Capitolul 8

6.7K 339 22
                                    

Lectura placuta!!

-Nu...nu, te rog ,orice dar nu imi lua copilul!!tipam si alergam dupa Luck care se indeparta cu pruncul meu .

-Ai fost o proasta ca m-ai crezut ca (,) cu adevărat te iubesc. Nu te vei mai apropia de noi,iti jur ca no sa iti mai vezi copilul.spune Luck continundu-si drumul.

-Nuu...te rog ,nu!!!tipam eu si plangeam.

Deodata simt cum doua maini că ma misca usor si imi striga usor numele, imi deschid ochi si il vad pe Luck care se uita ingrigorat la mine.

-Scumpo,nu te speria ,sunt langa tine ,totul o sa fie bine,linistestete!spune Luck in timp ce imi da parul de pe fruntea mea transpirata si imi sterge lacrimile.

-Te rog,nu pleca de langa mine,te rog!il rugam eu afundandu-mi capul in pieptul lui.

-Gata iubito,a fost doar un cosmar,nu voi pleca nicaieri,voi sta aici cu tine,da?incearca Luck sa ma mai linisteasca .

Ma ridic usor in fund si observ ceasul aratand ca este 9:32 dimineata,chiar asa de mult am dormit? Pai aparent atat arata ceasul deci,da,raspunsul este da..

Eu si Luck suntem mai mereu impreuna mai ales ca am cateva luni bune de sarcina ,dar timpul a trecut repede ,el a stat mai mereu cu mine ,exceptând de două luni în coace adevarul este ca este putin distant si vine mai rar acasa cu pretextul ca "Are probleme grave la serviciu.".

Nu am vrut sa va plictisesc, sa va detaliez faptu ca dormitorul meu era la baie din cauza greturilor mele si trezirile lui Luck in miez de noapte spunandu-i ca am pofte destul de bizare...

Este ultima mea luna si adevarul e ca e si pe sfarsite si in curand bebe v-a aparea, incurand ,dar nu asta ma streseaza,iubitul meu a plecat la lucru spunandu-mi ca v-a veni tarziu si cand l-am intrebat daca mananca a spus ca poate o sa isi ia un corn.

Asa ca ,ce credeti ca mi-a venit mie in minte? M-am gandit sa ii pregatesc un pachet cu papa si un termos cu (,) cafea. O sa il surprind placut si nu v-oi pleca pana nu o sa il manance pe tot,adica nu am pus multe,am pus doar patru sandwish-uri,cateva feliute de rosi si castraveti,cateva copanele si cativa cartofiori prajiti ,nu-i mult,nu? Nu?

Ma rog,am terminat tot de pregatit la ora 12:04 ,asa ca am luat pachetul intr-o punguta si mi-am pus bani si telefonul intr-o posetuta pe care mi-am pus-o dupa gat si am pornit.

Casa doamnei Sofia este destul de departe de unde este firma asa ca i-au un taxi,adevarul e ca nu imi este asa de usor sa ma deplasez cu mingea asta grea ,dar imi iubesc pruncul,adevarul e ca nu am vrut să aflu ce este am vrut sa fie o surpriza.

Am platit soferului si am coborat ,ma indrept spre firma si toata lumea ma cunoaste,imi zambesc si imi ureaza bun venit,am intrebat receptionera daca Luck este in biroul lui si ea mi-a afirmat si asa ca am plecat spre biroul iubitului meu,adevarul e ca ma cam balbai in fata lui cand ii spus iubit...

Am urcat cu liftul si acum sunt pe holul care duce la biroul lui.

Ma opresc in fata usi atunci cand aud sunete ciudata venind din birou... Ce.. Ce se intampla... Simt cum mi se face rau si incep sa mi se inmoaie genunchi,dar poate nu se intampla nimic.

Da Bell, nu se intampla absolut nimic deaceea se aud gemete si strigate si ... Proasta esti uneori..

O doar taci! Bine? Nu am decat sa intru si sa ma conving cu ochii mei... .

Mi-am luat inima in dinti si apas pe clanta,deschid usa si cand intru in vad pe Luck in actiune facand..... Chesti neortodoxe cu o fata,stați nu o pot numi fata, o panarama,o parasuta...hmmm ma intreb daca stie sa zboare .

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin