14ο Μερος

150 15 9
                                    

Βγηκα απο την πισω πορτα του σχολειου..και πηγα προς το αυτοκινητο μου δεν αντεχα αλλο στο σχολειο. Ξαφνικα ακουσα μια γνωριμη φωνη..
Α- Λαουραα
Ηταν ο Ακης το τελευταιο ατομο που ηθελα να δω τωρα.
Λ- γεια..τι κανεις εδω?
Α- σου ειχα πει οτι θα ερθω να σε παρω..με φιλησε και με εσφυξε πανω του.
Α- εισαι καλα..?
Λ- εε ναι γιατι?
Α- φαινεσαι καπως..δεν κοιμηθηκες χθες?
Λ- ειχα κατι εφιαλτες. Αλλα ενταξει ειμαι αληθεια
Α- καλα..
Μπηκα στο αμαξι μου . Οδηγησε αυτος αφου με εβλεπε οτι εγω δεν μπορουσα να κουνηθω. Υπηρχε μια ησυχια σε ολη τη διαδρομη. Οταν φτασαμε σπιτι μου μου ζητησε..το βραδυ να βγουμε και να παμε σε ενα κλαμπ που ανοιξε προσφατα.
Λ- δεν ξερω ρε μωρο μου..
Α- ελα θα ειναι ωραιαααα
Λ- νταξει..θα ερθω..
Α- ωραια παω προπονιση 23:00 η ωρα θα ερθω να σε παρω..τα λεμε μου εδωσε ενα πεταχτο και εφυγε..Καθησα στα σκαλια του σπιτιου μου ..κοιταγα γυρω γυρω..ολα ηταν τοσο ομορφα. Ηλιολουστη μερα καθαρος αερας γυρω γυρω δεντρα. Ηταν ωραια περιοχη..μου ηρθε στο μυαλο η εικονα του Μαρκου..ενιωσα ενα ρηγος ..αλλα παρεμεινα..ψυχραιμη..σιγουρα η λειτουργια των ναρκωτικων εκανε δουλεια.
Εκλεισα για λιγο τα ματια μου ..και τα ξανα ανοιξα..απεναντι κοιταξα το σπιτι του Ακη..
Αποφασισα να πλησιασω και να προσπαθησω να μπω μεσα ..ισως βρω το κουτακι και μαθω τι ηταν αυτο.
Πηγα απο πισω στην αυλη..ηξερα οτι αφηνε την μπαλκονοπορτα ανοιχτη..μπηκα μεσα. Ολα ηταν μια χαρα συμμαζεμενα. Πηγα στο δωματιο του. ..και αρχισα να ψαχνω συρταρια ραφια την ντουλαπα του...τιποτα..Ξαφνικα πηγε το ματι μου σε εναν πινακα που δεν τον ειχα ξανα δει..πηγα κοντα τον εβγαλα απο τον τοιχο..και ειδα μια σχισμη..εβαλα το χερι μεσα και ξαφνικα..ενα ντουλαπακι σκονισμενο ανοιξε απο πισω μου. Πηγα να δω τι ειχε μεσα..και οντως το κουτακι ηταν εκει..μαζι με κατι χρηματα και ενα οπλο. Τρομαξα..αλλα ηθελα να ανοιξω το κουτακι.
Το πηρα στα χερια μου , καθησα στο κρεβατι του ..φοβομουν να το ανοιξω στην αρχη αλλα μετα πηρα το θαρρος...και το ανοιξα..δεν πιστευα τι εβλεπα..ειχε κατι φωτογραφιες της μαμας μου..και εμενα..σε σημεια που δεν ηξερα οτι ειχαν τραβηχτει..πχ στην δουλεια της στο σχολειο μου στο σπιτι κλπ.. Πως τις βρηκε αρχισα να τρομαζω και να φοβαμαι. Γιατι να μας παρακολουθει απο που και ως που και πως ξερει τη μαμα μου και εμενα. ..αφου τωρα μετακομισε. Εβαλα το κουτακι στη θεση του και πηρα το οπλο το εβαλα στη τσαντα μου..εκλεισα το ντουλαπι και εβαλα τον πινακα στην θεση του. Πηγα σπιτι μου κλειδωσα..και ετρεξα..να μαζεψω τα πραγματα μου..για να φυγω μεσα στις επομενες μερες..θα πηγαινα στην Ελλη να μεινω και θα χωριζα μαζι του. Η καρδια μου ..αυτο μου ελεγε..τερμα η λογικη ..μετα απο αυτο..που ειδα..μαζευα τα ρουχα μου..και εκλαιγα..τοσο πολυ..και αυτος με πληγωσε..παλι παλι και παλι..οπως ολοι. Ξαφνικα ηρθε η εικονα μπροστα μου με το αγορακι ..τσιριξα επεσα πισω και καθησα κατω..εκλαιγα σαν υστερικη...τοσο πολυ..ετρεμα..μου ερχονταν οι εικονες της μαμας μου απο το αγορακι..την αυτοκτονια..ετρεμα..ολο και πιο πολυ..τσιριξα..πολλες φορες
Λ- φυγετεεε απο το μυαλο μου..φυγετεε..δεν αντεχω αλλο..
..πλεον ειχα ξαπλωσει..στο πατωμα..και ποναγα τοσο πολυ..λες και μου ξεριζωναν την καρδια μου..
Πηρα το οπλο απο τη τσαντα μου..το εβαλα..στο πλαι του κεφαλιου μου..δεν ενιωθα τιποτα..πια..μονο μισος για ολους..εβαλα το χερι μου στην σκανδαλη..του οπλου..εκλεισα τα ματια μου..

*Θελω να τονισω εδω οτι καποια απο αυτα ειναι αληθινα γεγονοτα..καλη αναγνωση:)♥

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα