20 Μερος

164 14 9
                                    

Πηγα στο σαλονι να βαλω τα δυο ποτηρια κρασι..ενιωθα ενα κομπο, δεν φοβομουν..δεν ξερω τι ηταν κατι με κραταγε πισω..αλλα δεν εδωσα σημασια εριξα το δηλητηριο στο ποτηρι του Ακη το γεμισα με κοκκινο κρασι το ανακατεψα εβαλα και το δικο και πηγα στην κουζινα.
Λ-οριστε
Α- ευχαριστω..θελω να σου πω και κατι αλλο..την μαμα σου την θυμασαι?
Λ-ναι λιγο..ξερω οτι πεθανε. Εξαιτιας της ειμαι εγω εδω τωρα!
Α-σου λειπει..?
Λ- εε ναι..γιατι.?
Α-την αγαπας ?
Λ- δεν ξερω..
Α- Λαουρα οταν σου εσβησαν τη μνημη σου εσβησαν και τα συναισθηματα σου για ολους. Πρεπει να τα βρεις να δεις τι κανεις λαθος.
Λ- Δεν θελω συναισθηματα. Μονο σεξ και χρηματα.
Α- Μου λειπει η παλια Λαουρα..
Λ- πεθανε η παλια..φοβασαι?
Α- Δεν φοβήθηκα ποτέ απλά κάποτε μ'έμαθαν πωσ οτι αγαπώ μπορεί να με πονέσει.. Τελικά όμως αυτοί που το'λεγαν, αυτοί με πλήγωσαν..
Λ- χα ελα τωρα μην κλαψεις κιολας σιγα
Α- δεν καταλαβαινεις
Λ- καλυτερα τοτε
Α-εισαι αναισθητη..
Λ- το ξερω και χαιρομαι για αυτο.
Α- μην το παίρνεις για αδυναμία άμα σου δείχνω αγάπη απλά σου δίνω την ευκερία που εμένα δεν μου την έδωσε κανείς..

Εκεινη την ωρα κατι με τραβηξε πισω..μου ερχονταν διασπαρτες εικονες στο μυαλο ..με το που ειδα τον Ακη να παει να πιει..φωναξα "μηη" και πεταξα το ποτηρι κατω.
Α-τι επαθες?
Λ- πιες απο το δικο μου
Α- γιατι?
Λ-ετσι πιες..
Πινει 2 γουλιες..με κοιταγε στα ματια..καθως επινε..τοσο ομορφα ματια.
Λ-ξερεις τι μου ειχε πει η μαμα μου..Μου το ελεγαν απο μικρη.."προσεχε στοχευουν το μυαλο!"...συμφωνουσα,συμφωνω και θα συμφωνω..ο ερωτας,ομως,στοχευει την καρδια..και μετα στοχευει το μυαλο..πρωτα χτυπα σαν τρελη και μετα τρεμεις ολοκληρος..ετσι παει γιατι ετσι ειναι και ετσι θα ειναι..ο στοχος του ερωτα ειναι η καρδια..και παντα θα ειναι..γι'αυτο πρεπει να το θυμασαι πως δεν γινεται να το αποφυγεις εαν υπαρξει ευστοχια..παει..χτυπηθηκες,ερωτευθηκες,χαθηκες..καπως ετσι χαθηκα..κ εγω σε εσενα μωρο μου...μην φυγεις αλλο...σε χρειαζομαι
Α-Λαουρα ..θυμηθηκες..?
Λ-ναι και δεν αστειευομαι..η καρδια μου απο την αρχη με κραταγε πισω μου ειπαν να σε σκοτωσω..δεν το εκανα καταλαβα οτι σε αγαπαω..εσυ μου ειπες παντα να ακολουθεις την καρδια σου δεν κανει ποτε λαθος..
Α- δεν το πιστευω..ελα εδω..
Με πηρε αγκαλια τοσο σφυχτα που ηταν σαν να ακουγα το κρακ ..την ωρα που ενωνονταν οι ψυχες μας..το αρωμα του μου ελειψε..αρχισα να δακρυζω..μολις καταλαβα τι ειχα κανει..σκοτωνα αθωους..και πηγαινα με ολους..αρχισα να αηδιαζομαι το σωμα μου..και αρχισε να κλαιω ακομα πιο πολυ..
Λ- συγνωμη...
Α-δεν πειραζει μωρο μου δεν πειραζει εγω ειμαι εδω..μην κλαις..περασε..δεν φταις εσυ..
Λ-αα..νιωθω το αγγιγμα τους..αρχισα να τρεμω.
Α- σσσ ηρεμησε..
Ολο το βραδυ με κρατησε στην αγκαλια του..μεχρι να κοιμηθω..ηξερα πλεον οτι ημουν στο σωστο μερος..το θεμα ηταν πως θα καταφερουμε να ξεμπλεξουμε απο την RETO?!

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα