Capitolul 17.

3.2K 162 43
                                    

Lectură plăcută!!

~ Axel pov.~

Acel cineva care a spus că viața este o curvă ,a fost un mare înțelept. Pentru că atunci când ,chiar ,crezi ca totul a început să fie pus punct la punct și fericirea îți surâde,atunci viața te înșală și îți arată cât de târfă e si cum poate din cel mai înalt vârf să te aducă la poale doar într-o secundă.

Poate vă întrebați de ce ,am ajuns să spun asemenea lucruri?

Cum te poți simți după doar câteva zile după ce ți se înmormântează o parte din inima ta.

Acum 4 zile iubita mea,a decedat imediat după ce a născut-o pe fica noastră.

Sunt într-o depresie totală,devastat ,distrus sufletul meu e parțial gol,doar suflețelele mele mititele îmi mai dau motivul necesar să nu merg după ea și să rămân cu ea acolo pe veci.

Pe parcursul sarcini totul a fost în regulă ,totul mergea normal,făceam analizele și ecografiile regulat. Și totuși ei spun că nu ar fii trebuit să se întâmple asta. Atunci de ce s-a întâmplat?

Încă mai am în cap cuvintele acelui doctor... .

" A decedat deoarece a suferit o ruptură de uter,cu o hemoragie masivă și s-a prăpădit la scurtă vreme, la Terapie Intensivă. "

"Și bebelușul a fost în agonie ,s-a sufocat cu lichidul amniotic* ,nu a respirat singur,iar acum se află sub supraveghere."

Mi sa spus că nu aveau de ce să ia în calcul pericolul unei rupturi uterine. Deoarece în urma cu 2 ani jumătate ,sotia mea a născut fără probleme ,pe cale naturală ,un băiețel sănătos. Se știe că ruptură de uter apare în special după o cezariană. Și nici analizele Axelandrei, nici ecografiile nu prevesteau nimic rău.. .

Am ajuns la spital la miezul nopții , doctori erau în altă intervenție chirurgicală. Mi-au lăsat-o pe Axelandra în mâinile unei moașe și a unei asistente.

Și în ciuda faptului că 3 doctori s-au luptat să îi salveze viața Axelandrei și a fetiței mele.. . Ca să oprească hemoragia au scos mai întâi uterul apoi fetița de două kilograme și o sută de grame. Chiar si fetița mea era la limită, abea dacă mai avea puls. Iar după o oră în care a resuscitat-o și după ce au stabilizat-o ,au trimis-o de urgență la alt spital.

Analizele cordonului ombilical arată că fetița mea a fost lipsită de oxigen prea mult timp,iar acum este conectată la aparate.. .

Axelandra s-a stins fără ca măcar să apuce să își vadă fetița.

Am depus o plângere la poliție, vreau măcar să aflu dacă vinovați sunt doctori sau a fost soarta asta crudă, târfa asta de viață.

Exact cu 3 zile înainte o cerusem pe Axelandra de soție. Aveam toate planurile făcute, totuși eram încă în contradictorii cu numele ficei noastre... . Eu vroiam Whitney ce înseamnă "Insulă albă" în vechea engleză, dar ea vroia Kimberly nu pentru o semnificație anume îi plăcea cum suna "Kimy" , deși Kimberley este numele unui oraș din Africa de Sud.

Iar acum sunt sigur că pe fetița mea o va chema Kimberley, de dragul scumpei mele logodnice,iubite,mamă și viitoare soție.

Tocmai când toate apele s-au liniștit,familie era de acord cu relația noastră ,eram susținuți și fericiți... . EA.. . EA a plecat și m-a lăsat singur pe lume,o lume crudă, nemiloasă ,plină de hiene care așteaptă să cazi ca să te devoreze... .

Tata si bunicu s-au luptat multe luni cu marele scandal apărut în presă.. .

"Cunoscutul om de afaceri Liam Will fiul marelui director Bob Will ,a aprobat incestul dintre doi din cei trei copii ai săi Axelandra Will si Axel Will, nu doar că l-ea aprobat-o, dar îi si susțin. Oare onoarea familiei Will v-a fi restaurată de către mezinul familiei Armin ? Sau o va lua pe urmele fraților săi?"

Deși toată lumea a aflat că noi nu suntem frați de sânge ai presa și-a cerut scuze, Axelandra a trecut printr-o perioadă grea atunci,se simțea vinovată. Și pot spune că atunci a suferit puțin sarcina.

Acum aș fi în stare să dau vina pe toți. Pentru moartea iubitei mele scumpe. Ce aș putea eu să mai fac, acum fără ea? Cum o să mă descurc? Mai ales în creșterea unei fetițe atât de micuțe și pure.. .

Cum mă voi descurca eu de acum în colo, cum voi crește doi copii ,cum mă voi putea descurca singur, fără EA.. .

Dar,trebuie , trebuie să lupt și să îi cresc, să le ofer un viitor, o viață fără griji. Cu multă dragoste și atenție. Să nu ducă lipsă nici de mama ,nici se tata.

Voi fi aspru pentru corecție, duios și afectuos la necazurile care vor apărea, înțelept pentru a îi sfătui să o ia pe calea cea bună.

O să le povestesc mereu despre mama lor, despre ea, despre cât de frumoasă era, despre cât de mult îi iubește pe amândoi, despre cât de blândă și înțeleaptă era EA. Despre cât se mult o iubeam și cât de mult o iubesc și o voi iubi mereu.

Despre neprețuita MEA Axelandra!

Uite-mă acum scumpa mea Kim sunt în salonul tău, veghind asupra ta. Strâmbându-mă la geamul tău pentru a te putea sau mai degrabă încerca să te fac să zâmbești pe tine... . Sau încercând să par puternic în fața ta, tatăl tău... tati tău.. este puternic.. . Nu.. nu pot plânge în fața ta.

Tu Kim știu că vei fi o fetiță dreaptă, dură, cinstită și afectuoasă. Exact cum visa mama ta ca vei fi.

Maxi... el ,micuțul e pur ai simplu pierdut mereu întreabă același lucru când mă vede... :

"Tati,mami,mami unde e,unde e mami,de ce nu se mai întoarce ,tati?"
"Mami ne urăște? Mami de ce nu mai vine? "
"De ce, tati mami a plecat la îngerași și Doamne Doamne,de ce a chemat-o pe mami la el? "
"Tati am făcut buba,veau mami să pupe...,tati ,te rog ..!"

Spune-mi, spune-mi tu,cum pot să îi explic acum,cum pot să îi spun "nu" știind că el indiferent de răspuns va plânge după MAMA lui care nu se mai întoarce... .

-----
Lichid amniotic = lichid care se află în mânios și apară amniosul, eliminându-se înainte de naștere.

Sper să vă placă acest capitol.
Nu voi mai putea scrie o lună,pentru că voi duce telefonul la reparat, și va dura ceva.

M-am gândit la ceva.. cartea "Tătic din întâmplare" este în fel de viitor al lui Kim. Ei bine o să o conțină pe ea . Cartea dacă nu ați citit-o vo recomand, pentru că pot spune că mi-am pus toate abilitățile de carismă în ea. Sper sa va placă.

Va rog nu mă înjurați pentru această gigantă întârziere.

Vol.I Mamica singura! Vol.II Copilul fratelui meu In burtica mea!Where stories live. Discover now