Part 21.

5.2K 360 15
                                    

"Idem na večeru so Zaynom." uškrnula som sa.

"Aha, tak so Zaynom. S tvojou pravou láskou." protivne odvrkol.

"Akože čo ťa žerie? Iný vzťah ako sexuálny nemáme, tak čo akože?!" vyštekla som na neho. "Nebodaj žiarliš." sarkasticky som sa uchechtla.

"Prečo by som mal? Mám ťa iba na jebanie. Žiadne city k tebe nemám. Niečo ako láska neexistuje." odfrkol.

"Áno? Tak prečo si ženatý? Keď tak velice láska neexistuje."

"Nestaraj sa." odvrkol a zložil.

Idiot jeden hnusný! Ako, fakt ma vytočil. Strašne moc. Ja viem, že ma má iba na jebanie, akoby ja jeho nie. Ale, keď to povie takto, nie je to zrovna moc príjemné počuť. Ale, čo myslel tým, že láska neexistuje? Ešte k tomu, keď má ženu? Nemiluje ju snáď? Pretože ak nie, načo toto všetko bolo? Možno niečo za tým stojí, ale viem, že z neho to nedostanem. To by som mu musela 3 dni sedieť pri kolenách. Doslova.

"Čo vravel?" pýtala sa Kristin s obrovskými otáznikami v očiach.

"Chcel, aby som k nemu zajtra večer prišla. Lenže som ho odmietla, pretože mám plány so Zaynom. A potom, že ma má iba na jebanie." zavrčala som. Znie to presne tak nechutne, ako je on sám.

"Veď aj ty jeho." mykla ramenami a ďalej sa venovala čipsom, ktoré mala pred sebou.

"Ja viem! Ale, kurva. Neznie to pekne, keď ti to niekto povie." povzdychla som si.

"Lene, tebe má byť jedno, že to neznie pekne. Tak prečo nie je?" nadvihla obočie. "Myslíš, že by ho nejako ranilo, keby si mu to povedala ty?"

"Jeho? Tak bezcitného človeka by neranilo, ani keby mu zapichneš dýku do srdca." vydýchla som a pretočila som očami. "A ešte že 'láska neexistuje'. A pri tom je ženatý."

"Ja som to vedela!" Kristin vykríkla, zatiaľ čo ja som na ňu pozerala nechápavým pohľadom. "Ja som vedela, že nie je len tak. On ju nemiluje, ale za ženu ju mať musí. V tom niečo muselo byť. Možno je jej rodina bohatá." mykla ramenami.

"To je hlúposť." protestovala som. "Stylesovci mali prachy vždy. Takže prachy v tom nie sú."

"Prečo nie? Čo ak sa dostali do nejakého sporu a že peniaze im ostanú iba vtedy, keď si ju Styles zoberie?" rozmýšlala ďalej, no mne to stále prišlo ako nezmysel. Niečo v tom je, to uznávam, ale peniaze to určite nie sú.

"Dobre zlato moje. Ty tu ďalej rozmýšlaj nad Stylesom a Maci, ja si idem ľahnúť. Aloha!" dopovedala som a odkráčala som do svojej izby.

Vyzliekla som sa, ostala som iba v spodnom prádle a zababušila som sa v posteli. Samozrejme, ako naschvál ma vyrušil vyzváňajúci telefón. Ale keďže som moc lenivá, vykašlala som sa na neho, vybrala som svoj iPod z popod vankúša, do uší som si dala slúchatká a zaspala som.

Keď som sa zobudila, hodiny na nočnom stolíku ukazovali presne 3:15. Fajn a prečo si práve nespomenúť na Amityville Horror, však?

Opatrne som sa postavila z postele a ticho som prešla do kuchyne, pretože som mala suchoty. Rýchlo som zapla všetky možné svetlá, pretože sa bojím tmy. A o takomto čase ani nehovorím.

Do pohára som si napustila trochu studenej vody, keď v tom niekto zaklopal. Mňa dobre myklo a pohár mi spadol na zem.

"Do riti." sykla som a začala som zbierať väčšie kúsky. Najprv som si myslela, že to klopanie sa mi iba zdalo, lenže naberalo intenzitu, čo ma presvedčilo o opaku.

Klamala by som, ak by som povedala, že som sa nebála. Ale zvedavosť ma premohla a ticho som prešla k dverám. Pozrela som do kukátka a na moje prekvapenie, pred dverami stál udychčaný Styles. Dvere som otvorila a oprela som sa o zárubňu dverí.

"Potrebuješ niečo?" nadvihla som obočie a založila som si ruky na prsiach. Cítila som iba chladnú pokožku a doplo mi, že som iba v spodnom prádle. Pri Stylesovy. To nebude dobré.

"Ehm, áno." skrčil čelo. "Teba." nečakane sa na mňa vrhol a začal ma bozkávať.

Pritlačil ma o stenu a jazykom sa mi snažil prebojovať so úst. Svoje ruky som zaplietla do jeho vlasov a vyskočila som na neho. Nohy som si obmotala okolo jeho pása, no až po chvíli bozkávania som si spomenula, že ma dnes nasral. A aj cez to si ma vie takto získať.

"Prestaň." odlepila som sa od neho a precedila som skrz zuby. "Dnes si ma nasral. Takže máš smolu Styles." zoskočila som z neho.

"No tak to nie, to ja by som mal byť nasratý." zamračil sa.

"A to ako prečo?" neveriacky som na neho pozerala. "Za to, že idem so Zaynom na večeru? Idiot, to ako keby som ti povedala, že mi vadí, že každý večer si s Maci v posteli a boh vie čo všetko robíte." odvrkla som.

"Nebuď panovačná." prekrútil očami. Zalapala som po dychu, keď mu toto vyšlo z úst. Ja som panovačná? Robí si srandu?

"Vypadni." pery som zomkla do rovnej línie. "Serieš ma viac a viac Styles."

"Ale no ták." ruky obmotal okolo môjho pásu. Blúdil nimi všade po chrbte, zatiaľ čo mi celý krk obdarovával bozkami. "Viem, že to chceš." vravel. "Viem, že sa ti páči, čo s tebou robím."

"Nepáči." zavrčala som.

Samozrejme, že sa mi to páči, komu by sa to len nemohlo páčiť? Od neho? Každý jeho dotyk, jeho bozk sú elektrizujúce. A návykové, ani nehovorím. Je to ako droga, ktorú keď nedostaneš, tak si nervózny a agresívny. Presne tak, ako ja.

"Klameš." zavrčal aj on.

"Kurva, prestaň." snažila som sa ho odohnať, pretože by som mu podlahla. No márne. Držal sa ma ako kliešť. Nevzdáva sa. Zatiaľ, čo ja áno. Vzdala som sa. Vzdala som boj. So samou sebou...

•Woah, nová časť je tu ☺️ Neviem ako vám, ale celkom dosť sa mi časť páči😃 Čím to je, tak to neviem 😃 ale tak, zázrak to je 😃 tak snáď sa vám časť páčila❤️❤️ pre ďaľšiu --> 42+ votes a komentyyy❤️ inak, strašne by ma zaujímal váš názor na MY TURN ☺️ čo si vlastne o tom všetkom myslíte, čo si myslíte, že sa udeje a tak ☺️ dobre, už som ticho 😃 pac a pusu, Nika💋•

My turn //h.s. [SK] ✔️Where stories live. Discover now