5ο Μερος

241 21 6
                                    

Το κουδουνι χτυπησε ετρεξα κατεβηκα τα σκαλια και ανοιξα την πορτα. Μολις ειδα τον Μαρκο ενιωσα μια ανακουφιση σκουπισα τα ματια μου απο τα δακρυα . Με κοιταξε με να θλιμενο βλεμμα , με πλησιασε και με αγκαλιασε..τοσο σφυχτα που ενιωθα οτι ολα τα κομματια της ψυχης μου ενωθηκαν μεσα μου παλι. Ακουγα την ανασα του και χαμογελασα ηξερα οτι βρσκομουν στο σωστο μερος.
Μ- ειι τι επαθες.? Ποιος σε εκανε να κλαψεις ?
Ε- σε ευχαριστω που ηρθες..
Μ- φυσικα δεν κανει τιποτα
Ε- ελα παμε μεσα να κατσουμε..θελω να μιλησω σε καποιον
Πηγαμε στο σαλονι καθησαμε στον καναπε ..με κοιταγε με ενα βλεμμα τοσο ομορφο χανομουν μεσα σε αυτο και στα ματια του.
Πηρα μια βαθια ανασα..
Ε- Σημερα ξαφνικα μου μιλησε ενας πρωην μου ...εχω περασει πολλα μαζι του με εκανε παλι τοσο χαλια..
Μ- πως τον λενε?
Ε- Αλεξ...
Μ- Αα μαλιστα..σε ακουμπησε ή σε χτυπησε ?
Αρχισα να κλαιω παλι..
Ε- οχι...ειπα χαμηλοφωνα..
Μ- τοτεε?
Ε- Με ξανα πληγωσε ..μου θυμησε τα παλια μου ανοιξε πληγες μεσα μου παλι...δεν μπορω..αλλο..θυμαμαι αυτα που με εκανε και ποναω..
Εκλαιγα με λυγμους δεν αντεχα αλλο ειχα σκυψει το κεφαλι μου και κοιταγα κατω δεν αντεχα να με δει ετσι ο Μαρκος..
Μ- ελα εδω..
Με πηρε αγκαλια...
Μ- ειμαι εγω εδω να σε βοηθησω
Ε- παλια ειχα τη μαμα μου..καμια φορα..
Μ- ωραια τωρα ειμαι εδω εγω ναι? Ναι
Μου σηκωσε το κεφαλι μου σκουπισε τα ματια ..του χαμογελασα..μετα σοβαρεψα . Κοιταχτηκαμε τοσο εντονα για λιγα λεπτα ..με πλησιασε και αλλο, και αλλο , και αλλο, ημασταν σε αποσταση αναπνοης.
Με φιλησε απαλα στα χειλοι εκλεισα τα ματια μου αφεθηκα χωρις καμια δυσκολια. Ναι το ξερω οτι δεν τον γνωριζω πολυ καιρο αλλα το ηθελα τοσο πολυ το φιλι του . Τον πλησιασα και αλλο καθησα στα ποδια του εβαλε τα χερια του γυρω απο τη μεση μου . Απευθιας εβαλα τα χερια μου γυρω απο το λαιμο του . Αρχισε να με φιλαει μετα απο λιγο στο λαιμο..ειχα ξεχασει αυτη την αισθηση . Με εκανε να ανατριχιαζω ολοκληρη. Μετα απο λιγο με κοιταξε στα ματια μου δαγκωσε τα χειλοι και μου εβγαλε τα ζακετα που φορουσα. Εβγαλα την μπλουζα του και ακουμπησα το γραμωμμενο σωμα του . Ποσο ωραιος ηταν . Αρχισε να με φιλαει με παθος ..με εκανε να ανοιξω τι στομα μου και οι δυο γλωσσες μας "δεθηκαν" . Μου εβγαλε την μπλουζα και το σουτιεν με εσφιξε πανω και με ξαπλωσε στον καναπε. Αρχισε να με φιλαει απο το χειλοι προς τα κατω . Η καρδια μου χτυπαγε δυνατα δεν αντεξα για πολυ ακομα και αρχισα να αναισαινω πιο δυνατα και μεσα σε λιγα λεπτα μου ειχε βγαλει το παντελονι και το εσωρουχο μου και η φωνη μου αρχισε να ακουγεται μεσα στο σαλονι. Ηρθε απο πανω μου με φιλησε και αρχισε να μπαινει αργα μεσα μου . Αρχισα να φωναζω χαμηλοφωνα αλλα δεν με αφηνε με φιλαγε ..στη συνεχεια εμπαινε ολο και πιο γρηγορα . Δεν με φιλαγε με κοιταγε στα ματια . Ανοιξα και αλλο τα ποδια μου και του δοθηκα ολοκληρη ..με εκανε..να "βογκαω" τοσο πολυ..και αυτος το ιδιο εκανε δηλαδη . Ποναγα αλλα δεν ηθελα να σταματησει ..μου αρεσε ..του ειπα πολλες φορες πανω στη ωρα εκεινη οτι ποναω αλλα μου ψυθηριζε στο αυτι οτι ειναι "γλυκος πονος" και οντως ηταν. Μετα απο ωρα σταματησε με φιλησε στα χειλοι και ξαπλωσε διπλα μου . Γυρισα προς τη μερια του τον κοιταξα..
Μου χαιδεψε το μαγουλο ...
Μ - εισαι η πιο ομορφη κοπελα που εχω γνωρισει..
Ε- χαχα ευχαριστω..
Μ - πως νιωθεις..?
Ε- υπεεεροοχααα του ειπα ναζιαρικα..
Μ- ελπιζω να μην το μετανιωσεις μεχρι αυριο
Ε- οχι βεβαια..μου αρεσε αληθεια
Μ- και εμενα μου αρεσε πολυ
Εκλεισα τα ματια μου ..με τυλιξε με τα δυο του τα χερια ..αφου μας σκεπασε με μια κουβερτα που ειχα στον καναπε.
Ε- Μην φυγεις αποψε..μεινε εδω..
Μ- δεν παω πουθενα κοριτσακι μου εδω ειμαι..κοιμησου..μην φοβασαι θα σε προσεχω εγω.
Μολις ακουσα αυτα τα λογια ενιωσα μια τοσο μεγαλη ασφαλεια ..και αποκοιμηθηκα

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα