som si mala dať LSD, to by bolo najlepšie asi.

Schmatla som telefón a hneď som vytočila číslo Kristin.

"Kristin? Dúfam, že na dnešnú noc plány nemáš."

"Nie, nemám. Chceš sa ísť ožrať?" začala sa smiať.

"No, áno. A ty ideš so mnou." rozhodla som nekompromisne. "Za 20 minút som doma a žiadné také, že nejdeš. Tak dvihni svoju prdel zo sedačky a pakuj sa chystať." zložila som. Zobrala som si svoje veci a utekala som dole, nech som čo najskôr doma.

Dneska mi to zrejme nepáli celkovo, nie len v práci. Stojím jak krava pri skrini a stále neviem, čo si oblečiem. Kristin si dala čierne kožené nohavice, biely crop-top, nejaké tie doplnky k tomu a čierne lodičky. A ja? Sedím na posteli v teplákoch a čakám na to, kým mi Kristin príde na pomoc.

"No tu si." porazenecky som si povzdychla. Hneď sa mi začala hrabať v skrini. Nakoniec mi vytiahla čierne legíny, bordovú voľnú košelu so zapínaním po prsia (trochu dosť priesvitnú mimochodom), tiež nejaké tie doplnky a k tomu matné čierne slip-ony. Keďže neznášam podpätky, nebudem si ich dávať.

"Môže byť?" obzerala som sa s Kristin v zrkadle. Celú si ma prezerala a tak trochu ma to iritovalo. "No ták, čo je?" nervózne som zabručala. "Je to zlé?" povzdychla som si.

"Asi mením orientáciu." Kristin sa začala smiať z plného hrdla. "Je to mega! A hlavne sexi." zapriadla.

"Dobre, môžme ísť?" dodala som zo smiechom. Zavolali sme si taxík, ktorý nás priviezol rovno pred budovu jedného z najlepších klubov v Londýne. Ministry of sound.

"Woah." bola jediná moja reakcia.

"No, len kým sa dostaneme dnu." povzdychla si Kristin. Do riti. Na to že bude dlhá rada som nemyslela.

"Čakáte?" ozval sa pri nás známy chrapľavý hlas.

"Hej." odvrkla som. "Teda á-no." opravila som sa, keď som si uvedomila, s kým to vlastne hovorím.

"Nemusíte, poďte so mnou." usmial sa a vyceril pri tom svoje biele zuby. "Sú tu so mnou." povedal Styles SBS-károvi a pustil nás dnu. Tóny úžasnej house a garage hudby mi hneď udreli do uší. Absolútne by som nečakala, že práve tu stretnem Stylesa. Je tu vlastne s niekym?

"Ste tu sám?" opýtala som sa slušne. Ach bože, to nechutné vykanie. Veď sme rovnako starí. Neznášam to.

"Áno, Maci išla na víkend k sestre." zasmial sa. "Tak snáď sa k vám môžem pripojiť, dámy." žmurkol.

"Samozrejme." Kristin si kusla so pery. To je krava. Fakt.

"Dobre, tak ja idem zatiaľ pre pitie, čo sa dáte?" opýtal sa.

"Dvojitú vodku s redbullom." povedali sme obe naraz a odišiel k baru, zatiaľ čo sme si sadli do boxu.

"Zabijem ťa." precedila som skrz zuby. "Chcela som sa ožrať. Ale bez toho, aby ma videl dôležitý klient. Myslím, že to neurobí dobrý dojem." skrčila som obočie.

"Ale no tak, vybavil nám vstup a keď on je taký neodolateľný." znova si kusla do pery. Pretočila som len očami a už som radšej bola ticho. Fakt super večer, čo vám poviem.

"Nech sa páči dámy." žmurkol Styles a sadol si k Kristin. Rovno oproti mňa.

Absolútne by som nečakala, že by som ho tu stretla. Práve tu, v klube. Keď bol mladší, večierkami v podstate žil. Lenže podľa toho štýlu, ako sa oblieka a ešte k tomu keď má ženu, tak by som to na neho už nepovedala. Zdanie klame. Možno si kladie tú istú otázku o mne.

"Tak, nazdravie." dvihli sme poháre a štrngli sme si.

***

"Nie, ja už nechem." smiala som sa. "Budem vracať, fakt nie." odstrčila som vodku odo mňa späť k Stylesovi.

Bože. Ja som naozaj na sračky. S Kristin a so Stylesom. Myslím, že nie je na tom o moc lepšie, ako ja. Ale fakt je ten, že si naozaj užívame, bez ohľadu na minulosť, ktorú si on ani nepamätá. A ja ju momentálne ani nevnímam. Čo je len dobre.

"Tak poď, ideme tancovať." chytil ma za ruku a už ma ťahal na parket.

"Ja neviem tancovať." začala som sa znova smiať.

"To nevadí. Len počúvaj a následuj tóny hudby. Potom to pôjde samo." chytil ma za boky a zvodne mi zašepkal do ucha. Už viem, že dnešný večer nedopadne dobre. Len neviem či pre neho, alebo pre mňa.

Yas, po dvoch dňoch je tu časť 😍 tak čo hovoríte na koniec? Bude potom niečo? 😈 nechajte sa prekvapiť! Niektoré veľmi dobre viete, že viem všetko pretočiť 😈 dúfam, že sa vám časť páčila, tak votujte a potešte ma nejakými komentmi *psie oči* ❤️ love youuuuu, Nicolee☝🏻️❤️

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now