Part 24.

5.4K 350 19
                                    

Harry's POV

Do riti, čo teraz? Mám jej dvihnúť a povedať jej, že som u Jaylene? Určite nie. Proste to zruším a pôjdem domov.

"Uhm, ďakujem za kávu, ale budem musieť ísť." skrčil som obočie a vrátil som sa do izby Jaylene, kde som sa rýchlo obliekol. "Ďakujem za peknú noc." uškrnul som sa a venoval som jej letmý bozk. Rozlúčili sme sa a zišiel som dole po schodoch.

Takže, čo jej poviem? Proste jej môžem povedať, že som išiel do Starbucksu a hotovo. Snáď nebude hore dlhšie, ako 2 hodiny. To by sa vysvetlovalo horšie.

Vošiel som do domu a našiel som splašenú Maci, ako behá iba v spodnom prádle všade po dome. Otočila sa a pomaly prešla ku mne.

"Fakt tu teraz beháš v spodnom sprádle? Predomnou?" kusol som si do pery a zasmial sa. Škoda, že pri Maci to nemôžem myslieť vážne. Keby tak bola ako Jaylene.

"Prestaň." odvrkla. "Kde si bol?"

"V Starbuckse." odpovedal som jednoducho.

"To si mi nemohol dvihnút telefón?" založila si ruky na prsiach.

"Šoféroval som." zamračil som sa a odišiel do spálne. Ľahol som si, s tým, že sa pôjdem ešte prespať, keďže v noci som toho moc nenaspal. Lenže to by nemohla Maci rozraziť dvere a vojsť, ako panička.

"Prečo mám taký pocit, že mi klameš?" nadvihla obočie a začala sa hrabať v skrini.

"Prečo mám taký pocit, že v poslednej dobe ma stále z niečoho podozrievaš?!" zavrčal som. "Veľmi dobre vieš, že keby som ťa podviedol, tak by som skončil. Zo všetkým." zvýšil som hlas.

"Vieš čo? Ja mám taký pocit, že si so mnou len preto, aby ťa tvoj otec o všetko neobral!" tento krát začala kričať. "Lenže tento pocit mám už dlho." sklonila hlavu.

Má pravdu. Je to tak. Maci som ľúbil, to áno. Až pokým ma otec nedonútil, aby som si ju zobral. Kurva, ja stále nechápem, ako som s tým mohol súhlasiť!

"Peniaze, majetok. Moc." hovorilo mi svedomie.

Som sebec. Myslím iba na seba. Ale ako by mi bolo, keby som nič nemal? Nemôžem o všetko prísť!

"A čo ťa núti si to myslieť?" prišiel som k nej a oprel som sa o skriňu. "Povieš mi to aspoň?"

"Harry, ty to nevidíš? V poslednej dobe to vyzerá, ako keby všetko čo medzi nami pekné bolo zmyzlo. Častejšie sa hádame a to aj kvôli obyčajným hlúpostiam! Ako napríklad teraz." zavrčala. "Povieš mi prečo to tak je?" dala si ruky v bok.

"Jaylene! Jaylene!" kričalo na mňa svedomie.

"Myslíš, že to viem? Že by je to tým, že si stále v práci?!" povedal som prvú blbosť, ktorá ma napadla.

Predsa jej nemôžem povedať všetko, prečo to tak je. Nemôžem povedať, že ju nemilujem a že milujem... nie, Jaylene nemilujem. Iba milujem keď môžem byť s ňou. Aj keď nie dlho, je to ako by som bol voľný. Tu som ako v klietke, pod otcovým zámkom.

Nemôžem jej povedať, že to je presne kvôli tomu, čo povedala. Jediného čoho sa bojím, je to, že to všetko zistí a bude koniec. Potopí ma.

"Pretože si to zaslúžiš." svedomie sa znova ozvalo a zasyčalo na mňa. "Si zlý človek Harry."

"Počuješ sa?! Hovoríš iba hlúposti. Ja nechápem, čo s tebou je!" zakričala na mňa. Otočila sa a odišla. Samozrejme nezabudla buchnúť silno dverami.

Bože môj, otec, fakt si ma donútil si zobrať túto ženskú?! Dobre, nehovorím, že je zlá, ale keď má takéto chvíľky, nevyrovná sa jej ani Satan. Fakt nie.

Jaylene's POV

"Čo myslíš? Čo ho doma čaká?" zachichotala sa Kristin.

"Vieš čo? Je mi to jedno. Možno by bolo dobre, ak by si začala myslieť, že Styles ju podvádza. Ale vieš čo? Kámo, keby si počula čo mi v noci všetko povedal." uškrnula som sa a Kristin sa rozžiarili oči ako hviezdičky.

"No hovor! Inak vlastne, kedy prišiel?" nechápavo na mňa hladeľa.

"Asi o tretej ráno. Najprv som ho chcela vyhnať, pretože bola noc a bola som nervózna. Lenže mi náhle ostalo zle, tak som si išla ľahnúť. Samozrejme, že prišiel za mnou. Potom sme začali nejakú tému, lebo sa "strašne" bál, že by sa mi niečo stalo a tak neodíde. Tak som si z neho robila srandu, že práve on, povedal, že nechce, aby sa mi niečo stalo (tú časť ako som hovorila, že po smrti si na mňa nikto nespomenie môžem preskočiť). No a nakoniec sa to zvrtlo k tomu, že prečo podľa neho láska neexistuje." napila som sa z kávy. "A vieš prečo?" uchechtla som sa.

"Že to má niečo s jeho manželstvom?" upriamene na mňa pozerala. Prikývla som.

"Vraj Maci neľúbi. Teda, aspoň tak som to pochopila." mykla som ramenami.

"Ja som to vedela!" vyhŕkla. "Tak ale, prečo sa s ňou nerozíde?"

"Nemôže. Prišiel by o všetko. To jeho otec ho donútil k sobášu." odmlčala som sa. "Ale, vieš čo to teda znamená?" oprela som sa lakťom o stôl.

"To, že keď sa to Maci so Stylesovým otcom dozvedia, príde o všetko, čo je v tomto prípade omnoho lepšie, ako keby mal prísť iba o ženu, ktorú údajne "miluje. Však?" prikývla som.

"Presne tak. Ako keby si mi čítala myšlienky. To by určite nechcel, pretože on bude bez peňazí stratený. Vždy sa nimi vychvaloval, do školy chodil s drahými autami, draho oblečený. Ani by som sa nečudovala, keby platil aj tie kurvy na škole, čo vtedy boli." zamračila som sa. "Ale, no a čo. Peniaze ho robili niekym. Teraz nebude nikto." víťazoslávne som sa usmiala. "Ale pridáme k tomu niečo. Chcem mu zlomiť srdce. A myslím, že sa mi to aj podarí."

"Akoto? Nebodaj sa do teba zamiloval?" Kristin na mňa vypúlila oči.

"To neviem, ale vyzerá to tak. Vraj ma moc potrebuje, každým dňom viac a viac." zachichotala som sa. "A keď sme spolu spali, nebolo to ako vždy. Chápeš, toto bolo iné..."

"Nežné? Vanilkový sex?" prerušila ma.

"Trapka." zasmiala som sa. "Ale áno, vanilkový sex. Ako si to teda nazvala." krútila som hlavou a ďalej sa smiala.

"No čo." mykla ramenami a zasmiala sa aj ona.

•Ahojte lásky❤️ takže, tu máte novú časť 😌 teraz ste mohli vidieť, ako to je medzi Stylesom a Maci☺️ chúďa dievča no 😃 ale kto vie čo sa z nej môže stať😁😈 šak uvidíte ☺️ tak, dúfam, že sa časť páčila❤️ pri minulej časti ste ma znova tak moc potešili❤️❤️❤️ sooo, pre ďalšiu čast 50+ votes a komenty💓 dáte to?😉❤️ love yaaa babes, Noletka💋•.

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now