10ο Μερος

194 18 5
                                    

Εφτασα σπιτι ..πεταξα τα κλειδια στο τραπεζακι διπλα στη πορτα και καθησα στον καναπε. Εκλεισα τα ματια μου. Δεν αντεχα αλλο. Πηρα βαθιες ανασες δεν ηθελα να κλαψω δεν αντεχα αλλο κλαμα. Πλησιασα το τζακι και πισω απο μια πετρα ειχα κρυψει λιγη κοκαινη . Την πηρα στα χερια μου την εβαλα στο τραπεζι και ρουφυξα με τη μυτη μου κανα 2-3 τζουρες . Ειχα να νιωσω πολυ καιρο τοσο ωραια τραβηξα και αλλες . Μεχρι που εβαλα τη πλατη μου πισω στον καναπε και σηκωσα ψηλα το κεφαλι. Μετα απο λιγο εβαλα να πιω ενα ποτο . Καθησα αναψα ενα τσιγαρο. Τα ματια μου ηταν κοκκινα και ηταν ετοιμα να δακρυσουν. Εβαλα στο κινητο μου λιγη μουσικη . Ειχε αρχισει να σκοτεινιαζει εξω. Πηγα να κλεισω το παραθυρο του σαλονιου και ειδα τον Ακη να καθεται εξω στα σκαλοπατια του και να κοιταει τον ουρανο. Ενιωσα οτι επρεπε να παω ..εβαλα μια ζακετα και βγηκα και πηγα απεναντι.
Λ- ει..τι κανεις μεσα στο κρυο?
Α- μου αρεσει να καθομαι εξω εχει τοση ησυχια εσυ πως κ απο εδω..?
Λ- σε ειδα ..και βγηκα
Α- Ειναι Σαββατο νομιζα οτι ειχες βγει..
Λ- μπαα..δεν ειμαι εγω για τετοια τωρα.
Α- Γυαλιζουν τα ματια σ γιατι?
Λ- Δεν ειναι κατι..να κατσω?
Α- Ελα κατσε
Καθησα διπλα του . Δεν μιλουσαμε για ωρα...
Λ- Γιατι κοιτας ψηλα?
Α- Μαρεσουν τα αστερια ολα ειναι ξεχωριστα . Το καθε αστερι εχει τη δικη του ιστορια το δικο του πνευμα..εσυ γιατι κοιτας ψηλα?
Λ- Πηρε κατι που αγαπουσα..
Α- Λυπαμαι..δεν ηξερα..
Λ- Δεν πειραζει εχει περασει καιρος.
Με κοιταξε και γυρισα να τον κοιταξω και εγω . Του χαλογελασα πλατια ενω μου σκουπιζε τα δακρυα μου.
Α-ενα φιλος μου παλια μου ειπε.
"Και έρχονται στιγμές που χάνεις τον εαυτό σου. Απορείς. Προβληματίζεσαι πως έγινες έτσι. Οι άνθρωποι σε θέλουν όποτε σε χρειάζονται. Αυτομειώνεσαι για άτομα που δεν το αξίζουν. Σε εκμεταλλεύονται. Χάνεις την αυτοεκτίμηση σου. Και στο τέλος... σ'αλλάζουν. Σε κάνουν σαν κι αυτούς, αναίσθητους. Παύεις να ξεχωρίζεις πλέον τους μοναδικούς. Παρεξηγείς εύκολα. Δεν αντέχεις. Μιλάς άσχημα. Πληγώνεις. Ότι κάποτε συχαινόσουν το εφαρμόζεις εσύ ο ίδιος. Χάνεις το εγώ σου. Τώρα έγινες σαν κι αυτούς. Ακολουθείς το σύνολο και τα στερεότυπα. Μπράβο. Κατάφερες να τους μοιάσεις. Χάρηκες;" Δεν ηξερα τι να απαντησω απλα ηξερα οτι πρεπει να κοιταω μπροστα με επιλογες δικες μου. Να ακολουθω παντα την καρδια μου και οχι την λογικη μου. Να μην πληγωνα να ξερω να συγχωρω. Και σου προτεινω να κανεις και εσυ το ιδιο
Λ- να ακολουθω παντα την καρδια μου..χα..ευκολα λεγεται
Δυσκολα το κανει καποιος
Α- Μια προσπαθεια μετραει..ξερεις
Επιασε το χερι μου που ετρεμε . Τον κοιταξα . Ηταν τοσο ομορφος. Μου χαιδεψε το προσωπο απαλα . Με εφερε κοντα του. Ενιωσα τα ζεστα του χερια ..ηταν υπεροχα .
Με σηκωσε με εβαλε μεσα στο σπιτι του. Εκλεισε την πορτα και με κολλησε πανω σε αυτην. Αρχισε να με φιλαει στο λαιμο με παθος και κολλαγε ολο και πιο πολυ πανω μου. Τον φιλησα τοσο εντονα σαν να ηταν το τελευταιο μας βραδυ. Εβγαλε τη μπλουζα του και με πηγε στο δωματιο του φιλωντας με. Με εγδυσε , το ιδιο εκανε και αυτος. Ημουν μονο με τα εσωρουχα στο κρεβατι ξαπλωμενη. Ηρθε απο πανω μου μου ειπε στο αυτι μην φοβασαι. Μου εκλεισε τα ματια με ενα μαντηλι κοκκινο. Και αρχισε να με φιλαει στην κοιλια αρχισα να ανατριχιαζω το σωμα μου υψωνοταν μονο και εκανε γεφυρα απο το στομα εβγαιναν..επιφωνηματα..συνεχιζε μου εβγαλε το κατω εσωρουχο..αρχισε να με φιλαει να γλυφει..δεν αντεχα αλλο . Προσπαθουσα..να ξεφυγω μου κραταγε τα ποδια δυνατα . Εσφιξα τα σεντονια δεν αντεχα..
Λ- αχχ..Ακη..
Συνεχιζε ολο και πιο πολυ μεχρι που με φιλησε στα χειλοι και μου εδεσε τα χερια στο κρεβατι απο πανω. Ενιωθα τελειως απροστατευτη. Μπηκε αργα μεσα μου. Ειχα καιρο να κανω ερωτα και πονουσα..τοσο πολυ..αρχισε να μπαινει και να βγαινει γρηγορα ..
Λ- αχχ αχ αχ αχχ ααχχ
Μονο εγω και οι ανασες μας ακουγοντουσαν . Δεν σταματαγε οσο περναγε ηταν και πιο αγριος μου εσφυγγε το στηθος.
Α- ελα μωρο μου αφου σαρεσει
Δεν εβλεπα τιποτα ποναγα αλλα το απολαμβανα. Δεν ηθελα να σταματησει με φιλησε στα χειλοι και μου τα δαγκωσε. Μετα απο αρκετη ωρα σταματησε να μπαινει ..αλλα ενιωθα κατι να με καιει ..μου εριχνε κερι πανω στο σωμα μου
Λ- ααχχχ Ακηη μηη..δεν μπορω
Α- σσσ ηρεμα..
Καιγομουν ..το σωμα του τρανταζοταν..ηθελα να με λυσει με παιδευε..τοσο πολυ
Λ- μην με βασανιζεις αλλο ..λυσε με
Ηθελα να με λυσει και να τον βαλω κατω να μπει μεσα μου και να μην ξανα βγει..ηθελα και αλλο..
Ξανα μπηκε αποτομαα..
Λ-ααααααα..
Εμεινε μεσα μου. Ηθελα να τελειωσω..και τελειωσα..απευθειας μετα τελειωσε και αυτος..πανω στη κοιλα μου. Μου ελυσε τα ματια ο ιδρωτας κοιλαγε σε ολο του το κουτελο. Μου χαμογελασε
Α- ειχα καιρο να νιωσω τοσο ωραια..
Λ- και εγω..
Με φιλησε..και μου εκανε πιπιλια στο λαιμο..ξαπλωσε διπλα μου.και με εβαλε στην αγκαλια του..να κοιμηθουμε..τον ειδα να κλεινει τα ματια του..χαμογελασα..εκλεισα και τα δικα μου ..

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα