Part 30.

5.1K 380 30
                                    

"Budem tam." povzdychol si a zložil telefón. Vďaka Bohu si ma nevšimol, a tak som sa hneď vrátila behom do kuchyne.

"Spal či..."

"Drž hubu." sykla som na Zayna. Ruky dal do obranného gesta a ďalej sa venoval svojim raňajkám, teda skôr obedu.

Styles k nám ticho naklusal a naštavne si sadol k stolu. Zavládlo trápne ticho, ktoré samozrejme musel prerušiť sám pán Malik a jeho drblé otázky, ktoré podáva vždy v tú najviac nevhodnú chvíľu.

"Kámo, prečo sa vlastne rozvádzate?"

"No..." začal sa hrdelne smiať. "Podviedol som ju." mykol ramenami, akoby ho to absolútne netrápilo. A aj tak to tak je.

"To akože len tak? Stála aspoň za to?" podpichol ho.

"Samozrejme, že áno." žmurkol a pozrel na mňa. Idiot. "Veď to musíš vedieť aj ty."

"Akoto?" nechápavo na neho pozrel, zatiaľ, čo ja som na Stylesa hádzala vražedno-vystrašený výraz. Ja dnes naozaj niekoho zabijem.

"Sedí priamo oproti teba." uškrnul sa. "Však? Jaylene..." ironicky sa usmial.

"To ako fakt?" naštavne sa postavil, až skoro prevrátil celý stôl.

Zayn's POV

Zistenie, že Jaylene spávala, teda možno ešte spáva, čo dúfam, že nie, ma štve. Jasné, že ma štve, pretože chcem Jaylene iba pre seba! Ja viem, že nie je moja, sme iba hlúpi kamaráti s výhodami, ale nechcem sa o ňu s nikým deliť. Nie to ešte so Stylesom!

Je normálna?! Ako mohla na to pripustiť? Za to, čo jej všetko robil?! Dobre, ja tiež, ale stalo sa to iba pár krát.

Čo ju sakra k tomu donútilo, aby s ním spávala? Ešte k tomu, keď má ženu?! Fakt som teraz nehorázne vytočený. Doslova zúrim.

"Ty jeden skurvysyn. Radšej odíď, pokým sa na teba nevrhnem a nezabijem ťa." precedil som skrz zuby.

"Prečo by si mal?" uchechtol sa. "Oh, prepáč, nevedel som, že niečo medzi vami je."

"Nie je." skočila mu do reči Jaylene.

"No vidíš, tak čo máš za problém?" mykol ramenami. "Nebodaj žiarliš." uchechtol sa, čo ma naštartovalo. Prišiel som k nemu, chytil som ho za límec trička a zhodil som ho na zem.

"Neprovokuj, Styles." zavrčal som.

"Woah, všetko čo dokážeš, Malik?"

Jaylene's POV

"Kurva, prestaňte! Ak sa chcete ísť biť, tak vypadnite z môjho bytu! Ja sa tu nebudem na vás pozerať jak tu krvácate a neviem čo všetko!" vyštekla som na nich.

"Prečo nie? Aspoň môžeš byť rada, že sa dvaja idioti o ten bijú." zasmiala sa Kristin, no hneď si prekryla ústa rukou, keď jej doplo, že povedala totálnu hlúposť, ktorá sa práve pre túto situáciu moc nehodila. Celá Kristin.

"Ja sa nebijem. On ma sotil." Styles dvihol ruky na obranu.

"Vyprovokoval ma." zavrčal Zayn.

"Mňa to nezaujíma do riti!" skríkla som.

"My sa ešte porozprávame, aby si vedela." precedil skrz zuby Zayn a odišiel.

"Počkaj!" zakričala som ešte na neho, no stihol akurát silno buchnúť dverami.

Čo ho tak preboha vytočilo? Medzi nami nič nie je, iba kamarátstvo s výhodami. To je všetko. Zbytočne robí z toho drámu, ako by bol zamilova... Uhm, aha.

"Ty..." prišla som k Stylesovi. "Bolo to nutné?" zamračila som sa.

"Myslím, že si to zaslúži vedieť." žmurkol a zaškeril sa. "Nevedel som, že je do teba zamilovaný." prekrútil očami.

"Si fakt idiot. Strašný kokot si. Kurva, ja absolútne nechápem, prečo som ťa sem vlastne pustila a zase sme spolu niečo mali." chytila som sa za spánky, ktoré som so prstami premasírovala. "To bolo naposledy, čo sa vidíme, dúfam." precedila som skrz zuby.

Aj cez to, že som to povedala, nechcela som. Niečo v mojom vnútri mi vravelo, že klamem samú seba a nechcem ho od seba odháňať. Ale musím. Nemôžem ho mať viac pri sebe, pretože by sa stalo niečo, čo by som naozaj nechcela. Už nemám ani potrebu mu lámať to jeho srdce. Samozrejme, že srdce z kameňa sa zlomiť ani nedá.

"Klameš samú seba." uchechtol sa. "Nevydržíš to bezomňa. Presne tak, ako to ja nemôžem vydržať bez teba." prisal sa mi na pery a hneď prvá reakcia bola tá, že som začala spolupracovať. Bože pomôž mi. Ale keď, to sa nedá len tak ho odmietnuť, keď má na mňa takýto vplyv.

Čo to so mnou sakra je? Mám ho nenávidieť! Čo ak si iba nahováram, že no neznášam? Naozaj klamem samú seba? Samozrejme, že áno. Podmaňuje si ma. Nemôžem to nechať len tak.

"Prestaň Harry." odstrčila som ho od seba. "Povedz mi úprimne. Čo odomňa očakávaš? Že keď sa rozvádzaš s Maci, že sa ti hodím okolo krku?" dala som ruky v bok. "Alebo, že náš 'vzťah' bude pokračovať? Tak to nie. To odomňa nečakaj. Proste sme sa videli dnes naposledy. Tým to končí." vydýchla som.

"Nie, to mi prosím nerob. Jaylene, nie..." povzdychol si. Chytil ma za ruky, ktoré mi pevne stisol.

Chvíľu sme stáli len ako totálni idioti. Ticho medzi nami panovalo a napätie sa dalo krájať. Nevšimla som so ani len to, že Kristin stihla odísť. Ani sa jej nečudujem. Chúďa.

Moje srdce bilo ako o život, čím to bolo, to neviem. Bola som nervózna? Ja neviem, možno áno? Možno to bolo tým, že som čakala na to, čo povie. Najviac ma žralo to, že som nevedela čo povie. Možno bude súhlasiť so mnou, lenže mi hovorilo niečo, že to tak nebude.

"Nevydržal by som to bez teba. Tých pár týždňov bolo hrozných. To, že som ťa nazval vtedy kurvou, nemyslel som to tak. Proste som... no, žiarlil." sklonil hlavu. "To, ako som ťa včera videl so Zaynom, štvalo ma to. Potom som vybuchol a doplatila na to všetko Maci, ktorej som sa teda nakoniec priznal. Došlo mi, načo s ňou vlastne som, keď ju nemilujem?" uchechtol sa. "Prosím, nehovor mi, že sa viac neuvidíme." povedal po chvili.

"Prečo? Prečo by sme sa mali ešte vidieť?" spýtala som sa zmäteno.

"Lebo... Ja..." koktal. "Milujem ťa Jaylene..." vydýchol.

•woohoooooo 😳 new part is here! Nehnevajte sa na mňa, že včera nebola, ale viete, keďže som mala narodky, tak boli iba návštevy no 😁 takže nebolo kedy😁 tak snáď sa časť páčila ❤️ keďže Harold vyjadril, ako to cíti 😁😁 pre ďaľšiu časť: 60+ votes a komentyyy ❤️ lov ya❤️ teplá sestra Nikoletka❤️•.

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now