3.část

1.4K 71 6
                                    

Znova jsem přejela prsty po bílé obálce, když jsem si všimla, že se na mě všichni u stolu netrpělivě dívají. Tím pádem nemám na výběr. Jdu ji otevřít.

Dráhá Violett Sterlingová,
rádi bychom vás pozvali dne 10.7.2140, na vyplňování formulářů o místo v 34.ročníku projektu Najdi svou drahou  polovičku, do budovy Míru v hlavním městě vašeho kraje. Účast na projektu je povinna.

Dne 1.7.2140
Tvůrce projektu J.Bleck.

V obálce byla také pravidla tohoto projektu. Ve zkratce prostě dojdete do budovy Míru, která je v každém kraji, následovně vyplníte řekněme "formulář", kde budou otázky typu: co byste dělala, kdyby. Vyplněné formuláře se pak budou mezi sebou porovnávat v takovém přístroji a ten pak vyhlásí dvojice, které jsou si, podle všeho, souzeny. Každá dvojice se pak následovně přidá ke dvoum dalším a společně budou přesunuty na místo, kde se budou muset postarat sami o sebe na dva měsíce.

Nikdy jsem tomu popravdě moc nevěřila, ale studie dokázala, že 85% párů se do sebe vážně zamiluje a následovně se i zasnoubí. A tenhle proces samozřejmě netrvá dlouho, neboť pokud není žena zasnoubena do dvaceti let, je pak považována za starou a nevhodnou.

Vždy mi přišlo, že by se mělo prožit zlomené srdce, jelikož vás to svým způsobem posilní, ale to už dnešní lidé neznají.
Rozchody a zlomená srdce žijí jen v knížkách. Lidé si řekli:,,Proč bychom měli něco takového prožívat, když nám stroj může určit,kdo je pro nás ten pravý??"

Na jednu stranu to musí být v něčem dobré, ale je to vážně to právé? Ale co já o tom mužů vědět. Svět venku je mi cizí, sleduju ho pouze zpoza knih. Navíc nikdy jsem o lásku nestála. Teda jasně, v mých představách o budoucnosti byl manžel a pár děti, vždy jsem si ale myslela, že láska si mě najde, ne, že mi bude přiřazena.

Tak ti kdo to přečetli sem, chci poděkovat a snad vás obálka nezklamala ;)
Budu ráda za každý kometář a za vote :D

Maybe this is loveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin