7ο Μερος

195 16 3
                                    

Η ωρα ηταν 23:00 δεν ηξερα τι να βαλω..ανοιξα το δωματιο της μαμας μου.. σπανια το ανοιγα μπηκα μεσα μια ψυχρα με διαπερασε..ανοιξα την ντουλαπα της . Ήθελε τοσο πολυ να παω στη σχολη και δεν προλαβε να με δει. Ηξερα πως αμα φορουσα κατι δικο της θα ηταν μαζι μου να με καμαρωσει. Τελικα βρηκα ενα μαυρο φορεμα με ανοιχτη πλατη κολλητο πανω μου εβαλα τις μαυρες πλατφορμες μου σηκωσα τα μαλλια ψηλα και εβαλα ενα μεγαλο ασπρο λουλουδι .Βαφτηκα με πολυ εντονο κοκκινο κραγιον και εβαλα μια εντονη μασκαρα αλλα απλα σκια και ρουζ. Ημουν ετοιμη κατεβηκα τα σκαλια και ανοιξα την πορτα μου. Ξαφνικα βρηκα εξω απο τη πορτα μου ενα τριανταφυλλο τοσο κοκκινο . Ηταν πανεμορφο...διπλα ειχε ενα γραμμα..το ανοιξα..διαβασε χαμηλοφωνα..
"Δεν ειπαμε αντιο ποτε Ειπαμε οτι θα ξανα συναντηθουμε.Αφήσαμε μια ελπίδα επανασύνδεσης ζωντανή.Πιο απελπισμένη ελπίδα έχεις ξανά δει;"
Ποιος ηταν παλι αυτος..?
Αφησα το λουλουδι κ το γραμμα στο σπιτι πηρα ταξι και εφτασα εξω απο το μπαρ . Εβλεπα ζευγαρακια να περνανε διπλα μου και να στεναχωριεμαι. Απο εκει που δεν νοιαζομουν.. ο Αλεξ
με εχει αλλαξει πολυ παλι..και αυτο ειναι κακο, γιατι
Δίπλα του ξεχνάω τα πάντα. Σαν ναρκομανής που πήρε την δόση του και πλημμυρίζεται από την απόλυτη ευτυχία και γαλήνη.Και ας μας χώριζαν χιλιόμετρα.Κι ας ήταν η απόσταση μεγάλη. Όταν τον έβλεπα έσβηναν όλα.Ήταν ο ορισμός της υπέρτατης τελειότητας και ευτυχίας. Που τύχαινει να ηταν όλη δική μου..
Κουνησα το κεφαλι μου να ξεφυγω απο τις σκεψεις μου.. και μπηκα μεσα στο μπαρ . Ηταν γεματο απο οτι φαινεται ειχε επιτυχια. Παλι καλα(!) Πηγα να παρω ενα ποτο . Πηρα μια βοτκα λεμονι και ημουν ετοιμη να πληρωσω οταν διπλα μου ειδα τον Αλεξ να αφηνει χρηματα και να μου κερναει το ποτο. Εμεινα λιγο . Δεν ηξερα τι να πω δεν ηξερα τι ενιωθα ειχα θολωσει.
Α- γιατι με κοιτας ετσι?
Λ- εε τιποταα ..ευχαριστω για το ποτο
Α- Δεν κανει τιποτα..θες να παμε να χορεψουμε?
Ειχε βαλει ενα εντονο τραγουδι με γρηγορο ρυθμο. Παλια οταν πηγαινα σε παρτυ που γινονταν σε στενακια χορευα break dance . Ο Αλεξ με ειχε δει να χορευω και του αρεσα εε απο εκει αρχισαν ολα.Ο ιδιος με εμπλεξε στα ναρκωτικα αλλα τον αγαπουσα τοσο πολυ που δεν εβλεπα που ηταν το κακο. Ημουν ετοιμη να πω οχι οταν ειδα να εμφανιζεται ο Μαρκος με μια κοπελα διπλα του.
Λ- παμεε ..του φωναξα
Πηγαμε αρχισαμε να χορευουμε ολοι μας κοιταγαν . Αρχισα να κουναω το σωμα μου πανω του και να του τριβομαι με κραταγε πιο κατω απο τη μεση και ακολουθουσε το ρυθμο . Με γυρισε αποτομα με εκανε 2 πιρουετες ενω ειχα σηκωσει το ενα ποδι οσο μπορουσα ψηλα τα μαλλια μου ειχαν λυθει . Ειχαμε υδρωσει με εφερνε ολο και πιο κοντα του . Εκανα σπαγκατο περασε κατω απο τα ποδια με γυρισε και με φιλησε . Δεν το περιμενα αλλα μαρεσε τοσο πολυ που αφεθηκα. Ολοι χειροκροταγαν και φωναζαν σε λιγο εβαλε μια απαλη μουσικη . Με πηρε κ με επιασε σαν να ειμαστε ζευγαρακι
Εβαλα τα χερια μου γυρω απο το λαιμο του κ αυτος γυρω απο τη μεση μου.
Α- χαιρομαι που δεν εχεις αλλαξει..
Λ- ελπιζω να ειναι καλο αυτο ειπα και χαμογελασα
Κοιταξα πισω ο Μαρκος ειχε πιει 3 ποτηρια ουισκι και με κοιταγε καλα-καλα.. οπως κοιτανε οι κουκουβαγιες το βραδυ. Τρομαξα και ξανα κοιταξα τον Αλεξ. Ειναι τοσο ομορφος..ρε φιλε..μυριζα το αρωμα του δεν ειχε αλλαξει .φορουσε το αρωμα που του ειχα παρει στον 5ο μηνα που ειχαμε κλεισει.( ολα τα θυμαμαι)
Μ- Αν μπορούσα να σου δώσω ένα πράγμα σε αυτή τη ζωή, θα σου έδινα την ικανότητα να δεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια μου.Τότε θα καταλάβαινες πόσο ξεχωριστη είσαι.
Λ- τοτε γιατι εφυγες..?
Μαζί σου δεν κατάλαβα ποτέ τι πονάει περισσότερο. Η απόσταση ή η επαφή;.
Α- εκανα λαθη θα τα διορθωσω..αληθεια μετανιωσα πολυ τοτε. Ελεγα οτι σε ξεπερασα και ομως η σκεψη μου ηταν σε εσενα και μονο και ας περασε τοσος καιρος. Σαγαπαω...πιο πολυ απο τη ζωη μου.
Δεν απαντησα τον αγκαλιασα σφυχτα . Προσεξα οτι ο Μαρκος ειχε σηκωθει και ειχε φυγει ..αλλα δεν εχει σημασια ημουν με αυτον που ηθελα αυτη τη στιγμη..

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα