Capitolul 12

6.2K 310 41
                                    

Lectura placuta!!

Au trecut doua saptamani de cand am nascut si astazi ,însfârșit o sa fiu externata si o sa imi pot lua copilasul acasa . Cred ca asta o sa fie ce-a mai fericita zi !

Am fost intampinata de Liam care ne astepta pe mine si Axelandra in fata spitalului cu un buchet mare de trandafiri. E asa de dulce cu amandoua!

Mi-a luat geanta in care se aflau pijamalele mele si hainutele lui Axelandra.

Ne-a condus pana la masina lui unde ,eu am intrat in spate pentru a o putea tine pe Axelandra in bratele mele ,pentru ca inca nu aveam inca un cărucior de copii mici sau vr-un scăunel special pentru mașină în care să stea Axelandra.

-Bell inainte sa mergem acasa , ar trebuie sa mergem sa ii luam fetitei ce are nevoie plus o bicicleta pentru Axel ,un carucior pentru Axelandra si scaune de masina pentru amandoi.spune Liam sarutandu-i fruntea lui Axelandra.

-Dar,nu crezi ca ar trebui sa il luam si pe Axel,macar sa isi aleaga el bicicleta si scaunelul,nu? E dreptul lui si cel mai important lui trebuie sa ii placa!spun eu zambind.

-Da ai dreptate! Haide ,mai intai mergem acasa,il luam pe Axel si mergem sa cumparam lucrurile și..ei bine si de haleala ,se vede ca ai lipsit!! Ni s-a stricat mâncarea in frigider, nu mai erai tu sa radiezi tot !!spune Liam in mod batjocoritor si amuzant!

-Vaca!spun eu dandu-i una dup ceafa.

-Iarta-ma ,stii ca doar glumeam cu tine ,iubirea mea mica!spune Liam in timp ce isi freca nasul de nasucul meu dragastos.

-Hei!! Ai trei iubirici micii acum!!spun eu cu o voce de copil mic.

-Cu siguranta am!spune razand.

Ne aflam in masina sa in drum spre casa,a fost un drum tacut cu multe alintari adresate de mine Axelandrei,probabil ca in mintea ei e ceva de genu "Cine mai esti si tu!? Si ce e neinregula cu fata ta? Ma rog, arata amuzant?" . Pai adevărul e ca rade mult atunci cand ma stramb la ea.

Ajunsi acasa l-am luat si pe Axel si am pornit spre vanatoara de reduceri,pai ce ,eu tin la portofelul lui ,pai nu am spus ca eu in general nu sunt o fomista,si când o aveam si pe Axelandra eram 3 fomiste in una,si da ,3 pentru ca eu mananc cat doua si cu Axelandra 3!

Ajunsi la mall , am luat in primire toate magazinele de copi ,i-am luat lui Axel bicicleta,carucirul lui Axelandra si scaunelele de masina pentru cei mici.

Am mai stat cu Liam pe o bancuta in timp ce Axel se juca in locul special amenajat pentru copii.

~Dupa doua luni~

Da ,adevarul este ca timpul a trecut destul de repede si la fel de chinuitor. Liam era zapacit la munca din cauza ca Axelandra avea momente când plângea noaptea,cel mai avantajos a fost Axel pentru ca el nu a mai fost nevoit sa meargă chiar zilnic la gradinita pentru ca uneori chiar si Axel era trezit de Axelandra.

Acum stau in pat cu Axel si o hranim pe bebe!

-Mami!spune Axel ne lundu-si ochi de la Axelandra.

-Da?intreb eu zambind.

-De ce tu si tati nu va sarutati?intreaba el lundu-si ochii de la micuta fixandu-i pe mine.

-Pai ,puiul meu,mi-e frica sa o fac.raspund eu sincera.

-De ce ,mami?intreaba el nedumerit.

-Pai vezi tu,sa nu se supere pe mine,sa nu ma respinga,sa nu fiu iar ranita.spun eu cu un zambet trist.

-Dar,mami,tati atunci cand te gaseste adormind pe unde apuci,el te duce mereu in camera in pat si dupa ce te inveleste ,iti da mereu un pupic pe buze si iti spune "Te iubesc,nu vreau sa te suprasoliciti!".recunoaste el.

-Ce face?intreb eu uimita atingandu-mi cu varful degetelor buza de jos.

-Pai face lucruri tandre,pe care tu nu prea le stii.spune el chicotind.

Nu imi vine sa cred,Liam.. Ma saruta asa des,fara ca eu sa stiu? Nu ma supara asta,doar ca... As fi vrut sa ii raspund. Ma simt ca o "Frumoasa adormita".

E,si a fost mereu tandru si atent cu mine,poate ca atunci cand l-am intalnit pentru prima data,nu era prea comunicativ sau altceva... Probabil este greu pentru el sa stea meareu in umbra fratelui "perfect" care e cel mai bădăran om pe care l-am intalnit vre-o data!

Stii,familia toata stie ca am nascut,dar nimeni nu s-a interesat de Axelandra ce sa mai spun de mine,nici macar Luck nu a trecut ,sau sa intrebe de fica lui.

Asta ma raneste asa de tare,asta ma indeparteaza si ma face sa il urasc atat de mult si ceea ce face il face de neiertat in ochi mei.

E un porc ,afemeiat si imatur,halal sef de companie de top in lume ,care nici de propiul copil nu se intereseaza. Dar probabil nu il considera copilul lui ,pentru ca el atunci doar a profitat de starea mea,si poate el crede ca acest prunc e o gresala,da poate a fost facut dintr-o gresala ,dar nu o sa imi urasc propriul copil,sange din sangele meu,pe care il iubesc inca din ziua in care am afalt de el ,l-am iubit necontenit si neomenesc de mult.

Am o fetita superba ,este blonda ,cu niste ochisori mari de un albastru usor inchis si profunzi,niste buzite mici si goscioare de un roz inchis.

Sunt sigura ca fetita mea va fii o frumusete de fata ,toti baieti vor fii limba dupa fetita mea,si stiu ca fetita mea va fii inteligenta.

Ei bine asta vrea ori ce mama,nu?

Ma intreb daca parinti mei sunt mandri de mine si isi iubesc nepotica... As vrea sa fie amandoi aici,mama sa ma ajute ,tata sa ma alinte ,cum doar niste parinti stiu sa faca...

Voi avea grija de fetita mea sa se bucure de iubirea parinteasca,tot ce mai are nevoie este de un tata,si cand va ma creste o sa ii spus si de taticul ei adevarat si o sa ii povestesc tot,sper sa nu ma urasca,si nici pe tatal ei sa nu il urasca.

Ies din transa gandurilor mele si ii observ ce cei doi ingerasi din jurul meu dormind .

Ii sarut usor pe frunte si sunt furata si eu de somnul dulce!

(Editat)

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Where stories live. Discover now