One More Night (Harry Styles Fanfiction)

3.5K 38 0
                                    

GİRİŞ

İngiltere'nin o bilindik benherzamanyağarımdostumbanakarışamazsın diyen yağmuru ısrarla pencereye çarparken rahatsızca kıpırdandım. Üzerimden 80 tane fil geçmiş gibi hissediyordum. Belimin altındaki keskin acıyı saymıyorum bile... Hayır yani sanki grup seks yapmışım, o derece ağrıyordu. Yüzümü sevişircesine yastığa bastırdım ve huysuzca inledim. Aynı anda yanımdaki kişide kıpırdadı.

Yorganı vücuduma dolayıp yataktan kalktım. Hemen yanımda, beyaz çarşaflarla bütünleşmiş çocuk hala uyuyordu. Kıvırcık ve kahverengi saçları yastığa dökülmüştü. İtiraf ediyorum bu enfes bir görüntü. Yani burada olmalıydınız çocuklar, bu görüntü kaçmazdı. Ve bir saniye! Ben neden buradayım? Dün gece olanlar hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Bir partideydik ve ben şimdi buradaydım. Aslında bu biz İngilizler için pek önemli değil. Bilirsiniz, burada bir gecede 60'ın üzerinde kız becerebilme imkânınız vardır. Açıkçası kızlarda bundan zevk almıyor değiller. Ben hariç tabi ki...Yani evet, okulun en yakışıklı ve en seksi çocuğuyla soyunma odasında seks yaptığımdan beri zevk almadım. Her neyse, kısacası siz buraya seks yuvası diyebilirsiniz. Ah, pekala, gerçek centilmenler asla dediklerimi yapmaz. Adı üstünde onlar centilmen. Genel şeyler... Tanışma, yemek yeme, birlikte dolaşma, Tower Bridge'de yürüyüş, daha fazla tanışma, sonra yine daha fazla dolaşma ve sonrasında evlilik. Daha sonra sevişme ve çocuk. Buraya dikkat çekerim seks değil sevişme. Benim hayatımda bunlar asla olmayacaktı. Olamazdı da. En uzun ilişkim 4 gün. Ve sonra 'sorun bende değil sende' konuşmalarıyla son buluyor.

Toka bulmalıydım. Saçlarım çok uzundu ve beni rahatsız ediyordu. Çekmeceyi açıp karıştırdım. Bir sürü bileklik vardı ve rastgele birini alıp saçımı topladım. Daha sonra yere saçılmış çamaşırlarımı alıp banyoya gittim. Tanrı aşkına, sanki 5 yıldır işememişim gibiydim. Bunu nedenini bu geceye bağlıyorum. Üzerimi giyinip gecenin uzun ve işlevli olduğunu gösteren işaretlere baktım. Dudaklarım olduğundan fazla kızarık ve şişti, boynumda da morluklar vardı. Açıkçası bu çok farklıydı. Daha önce hiç bu kadar iyi hissetmemiştim -her ne kadar bir başkasının yatağında uyansam da- kendimi. Yüzümü yıkayıp dudağıma parlatıcımı sürdüm. Derin bir nefes alıp bunların hiçbirinin yaşanmamılş olduğunu defalarca aklımda çekip çevirdim. Banyonun kapısını açtığımda yatakta doğrulmuş yeşil gözler ve bir çift gamze gördüm. Hayır canım hiç kıskanmadım. Bendede vardı aynı gamzelerden ama onunki biraz fazla mı derindi ne...Olduğum yere sabitlendim. Neden duruyordum ki, lanet olası bacaklarının harekete geçir Grace Weasley! Tam yürüyecekken konuşmaya başladı

"Cidden gidiyor musun? Bir fahişe gibi..."

Hadi amaaa! Fahişe bu durumlarda kullanılmazdı seni piç. Ben biraz sarhoş olmuştum ve burada uyanmıştım hepsi bu. Yani dışardan geçen sıradan bir insandım.

"İkimizde fahişe olmadığımı biliyoruz adını bilmeğim kişi. Ve ciddiyim... Bu bir hataydı. Ne yaptığımı bilmiyordum." dedim

"Bu geceden sonra pek emin değilim."

"Beni tanımıyorsun, bende seni tanımıyorum. Eğer ben fahişeysem sen nesin? Sakın bana erkek ihtiyaçlarından bahsetme seni gözümü kırpmadan vururum! "

"Peka, bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama haklısın..."

"Ben herzaman haklıyımdır. Şimdi hasta la Vista yabancı insan." Deyip kapıya yöneldim. Tanrım bu evin kapısı nerede ki?! Kendimi başka bir oda da bulmuştum.

"Eğer kapıyı arıyorsan... Hemen şu kapı, sonra aşağı in ve dümdüz yürü."

Öfkeli bir şekilde odadan çıktım. Keşke gözlerimden lazer çıkabilse ve şu karşımdakini yok edebilse. Yataktan apar topar kalkma sesleri duyunca panikledim ve hızlandım. Bir el kolumdan tutup beni çevirdi

"Bekle, bekle... Şey, bilmeni isterim ki seni zorlamadım. Ve gerçekten iyiydin."

Ah, lanet olsun! Seninle oturup yaptığımız seksten konuşmak istemiyorum. "Şey... Imm... B-ben gitmeliyim." neden kekeliyordum ki ben? Bu konuşmayı kaç kere yaptın Grace! Şimdi kekelemenin sırası değil. Bana yeşil gözlerini -Tanrım zümrüt gibiydiler belk ide ondan daha güzel- dikip baktı

"Ben Harry... Harry Styles"

"Bir kez daha karşılaşmayacağımıza göre adımı söylememe gerek yok. Şimdi... Gerçekten gitmeliyim" dedim ve kapıdan çıktım.Aman tanrım! Burada kesinlikle olmamalıydım. Başından beri kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum ama ben daha önce tanımadığım birinin yanında uyanmamıştım! Siktir.

One More Night (Harry Styles Fanfiction)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt