8ο Μερος

183 16 4
                                    

Για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα εβγαινα με τον Αλεξ . Ολα ηταν οπως παλια με εκανε να γελαω ακομα και στα χειροτερα μου, βγαιναμε για ποτο χορευαμε..
Ενα βραδυ μου ειπε οτι θα παει στους γονεις του να μεινει να τους δεις νταξει δεν ειχα θεμα ισα ισα που θα τους μιλαγε για εμενα. Ωρα ηταν τα εχουμε σχεδον 4.5 μηνες!
Ετσι αποφασισα να μεινω σπιτι. Πηγα στην κουζινα και εβαλα λιγο νερο οταν ακουσα μια φωνη..απεξω απο το σπιτι μου
Μ- Λαααουραααα Λαουραα συγνωμηηη
Ετρεξα βγηκα εξω και εμεινα ακινητη και τρομοκροταμενη .. Ηταν ο Μαρκος με ενα οπλο στο χερι και ειχε στοχο το κεφαλι του εκλαιγε και ειχε πεσει στα γονατα.
Ε- Μαρκοο πας καλαα? Ασε το οπλο κατω σε παρακαλω θα γινει τιποτα
Μ- δεν με νοιαζειιι..ελεγε και εκλαιγε..τοσο πολυ..ετσι και αλλιως τιποτα δεν εχει γινει
Ε- Σε παρακαλωωω Μαρκο αστο κατω..αρχιζα να φωναζω
Μ- οχιι ηθελα απλα να σου πω συγνωμη πρν φυγω.. Και ξερεις κατι κατάφερα επιτέλους να βγάλω και το τελευταίο καρφί, που με είχε ακινητοποιημένo στο παρελθόν.Σηκώθηκα από το κρεβάτι, και μάζεψα όλα τα όνειρά μου που ήταν σκορπισμένα στο δωμάτιο..Έδεσα σφιχτά τη σακούλα, και..πυροβόλησα!!!Μαζί τους, σκότωσα την ψυχή μου, το χαμόγελό σου, και όλα τα "σ' αγαπώ" που μου' λεγες και καλα κοιτώντας με στα μάτια..Όμως δεν έκλαψα..Δεν υπήρχε τίποτα μέσα μου πια!Ούτε παρελθόν, ούτε παρόν..Γέλασα.Δεν υπήρχες ούτε εσύ που ήσουν ο Θεός μου.Ούτε κανένας Θεός..καλα να περνας..Και πυροβολησε...
Λ- ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Μαρκοοοο Αααααα Θεε μου Μαρκοο
Ετρεξα διπλα του εκλαιγα τοσο πολυ τα χερια μου γεμισαν αιματα..οχι και εσυυ οχι και εσυ Μαρκοο ..ειχε φυγει.μ τσαμπα φωναζα με κοιταγε με αυτα τα ματια ...ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ φωναζα θυμηθικα τη μαμα μου εκλαιγα τοσο πολυ που κοιταξα ψηλα αγανακτησμενη..και ψιθυρισα...Στο υποσχομαι πως θα ερθω να σε βρω..συγνωμη για ολα..
Ξαπλωσα πανω του δεν με ενοιαζε το αιμα ακουμπησα τα χειλοι του τον φιλησα για τελευταια φορα..Θεε μου τι εκανα δεν ηξερα οτι με αγαπουσε τοσο...τα ματια μου ειχα γινει τοσο κοκκινα..ετσουζαν..
Ηρθε ασθενοφορο..τον πηρε..ηταν ηδη νεκρος και αυτο δεν αλλαζει τιποτα..Δεν αντεχα αλλο καθομουν να με εξετασουν και ημουν ακινητη μουδιασμενη..δεν ακουγα τι μου ελεγαν μονο εβλεπα να του βαζουν ενα σεντονι..απο πανω του και να τον παιρνουν..
Ολη η γειτονια ειχε βγει να δει τι γινοταν..ηθελα να με καταπιει η γη κυρολεκτικα.

Ξαφνικα ειδα τον Αλεξ..να ερχεται τρεχοντας
Α- Μωρο μου εισαι καλα?
Δεν του απαντησα ...απλα τον κοιταξα
Α- Ψυχη μου καρδουλα μου ελα εδω ...
Με πηρε αγκαλια δεν ενιωθα τιποτα ομως απλα δακρυα κυλαγαν απο τα ματια μου..ενιωθα οτι εγω η ιδια σκοτωσα τον Μαρκο ..και οντως αυτο εκανα οχι με αμεσο τροπο αλλα με εμμεσο..ο Αλεξ με κοιταξε στα ματια..και με φιλησε στο κουτελο . Εκεινη την ωρα ηρθαν δημοσιογραφοι με χιλιαδες ερωτησεις. Ο Αλεξ με πηρε μεσα στο σπιτι και κλειδωσε τα παντα. Καθομουν στο μισοσκοτεινο σαλονι σε ενα καπαπε ακινητη. Κοιταγα το τζακι και εβλεπα την σκηνη που πατησε τη σκανδαλη..πηρα στα χερια μου το γραμμα..που ειχε βρει στη πορτα μου ..τοτε καταλαβα ποιανου ηταν ..Αρχισα να κλαιωω και να φωναζω ..ο Αλεξ ετρεξε
Α- αγαπη μου ηρεμησε σε παρακαλω μην κλαις ελα..ξεσπασε σε εμενα δεν φταις εσυ..μην κλαις ομορφια μου..
Ημουν στην αγκαλια του..ετρεμα ..ολο το βραδυ ηταν μαζι μου ..οι δημοσιογραφοι δεν ελεγαν να φυγουν με πηρε ο υπνος στην αγκαλια του..Πολλες φορες ξυπνησα γιατι εβλεπα εφιαλτες ημουν υδρωμενη φωναζα στον υπνο μου..μεχρι που ο Αλεξ μου ειπε..
Α- απο αυριο θα παμε σε εναν ψυχολογο για να σε παρακολουθει για λιγο καιρο..
Λ- δεν θελω..ειπα χαμηλοφωνα..
Α- δεν σε ρωταω..στο απαιτω εγω θα τον πληρωνω..φφ κοιμησου μωρο μου λιγο ακομα..ειναι νωρις
Δεν απαντησα σκουπισα τα ματια μου και ξανα αποκοιμηθηκα

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα