Capitolul 19

6.7K 300 61
                                    

Lectura placuta!!

~16 ani mai tarziu~

Iarna,un anotimp linistit unde mare parte familiile isi petrec timpul impreuna. Linistite ,toate strazile si toate curtile pline de omneni de zapada. Trecerea timpului sa facut simtita in fiecare an.

Copii mei..Da copii mei,scumpi si dragi,au crescut si in curand fiul meu cel mare v-a face 21 de ani.. Axel,da,e un tanar sprinten si plin de viata,activ,si saritor,iubitor si linistit.. Dar singur,fiul meu e singur... Nu l-au atras fetele pana acum..si asta..asta ma sperie.. Daca are alte inclinati sexule? Mereu il intreb,mereu primesc acelas raspuns .."Mama,dar eu iubesc pe cineva,dar e interzis,e o dragoste interzisa.." . Mereu ma gandesc ca poate e intragostit de un baiat,dar iubitul meu ma alina spunand ca poate fata de care ii place are iubit,sau e logodita ,maritata,oricare din astea ar fii mult mai mine pentru urechile mele decat sa stiu ca poate puiul meu e gay...

Fica mea,iubita mea fetita.. E o tanara uimitoare,frumoasa,desteapta, onesta ,timida,saritoare,harnica,un magnet de baieti... De curand a implinit 17 ani,este tare atasata de frati ei si de Tomy ,ii iubeste si isi petrece tot timpul cu ei,ii iubeste. Mereu are grija de mine si tatal ei ,chiar daca suntem inca tineri,ea ne considera,fragili. O iubesc ,stie ca are doi tati,stie povestea ,stie tot,il viziteaza corespunzator si pe Luck tatal sau real ,nu e asa atasata de el.. Nu il considera un exemplu bun..
Si scupicelul meu Armin 16 ani,sportiv,un atlet inascut,isi protejeaza sora chiar daca e mai mare,un Adonis printre fete si un casanova. Mereu imi spune ca iubeste o fata,dar nu o poate avea,asa ca cica "Incerc sa o uit prin ele,dar nu merge.." Dar ce ii pot face eu? Incerc sa il sfatuiesc,dar crede ca daca isi urmeaza inima ma va dejamagi,macar la el stau cu inima impacata stind ca ii plac fetele.

Liam,scumpul meu sot,iubitul meu care ma iubeste de 17 ani,alaturi de mine si de copii mereu. A fost aici mereu pentru noi,desi stiu ca imi ascunde ceva despre Axel ,dar un secret tata-fiu le va intari relatia,nu?

Ei patru sunt tot ceea ce pot avea eu mai bun pe pamant,ii iubesc pe toti in egala masura pentru ca sunt ai mei si nu stiu ce m-as face fara ei .

Eu,eu sunt impacata sufleteste,iubesc si sunt iubita de pateu ori mai mult. Am o familie implinita si fericita. Nimic nu ma mai poate dezamagi sau supara vre-o data!!

~Pov. Axel~

-Armin am spus deja ca e a mea!urlu eu la fratele meu mai mic.

-In dragoste si razboi totul e permis!imi reproșează acesta.

-Stii prea bine ca daca Axelandra va afla ... Probabil ne va ignora pe viata!spun eu cu regret.

-Mos stricator de distractie! Logic ca stiu... Dar nu stiu cat mai pot rezista!! Merg in tabara zilele astea sa nu te prind ca incerci ceva! Fara mine!urla Armin.

-Cum ai spus si tu "In dragoste si razboi totul e permis!" . Bye bye!spun eu fluturand mana.

Eu si cu Armin ne certam pe baza unei fete! Da sunt indragostit de ea de cand o stiu adica de 17 ani .

Dar sentimentele trebuie tinute in frau. De ce? Ei bine eu si fratele meu suntem indragostiti de aceeasi fata ,mai precis de sora noastra .

Ea ,ei bine nu stie asta! Dormim toti in aceeasi camera deci este greu sa iti tii in frau sentimentele.

Cand eram mici pot spune ca eram foarte apropiati,faceam baie impreuna,dormeam impreuna,ne sarutam... Bine poate la varsta aceea erau doar pupicuri ,dar pentru mine sunt memorialistice.

De cand am inceput sa cresc si sa mai dezvolt ,mai mult, nu am mai putut face acele lucruri impreuna...

Am atatea amintiri... Cu sora mea... Cand era mica spunea ca sunt printul ei si ca atunci cand v-a fi mare ne vom casatori. Un vis din copilarie pe care eu chiar ma rog sa devina realitate...

Imi amintesc cand surioara mea era in clasa a II-a si incepuse pentru prima oara sa ii creasca sani,a venit la mine plangand,ridicandu-si bluza spunand ca are o galca la tatica si ca o doare .

Ei bine atunci cand mi-a aratat am inrosit instantaneu... Cand i-am explicat ca ii cresc sani ,ei bine ea s-a plans si s-a facut handicapata intreband de ce doar unu,dece nu amandoi,de ce atat de putin,de ce nu mari dintr-o data... Multe intrebari ,si putine raspunsuri,nici eu nu stiam multe atunci... Eramd in clasa a VI-a si ei bine eram inca micut si nestiutor.

Aparent sora mea inca imi mai arata cum i s-au dezvoltat sanii..intrebandu-ma daca au mai crescut sau daca sunt moi,etc.

Pot spune ca profit pe asta,o pot atinge si ma bucur ,si doar in mine are aceasta incredere,doar pe mine ma intraba sau ma striga atunci cand a uitat ceva in camera si ea le la dus...

In curand voi face 21 de ani si ma voi muta singur,voi putea fi independent ,exact ca tata... Trebuie sa ii dau aceasta veste si Axelandrei.. Ma intreb cum v-a reactiona oare...

-Ax!! Poti veni putin ,vreau sa iti spun ceva foarte important!spun eu in timp ce intru in camera.

Urasc faptu ca Axelandra va rămâne cu perversul de Armin. E singurul gand care ma omoara,ma face mereu sa aman mutarea mea . Nu vreau ca piticul ala porno sa o atinga pe Ax a mea!!

-Ce s-a intamplat Axel? Te simti rau?ma intreaba ea cu o urma de ingrijorare pe chip.

-Nu ,sunt bine. Vreau sa iti dau o veste!spun ei privind-o in ochi.

-Pai ce mai astepti spune-o!spune ea nerabdatoare.. .

-Ma mut!spun eu oftand.

-CE!? Cum adica te muti? Unde te muti? De ce? Cand? De ce??!!spune ea tipand si tragandu-ma de tricou.

-Ma mut intr-un apartament,singur. Deoarece, trebuie sa va las tie si lui Armin spatiu,sunt mare si trebuie sa incep sa ma intretin singur. Plec peste 3 zile.spun eu lundu-i manutele intrale mele.

-V..voi putea sa te vizitez?Voi mai fii preferata ta? Te muti cu o fata?spunea Axelandra intrebarile rapid .

-Bine inteles ca ma poti vizita,mereu vei fii preferata mea,nu ma mut cu nicio fata! Ce e cu intrebarea asta!?imtreb eu confuz.

-Axel!spune era sarind pe mine.

Ma uitam confuz la ea deoarece... Ma saruta ,ma saruta apasat. De ce face asta? Cat crede ca pot sa stau cuminte? Sunt un adolescent cu hormonii la cap ,dar ii stapanesc foarte bine.

Axelandra se indeparteaza de mine usor si ma priveste cu ochisori masi sclipindu-i si imbujorata... C..ce!?

-Eu...e..eu.. Imi pare rau!!spune si fuge din camera .

Ce..CEEE!!??

→→→Sfarsit!←←←

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum