10.část

1.2K 57 8
                                    

Probudilo mě šimrání na nose a když jsem otevřela oči, viděla jsem Tobyho, jak drží v ruce malé pírko.
,,O co se to tady pokoušíš?" Zeptala jsem se rozespalým hlasem.
,,Už jsme na místě. Všichni už šli do letadla, ale ty né a né vstát Šípková Růženko. No, a jelikož mi nepřišlo nejlepší probudit tě polibkem, zkusil jsem jinou možnost." Řekl a mrkl na mě.A tak jsme se spolu vydali do menšího stříbrného letadýlka.

,,Přeji dobré ráno Violett." Pozdravila mě Izzy, když jsem si sedla naproti ní.
,,Mimochodem tohle je Chris," ukázala na vysokého bloňdáka po své pravici ,, a ten co sedí vedle Emily je Paul. Seznámila bych tě s nimi dřív, ale celou cestu si prospala." Dodala a zasmála se.

,,Právě k vám hovoří kapitán. Za chvíli budeme vzlétat, takže si prosím zapněte pásy. Přeji příjemný let."
V tu chvíli se mi udělalo nevolno a já se cítila, jako by mi v břiše řádilo tornádo. Nejspíš jsem i zezelenala, protože se ke mě natáhla Emily a podala mi bonbón se sáčkem pro všechny případy. Vděčně jsem se na ni usmála, připoutala se a dala si jahodový bonbón do pusy, aby mi nezalehlo v uších. A pak to přišlo. Vzlétli jsme a já z paniky chytla Tobyho za ruku. Připomnělo mi to jízdu na horské dráze. Ze začátku je vám nevolno, ale postupně si zvyknete a začněte si jízdu pořádně užívat. V tom jsem si všimla, že pořád držím Tobyho ruku pevně sevřenou v mé a hned jsem ji odtáhla. Možná jsem se i začervenala, ale vůbec mi na tom nezáleželo, protože jsem zahlédla výhled z okna. Vše bylo najednou tak maličké a pořád se to zmenšovalo.
,,Tady máte." Řekla letuška a podala mně i ostatním bagetu na večeři. Po půl hodině od toho co jsme pojedli, už všichni kromě mě spali. Pro mě to bylo úplně ideální, protože jsem si v klidu mohla nakreslit, ten překrásný západ slunce, který byl z letadla perfektně vidět.

,,Zachvíli budeme přistávat," informovala nás letuška a podala mám každému nějakou buchtu v krabičce.
,,Tak kam myslíte, že nás poslali?" Zeptala jsem se ostatních.
,,Mě by se nejvíc líbily nějaké hory, kde bychom si mohli pořádně zalyžovat." Zasnil se Chris.
,,To já bych dávala přednost nějakému lesu. Mohli bychom si dělat táboráky, chodit na hřiby a tak." Zapojila se do konverzace i Emily.
Tyhle představy nebyli vůbec špatné, ale realita byla úplně jiná. Přistáli jsme totiž na malém tropickém a pravděpodobně i soukromém ostrově.
Bylo to tu překrásné. Všude kolem rostly palmy a další zeleň, ale hlavně různé druhy ovoce.

,,Měli byste mít krásné počasí, tak si to pořádně užijte." Popřál nám pilot, když jsme už stáli pevně nohama na zemi. Zároveň nám podal mapku k našim příbytkům a rychle se vypařil.
,,A dobrodružství může začít." Zařval Paul a zvedl ruku s mapkou do vzduchu. Všichni jsme se tomu zasmáli.
,,Tak kdo nás povede?" Pronesla důležitou otázku Emily.
,,To budu asi já." Řekl Toby. ,,U nás na farmě jsme neustále pořádali hledání pokladu pro děti ze sousedství a já byl vždy ten, co poklady schovával a dělal k ním mapky. Tohle bude hračka."
No a tak jsme se vydali na cestu. Ale né po nějaké hezké cestičce, nýbrž rovnou přes oázu. Po hodině cesty jsme byli už všichni unavení.

,,Tady mi něco nesedí, podej mi tu mapku Toby." Řekl Paul. ,,No jasně, celou dobu si měl tu mapku naopak ty pako!! Začal nadávat Tobymu.
,,Jejda, pardon lidi." Omluvil se všem a snažil se vypadat nevinně.
Takže se vedení nakonec ujal Paul a my jsme za zhruba 40 minut dorazili na pláž, kde se nacházely tři bungalovy. Rozběhla jsem se tak rychle, jak jen jsem dokázala k prostřednímu bungalovu, protože jsem nutně potřebovala vodu. Ostatní udělali totéž.

Běžela jsem přes verandu, kde byla pověšena houpací síť, až jsem doběhla do kuchyně. Hned jsem popadla sklenku a nalila si vodu. Když jsem uhasila svou velkou žízeň, mohla jsem se konečně rozhlédnout po bungalovu. Kuchyň nebyla nijak zvlášť prostorná, ale bylo tu vše, co bylo potřeba. Jednu stěnu zabírala kuchyňská linka a uprostřed byl stůl s čtyřmi židlemi, na kterém stál uvítací koš se spoustou ovoce. Pak jsem se vydala do ložnice, abych si mohla vybalit. No a co nevidím? Toby se roztahuje na manželské posteli.

,,Ne, to takhle nepůjde." Zavelela jsem.
,,Co myslíš?" Zeptal se zmateně Toby.
,,Budeš spát buď tady na zemi, nebo na gauči v obýváku."
,,Proč bych to dělal?"
,,Protože já nebudu spát v manželské posteli s klukem, kterého vůbec neznám!! Nebo mám si snad já ustlat na zemi?!"
V tom naší hádku někdo přerušil.

,,Hele nechci obtěžovat, ale všichni jdeme do moře. Přidáte se k nám?" Zeptala se nás zdvořile Izzy.
,,No jasně, to zní fakt zábavně. Jdu se převléct a nechám tady dost prostoru naší princezně." Řekl, uklonil se mi a s úšklebkem vyrazil z ložnice. Sotva za sebou zavřel dveře, Izzy se začala smát.

,,Vidím, že tady bude ještě velká zábava. Tak já jdu, až se převlečeš přijď za námi."
A pak jsem si to uvědomila.
,,To nepůjde. Zapomněla jsem si totiž plavky." Řekla jsem zklamaně a Izzy zase vybouchla smíchy.
,,No máš štěstí, že máš tak úžasnou kámošku, která si vzala rovnou tři páry." Vyplázla na mě jazyk a táhla mě do jejich ložnice. Řekla zrovna teď, že je kamarádka? Doma jsem žádnou nikdy neměla a musím říct, že tohle je příjemná změna.

,,Ne v žádném případě si na sebe nevezmu nic takového!!" Zrovna mi Izzy ukazovala své plavky. Řekněme, že jsem byla zvyklá na jednodílné plavky a ona mi teď podává červené bikiny.
,,Ale no tak nebuď srab a obleč se."
,,Já nejsem srab!" Popadla jsem její plavky a šla se převléct.
,,Páni, si sexy." Řekla Izzy, když jsem se před ni postavila v plavkách. Když viděla můj výraz, dotáhla mě před obří zrcadlo, co měli v ložnici. Páni! V zrcadle byla krásná, sebejistá holka, se super postavou. No ještě aby ne, když mě matka pořád nutí cvičit.
A tak jsem si ještě udělala culík a mohly jsme vyrazit. Když jsme se blížily k moři, Toby a Chris přestali skákat do vln a upřeně na nás hleděli. Musím přiznat, že Toby taky vůbec nevypadal špatně. Hlavně ty jeho buchtičky!!! Možná tyhle dva měsíce nebudou takovým utrpením, pomyslela jsem si a rozběhla jsem se do čistého moře...

Tak a máme tady další kapitolu ;)
Tak snad vás to ještě baví :D
Budu ráda za vote a komentáře! :)

Maybe this is loveWhere stories live. Discover now