3. bölüm - geçmiş

7.9K 343 7
                                    

Merhabalar :)) fazla bekletmemişimdir umarım. Normalde bölüm daha erken gelecekti ama şu kızlar için özel günlerden (!) olan bayram temizliği adlı şey yüzünden gecikti.

Bölümde biraz geçmişe gittim. Umarım sıkılmazsınız okurken. Aralarda geçmişe gideceğiz.

Geçen bölüm vote ve yorumları için teşekkürler :) fazla okuyucusu yok ama olacağına inanıyorum.

Multimedyada geçmişteki zeynepin kıyafeti ve uyuyan minik yağız var.

İyi okumalar. Umarım beğenirsiniz. :))

Zeynep

Küçüktüm fakat insanların gözlerinde büyümüş sayılacak kadar küçük.. Belkide ruhum küçüktü sadece.

25 yaşındaydım. Eğlenmek için gittiğim bir barda hayatımdaki iki adamla karşılaşmıştım. Kerem ve Onur. Girdikleri çirkin iddia yüzünden keremin olmuştum. Artık onundum. Bundan pişman da değildim üstelik.

Güzel bir ilişkimiz vardı, onunla geçen her günüm mükemmel derecesindeydi. Hatta daha da ötesinde. Ondan öncede erkek arkadaşım olmuştu. Ama o çok başkaydı..

Hani derler ya 'iliklerime kadar hissettim ' diye. Hah işte ben de ilk defa onunla iliklerime kadar sevildiğimi hissetmiştim.. Taki kusursuz geçen dokuz gün sonrasında onur karşıma çıkana dek.. Keremin sadece bir oyundan ibaret olduğunu öğrenene kadar!!

^^^^^

Klasik bir salı sabahıydı. Hava güneşli ve bir o kadar da rüzgarlıydı. Son bahar yavaş yavaş gelirken yaz kapılarını kapıyordu hayata...

Telefonun melodisiyle yataktan atladı zeynep. Bu bir alarm değildi. Sevdiği adam için ayarladığı zil sesiydi. Telefonunu eline aldı. Son kez ekrana baktı. Kontrol etmek amaçlı. ' Erkeğim' yazısını görünce içinde bir kıpırtı oluşmuştu. Hemen açıp kulağına koydu telefonu.

"alo"

"bitanem? "

"günaydın aşkımm!"

"günaydın sevgilim. Hazırmısın?"

"hayırr. Daha yeni uyandım"

"unutmadın değil mi?"

"hayır. Tabiki unutmadım sevgilim. Sadece erken değil mi?"

" saat 11:00 sevgilim"

"hii! O kadar olmuş mu? Ben hemen kalkıp hazırlanıyorum "

"tamam güzelim. Acele etme. Sakin bir şekilde mutfağa inip kahvaltını yap. Hızlıca bir şeyler atıştırma sakın. Baya bir yolumuz var gidecek . Acele edeyim derken bir yerine zarar verme ayrıca. Havaya aldanıp ince bir şey de giyme. Dışarısı bayaa soğuk. Üzerine bir şey al kesinlikle. "

"kereeeem! tamam aşkım"

"seni çok seviyorum "

"ben daha çok! Seni senden çok!!"

Keremin bir şey söylemesine izin vermeden kapatmıştı telefonu zeynep. Bu gün keremin en yakın arkadaşıyla tanışacaktı. Kardeşim dediği adamla.. Hatta onurla..

Onur kanser tedavisi gördüğü için çoğunlukla İstanbul dışında ormanın arasında iki katlı fazla büyük sayılmayan bir dağ evinde kalıyordu. Kerem, zeynepi onura sevgilim! diye tanıştırmak için zeyneple yanına gitmeye karar vermişti. Ama onurun her şeyin farkında olduğundan haberi bile yoktu!

Zeynep dolabını açıp siyah yüksek bel , dizdeki eteğini çıkardı. Üzerine de kısa bir tişört. Keremin söylediği üzere de çok kalın olmayan kabanını aldı. Sonuçta dağevine gidiyorlardı. Orası soğuk olurdu.

- KADIN -Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin