Vol. II Copilul fratelui meu in birtica mea! Capitolul 1.

5.6K 291 62
                                    

Lectira placuta!!

Axelandra ,17 ani ,ultimul an de liceu,doi tati, o mama,doi frati si o iubire secreta.

...

Am un verisor mult mai mare are 29 de ani Tom ,dar doar pe mine ma lasa sa ii spun T..

Cand eram micuta nu ii puteam pronunta numele si a ramas decat acel T. doar ca suna mai mult a Tii.. Ma rog sunt complicata...

Dorm in aceeasi camera cu frati mei Axel aproape 21 de ani si Armin aproape 16 ani,sunt doi ciudati ... Mereu se cearta ,din cate am inteles pe o fata... Ei bine asta ar trebui sa o bucure pe mama sa stie ca Axel nu e gay. Mereu se sperie pentru ca nu il aude niciodata vorbind de o fata sau sa iasa cu fete si ingrijorarea ei e ca ,baietelul ei e gay...

Eu... Eu sunt indragostita de Axel... De mica eram mereu cu el ,mereu era cu mine ,ma proteja ,se ranea pentru mine,il iubesc mai mult ca pe un frate... Dar el place o fata ,nu ma pot baga,de ce mar place pe mine,sora lui mai mica ,nu sunt asa dezvoltata... Sunt foarte scunda... Mama mi-a spun ca o mostenesc pe bunica ,bine ca nici mama nu este uriasa. Am o inaltime de 1.61 si nu am mai crescut de aici... Uf...

De multe ori tatal meu natural Luck a incercat sa ma cumpere cu bani lui si sa ma ia la el departe de mama si de tata Liam. Niciodata nu i-a mers,ei bine pot spune ca am profitat de bani gramada pe care mi oferea,ii luam ,ii cheltuiam ,ii multumeam si plecam acasa.

Nu inteleg de ce ma mai vrea pe mine ,are doi copii cu sotia lui... Mereu cand mergeam in vizita nu pareau asa de rasfatati.. Uneri tata Luck imi spune ca inca o iubeste pe mama si ca (,) casatoria lui cu aceea femeie a fost aranjata.

Tata spune mereu ca regreta ca a inselat-o pe mama spune ca eu sunt unica lui fica desi nu mi se pare un compliment deoarece chiar sunt ,deoarece mai are doi baieti de aceeasi varsta cu Armin.

Deci chiar daca ii sunt unica fica de ce pe ei ii trateaza mai diferit...rece..asa spun ei ca se comporta tatal lor cu ei ,rece...

Acum sa revenim la intamplarile de azi.. Sa revizuim tot ceea s-a intamplat.

Fratele meu mai mare Axel mi-a spua ca o sa se mute singur incurand ... Si atunci am luat-o orazna.. Are o iubita de vrea sa se mute? A castigat-o pe fata aia cu care se duiela cu Armin? Nu mai sunt preferata lui de vrea sa se mute? De ce imi face una ca asta m...m-ai vroiam sa mai stea macar un an ca sa pot fii majora si sa ma daruiesc lui trup si suflet.. Nu, nu poate pleca !!

Dupa ce i-am pus cateva intrebari enumerate rapid l..l-am sarutat ... Era atat de surprins mi-am pus toate sentimentele pe care le-am acumulat pe parcursul acestor 17 ani in acel sarut.

Si acum uite-ma in situatia de fata bocind si fugind ca nebuna prin casa si inchizandu-ma in camera...

Nu mai pot da ochii cu el... Nu dupa ce am facut asta... Ma intreb la ce se gandeste,sigur ma crede ciudata ca l-am sarutat sunt sora lui.. Nu de sange dar.. Tot a lui sora sunt!... Proasta!!. O sora proasta aparent.

Cand eram mici obișnuiam sa facem baie mereu impreuna ,pentru ca mie imi era frică, pentru ca (,) credeam ca ma voi ineca . Mereu ma tinea in brate si ma alinta , zimi tu mie cum sa nu te indragostesti de un baiat ca asta?

Mereu a stat în preajma mea ,ma ducea si lua de la scoala,nici un baiat nu stralucea mai puternic in ochii mei ,mai tare ca el. El era printul meu pe cal alb din povestile mele.

Mereu se uita cu mine la desene si filme siropoase chiar daca era baiat nu era orgolios , nu cu mine cel putin..

Pot spune ca pe la 15 ani l-am pacalit sa ma invete sa sarut ,bagand pretextul ca baieti de la liceu batjocoreau fetele fara experienta. Asa ca am profitat din plin de el si de experenta lui. Mereu ma imbujorez cand imi reamintesc acele clipe de aur.

Cum se spune "Primul sarut nu se uita niciodata " si asta tine cont si de prima iubire . Axel este primul baiat pe care l-am admirat ca find eroul meu de cand eram micuta. Mereu ma scotea din bele si lua vina asupra lui.

Cand ma raneam si plangeam ,facea pe clovnul doar ca sa imi readuca zambetul pe buze. Era asa de dulce si grijuliu cu mine. Nu vreau sa plece!! Nu vreau sa nu ma mai trezesc langa el,sa nu mai imi sarute nasul cand deschid ochi dimineata si imi soptea suav la ureche "Acum ca ochisori tai cristalini sclipesc ,universul meu e blajin ,imi va surade lafel ca gropitele tale cand iti expui perlutele!" cum sa nu te indragostesti de el care face asta in fiecare dimineata si spune acele vorbe duioase. Mereu se trezeste inaintea mea si chiar si asa nu m-a lasat niciodata singura. Statea acolo langa nine si imi magara gentil obraji si imi saruta adesea fruntea si nu facea decat sa imi adanceasca somnul.

Stateam pe pat imbufnata de ceea ce el vroia sa faca . I-am gasit unul din tricourile lui Axel ,iar eu nu am putut rezista si m-am dezbracat pana am ramas doar in boxeri mei din dantela neagra si mi-am dat peste cat tricoul ,care era imbibat in imbietorul parfum al pieli sale . Il iubesc asa mult..

Sunt trezita din fantezia mea cand Axel ciocane usor in usa larg deschisa si intra pasind temator spre mine. Mi-am luat una din pernele mari si pufiase acoperindu-mi jumatate din chip find rusinata de ceea ce am facut acum cateva clipe.

-Hei,printesa! Ce face,fetita mea?ma intreaba cu o voce dragastoasa.

De ce se preface ca nu s-a intamplan nimic pana acum? Eu mi-am pus toate sentimentele in acel sarut si el pare ca nici nu s-a intamplat asta vre-o data.

-Pleaca!spun eu deja cu lacrimi in ochi.

-Ce s-a intamplat?intreaba el venind mai aproape de mine.

Serios? Vrea sa ma enerveze si sa il dezmostenesc si nu stie cum?

-Eu mi-am pus toata dragostea pe care am tinut-o pentru tine de cand ma stiu si tu..tu te comporti de parca nimic nu s-a intamplat! Sunt indragostita de tine de cand ma stiu Axel si tu.. Tu vrei sa te muti si sa te indepartezi tocmai cand mai aveam putin si vroiam sa iti marturisesc sentimentele mele corespunzator!!tip eu plangand in perna.

Tot ce stiu e ca i-am auzit pasi apoi pur si simplu mi-am vazut perna aruncata pe undeva prin camera si pe Axel peste mine in pat.. Se uita intens in ochii mei .
Imi mangaie obrazul apoi buzele gentil nerupand contactul vizual dintre noi.

-A..Axel..!?reusesc eu sa graiesc balbait simtindu-mi obrazi arzand si devenind din ce in ce mai timida si rusinoasa.

...

(Editat)

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Where stories live. Discover now