19. bölüm- hayal etmek

6K 310 32
                                    

Merhaba..  Geçen bölüm vote ve yorumları için teşekkürler.  Hikayede yavaş yavaş gelmek istediğim kısımlara geliyoruz. :) ha bu arada minik çileği unutmayın ;)

Keyifli okumalar..

Kerem

Kahvaltımız bitti sonunda.  Yağız beni yediriyor. Bu arada zeynepte yağızın ağzına koyuyor. Kısır döngüyle bitirdik yemek işini. Kollarımı dahi oynatamıyorum, güzelim çok kızıyor.

Bilerek sert davranıyorum ona. Belki değerimi anlar diye. Tabi  gözünde değerim varsa hala. Kahvaltımız bitince zeynep önümüzdeki masayı alıp yerine getirdi. Yağızda dönüp bana sarıldı. Yağızın beni bu denli sevmesi, bana bağlı olması çok hoşuma gidiyor. Sanırım kan çekiyor. Bu kadar yakın olmamızın başka açıklaması yoktur herhalde.

Sarılınca bende ona sarıldım. Zaten kolları küçücük sırtıma bile yetişemiyor.  Sıklıkla saçlarını öpüyorum. Tıpkı benim gibi.  Bana benziyor.

"hadi bakalım oğluşum in amcanın kucağından"

"I-ıh" omuz silkip daha çok sokuldu bana. Gülümseyip bende sıkıca sardım onu. Sırtım biraz sızladı ama dayanılacak derecede. Ayrıca kucağımda oğlum var. Olsun o kadar. Zeynep,  bana gözlerini bölertip yağıza döndü.

"hadi gel oğlum. Amcan dinlensin biraz " başını iki yana sallayıp tekrar göğsüme yaslandı. Elimi sırtına ulaştırıp ovuşturmaya başladım.

"keremcim, sen de sarılmasan iyi olur! Hadi annem gel bana" hiç bir şey yapmadan bende omuz silktim. Kızgınca başını salladı.

"oğluum"

"ayıyyy!! "

"yağız! Ne yaramaz çocuk oldun sen ya!"

"I-ıı yabayaj dehiil. Yaıjım "

"yağızz! Çabucak bana geliyorsun hadi!"

"ayıyy! Amşaa"

"zeyne-"

"olmaz kerem. Israr etme lütfen. Şimdi yağız kucağından inecek beraber marsupilamisini alacağız"

"maşuuu" başını kaldırdı hemen. Kollarını zeynepe uzattı. Zeynep onu kucağına alıp koltuğa oturtdu. Çantasından marsupilamiyi çıkarttı. Gözleri parladı resmen yağızın. Ne bekliyordum ki marsupilamisi varken, benimi tercih edecekti!

"eveet. Oğlum  marsusuna kavuştuğuna göre ben gidebilirim. Yağız yine yanında dursa sorun olmaz değil mi kerem "

"saçmalama zeynep! Bir daha yağız hakkında dış kapının dış mandalıymışım gibi konuşma benimle! "

"hastasın diye söylemiştim kerem. Eğer bu yaşadıklarımız doğruysa asla dış kapının dış mandalı olamazsın zaten. Neyse sen yat. Oğlum sanada telefondan çizgi film açayım, amcanın yanında dur olur mu?."

"maşuu"

"evet marsu aşkım" telefondan çizgi film açıp yağıza verdi telefonu. Yağız koltukta rahat bir konuma gelirken bende yüz üstü uzandım yatağa.

"bir kaç saate gelirim. Fazla hareket etmemeye çalış kerem"

"peki!" yağızı öpüp çantasını alıp çıktı odadan. Yağız yüzünde hafif tebessümle çizgi film izlerken bende onu izliyorum..

Uzun süre çizgi film izleyince, fazlasının zararlı olacağını düşünüp yağıza seslendim. Telefonu bırakıp yanıma yaklaştı. Biraz konuştuktan sonra odada kendince oynamaya başladı. Ne biçim babayım ben çocuğumu hastane odalarında bekletiyorum.

- KADIN -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin