Capitolul 17

6.2K 306 24
                                    

Lectura placuta!!

Dupa trei luni.

Au trecut 3 luni de la cererea in casatorie a lui Liam si totul intre noi merge mai mult decat bine, e mereu romantic,petrecea mult timp impreuna cu mine si cu copii si de asemenea inca suntem rolul principal in lumina reflectoarelor sale.

Ce pot spune astazi este ajunul Craciunului! O zi foarte importanta pentru Axel pentru ca maine este ziua lui si face minunata farsta de 5 anisori. Ma simt asa emotionata pentru el , doar e fiul meu!

Si lucrul cel mai emotionant pentru mine este ca inainte de revelion ,de trecerea dintre ani ,eu si Liam vom fii in fata altarului spunandu-ne juramintele ce ne vor lega pe viata!

Ce pot sa spun sunt o femeie,o mama si o sotie implinita. As putea sa spun ca eu si cu Liam inca nu am facut acel pas mereu i-am spus ca nu sunt pregatita sa fac asta,nu s-a spuparat pe mine ,probabil stiu ca se abtine si probabil ar vrea asta mai mult ca orice adolescent cu hormoni la cap .

Dar mi-a respectat mereu cuvantul ,stiu ca sunt pregatita,doar ca mi-e putin teama ,eu nu am mai facut asta..

Ba da ai facut-o,nu mai stii? Cu Luck!Daa!!

Serios,apari si tu dupa o groaza de timp si apari tocmai atunci cand nu trebuie!

Exact! Asta imi e datoria!

In primul rand,te urasc,in al doilea rand,atunci cand am facut-o prima oara eram beata,nu imi amintesc nimic..

Bine punctat,bine punctat..

Acum taci si lasa-ma in lumea mea unde tu, tot ceea ce stii sa faci e sa taci! Inteles?

Asa,astazi prepar papica pentru maine special pentru Axel, tot ceea ce stiu ca ii place lui . Pentru ca trebuie sa imi rasfat printul!

Sunt trezita din gandurile mele de doua maini care sunt plasate gentil pe solturile mele tragandu-ma mai aproape de un abdomen bine lucrat si relaxat la Contactul cu spatele meu micut.

-Ce face iubita mea logodnica? Sau as putea deja sa iti spun sotie? Sau mami? Eu le ador pe toate ,stii de ce?intraba Liam sarutandu-mi gatul suav.

-D..de ce ?intreb eu balbaind timid.

-Pentru ca, ei bine scumpo ,in toate esti doar a mea! Si pot spune ca doar cu tine si cu copii pot fii cea mai egoista si zgarcita persoana din lume!spune Liam sarutandu-ma tandru.

-L..Liam.. Trebuie sa pregatesc mancarea pentru ziua lui Axel.. .spun eu gemand usor.

-Hmm... Iubito! Doar lasa-ma sa te mai gust putin,pentru ca esti delicioasa!spune Liam sarutandu-mi incet gatul coborand usor pe spate.

Imi place cand e romantic cu mine si imi dezmiardă parti ale corpului cu buzele lui asa placute la atingere. Mereu imi provoaca fiori placuti pe sira spinari si trezeste noi simturi si reacti în corpul meu.

-Mmm..iubito,ar trebui sa te odihnesti,muncesti intruna pentru ziua lui Axel de azi dimineata, dinainte sa plec eu la lucru!spune Liam in timp ce imi masa umeri.

-Vreau sa iasa totul perfect pentru el!spune eu relaxandu-ma.

-Axel te iubeste foarte mult si apreciaza tot ceea ce faci,toata ziua tea privit cum te straduiesti pentru ziua lui si apreciaza mult asta,asa ca ,gata cu munca pe ziua de azi,domnisorico!spune Liam lundu-ma de nas..

-Nu,mai am putin!!ma zmiorcai eu.

-Mai fetita,obraznica,ia ca poate, la tine vine de mai devreme mosu,si mosu asta vrea sa te pedepseasca!spune Liam ciupindu-ma de fund si lundu-ma pe sus .

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ