Part 16.

5.3K 385 20
                                    

"Uh, asi som len vystresovaná." Kristin vyšla z kúpeľne celá bledá ako stena. "To určite kvôli tomu idiotovi."

"No, kvôli tomu idiotovi určite. Len či to je to zo stresu." uťahovala som si z nej. "Uh, a čo tvoje dni? Nemeškajú ti?" uškrnula som sa.

"Fuck." zdesene na mňa pozerala. "Myslím, že som ich mala mať pred 2 týždňami." odmlčala sa. "Ale veď berem antikoncepciu. To je hlúposť." záporne pokrútila hlavou.

"No, na tvojom mieste by som si to overila. Vieš, aj antika môže zlyhať. Pozri na mňa, ja som toho dôkaz." zasmiala som sa.

"Lene! To vôbec nie je vtipné! Čo ak som naozaj tehotná? Bože, veď Philip ma zabije! A j-ja na to nie som ani pripravená byť mamou, veď mám iba 22! Ani neviem či to chcem, nezvládla by som to sama." frustrovane sa chytila za hlavu a panikárila.

"Kľudni sa. Netreba ešte zbytočne robiť unáhlené závery." usmiala som sa. "Proste si kúp test, alebo sa môžem z Ikei staviť v lekárni a kúpim ti ho. Ale je tu možnosť, že to je fakt zo stresu. Tak kľud!" chytila som ju za ramená a zatriasla som s ňou.

"Fajn, asi máš prav..." ani nedopovedala, chytila sa za ústa a utekala znova do kúpeľne. Ja som si zatiaľ sadla späť na gauč a povzdychla si. Niekoľko sekúnd na to mi zavibroval telefón a mňa čakala sms.

Styles: "Ehm zlato, mohla by si mi otvoriť;)"

Preboha! Čo tu robí? Veď sme sa nedohadovali, že má prísť. Tak som sa teda postavila a pomalým krokom som prešla k dverám. A na moje prekvapenie, fakt tam stál.

"Čo tu robíš?" pokrčila som čelo tak, že bol skoro zo mňa Brežnev a oprela som sa o zárubňu dverí. "My sme sa dohodli, že máš prísť?"

"Nie." zasmial sa. "Lenže som sa práve vracal domov zo Starbucksu a tak trochu som dúfam v to, že ťa tam stretnem, keďže si tam prakticky stále. Ale nebola si tam, tak som prišiel za tebou. Chýbala si mi, bae." pritiahoľ si ma k sebe a pobozkal ma. Ehm, čo to robí? Chýbala som mu? Wtf. Scvokol sa?

"No lenže, ja ide do Ikei. Takže, teraz máš tak trochu smolu Styles." zaškerila som sa a vyplazila mu jazyk.

"Tak pôjdem tam s tebou a s tebou sa aj vrátim. Kde je problém?" mykol ramenami. Fajn, takže toto som prehrala.

"Dobre." prekrútila som očami a pustila ho dnu. Sadol si na gauč, zatiaľ čo ja som sa išla rýchlo prezliecť. Rýchlo som si obliekla sivé tepláky, k tomu čiernu Nike mikinu a trapné papučáky. Veď čo, idem len do Ikei, nie na módnu prehliadku. Takže malovať sa tiež nemusím. Vlasy som si dala do jednoduchého copu a vrátila som sa späť do obývačky.

"No poďme." prekrútila som očami. Postavil sa zo sedačky a ticho ma následoval až dole.

"Tak, ktorým autom ideme?" opýtal sa ma a ja som iba mykla ramenami.

"Ak ti to nevadí, tak by sme mohli ísť tvojim. Rada by som sa previezla v Range Roverovi." zasmiala som sa. Možno si nakoniec aj ja kúpim RR, ale červeného, alebo bieleho.

Auto odomkol a sadli sme si. Rýchlo naštartoval, no samozrejme s tým, že jeho ruka znova skončila a putovala po mojom stehne.

"Daj si facku Styles." zavrčala som. "Prestaň láskavo provokovať."

"Ja? Ja nič nerobím a určite už neprovokujem." nevinne zaklypkal očami a zasmial sa. Idiot blbý.

***

"Bože môj! Koľko ti to bude ešte trvať?" frustovane sa chytal za hlavu. "Veď sme tu už hodinu!"

"Si normálny? Sme tu 15 minút Harry!" prekrútila som očami.

"Hodinu." zamračil sa.

"Sklapni." zamračila som sa aj ja. "Čo ťa tak žere?" založila som si ruky na prsiach.

"Keby si sa ráno tak nepromenádovala v tých kraťasoch, tak by som bol kludný." zabručal a ja som sa začala smiať.

"Tak to je dôvod, prečo si tak nervózny?" smiala som sa naďalej. "Tak to si ešte počkáš." víťazoslávme som sa usmiala.

"Myslíš, že mne robí problém ťa vziať na záchody a pretiahnúť ťa tam?" provokoval.

"Nie. Lenže to by som ti musela dovoliť." uškrnula som sa. "Ale veď, ako sa hovorí, na dobré sa dlho čaká, nie?"

Harry's POV

"Fajn." zabručal som a ďalej som ju následoval. Och, Bože, nech sme už u nej, lebo to nevydržím.

Potrebujem ju cítiť. Neviem prečo, ale fakt ju potrebujem. Čím dlhšie som od nej, tým je to horšie. Keby nebola taká dobrá, je mi to jedno. Vlastne by som tu s ňou ani nebol. Ale ona? Bože, veď ona je bohyňa! Tie boky, nohy, prsia, ale zadok najviac. Ten zadok, na ktorý mám priamy výhľad, keď ju pomaly následujem.

"Harry!" zamávala mi pred očami a zobudila ma z "tranzu". "Vnímaš ma?" prižmúrila oči.

"Uhm, áno. Čo si hovorila?" prekrútil som očami.

"Cestou sa musíme ešte zastaviť v lekárni." hovorila popritom, ako si prezerala nejaké trápne záclony.

"Dobre. Ešte mi chceš niečo oznámiť? Nechceš sa zastaviť aj v Starbuckse?" rozhodil som rukami. Veď ona mi to robí naschvál!

"Môžme." zašvitorila. Záclony dala do vozíka a konečne sme sa vydali k pokladni. Lenže tam zas boli dlhé rady. Celé zle! Mňa asi porazí!

Boh sa zrejme nakoniec nadomnou zľutoval a otvorili ďaľšie kasy. Takže Jaylene rýchlo zaplatila a s 2 plnými Ikea taškami sme sa vrátili k autu.

"Takže ešte do lekárne a do toho Starbucksu." žmurkla a ja som znova prekrútil očami.

"Najprv Starbucks. Potebujem nutne kávu." rýchlo som vyrazil tam.

"Dobre, mne to neprekáža. Ja sa nikam neponáhlam." provokatívne sa usmiala. Takže som jej položil znova ruku na stehno, keďže je zlá.

"Počkáš tu, alebo ideš so mnou?" hovoril som, keď som parkoval.

"Vieš čo, ty choď do Starbucksu a ja idem naproti do tej lekárne." vystúpila z auta a utekala tam.

Ja som si rýchlo zobral kávu a išiel som k autu. Avšak Jaylene tu stále nebola a tak som sa rozhodol, že pôjdem za ňou. Lenže nakoniec sa ukázala v dverách a vyšla von. A v ruke mala 3 tehotenské testy. No do riti.

•Nehehe, idiotko, jak sa zľakol 😂 škoda, že nevie, že testy sú pre Kristin 😂 chudák😂 no čo si myslíte? Bude Kristin tehotná? ☺️ možno áno, možno nie 😃 radšej nehovorte dopredu, pretože ja viem aj tak vždy niečo rýchlo pretočiť 😃 faaaaajn, snáď sa vám časť páčila ❤️ ďaľšia bude, ak bude 32+ votes a niekoľko komentov❤️ btw. dnes mám mega výbornú náladu takže yes!❤️ milujem vás❤️ Nicolettka😍•.

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now