6ο Μερος

204 16 11
                                    

Το πρωι ξυπνησα και δεν βρηκα διπλα μου τον Μαρκο. Σηκωθηκα γρηγορα ντυθηκα με οτι βρηκα και τον πηρα τηλ δεν μου το σηκωσε . Ξανα πηρα καμια αναταποκριση. Μα τι συμβαινει? Χθες ημασταν καλα...

2 ωρες πριν/πλευρα του Μαρκου

Ποσο ομορφη ειναι οταν κοιμαται..μακαρι να μπορουσα να κατσω ολη μερα εδω αλλα πρεπει να παω να κανω κατι δουλειες του πατερα μου παλι.
Ξεκινησα να πηγαινω προς την εταιρια του μεχρι που ειδα να ερχεται ενα αγορι διπλα μου ιδια σχεδον ηλικια με εμενα
Α- εε εσυ ?
Μ - σε εμενα μιλας ?
Α- υπαρχει και αλλος μαλακας?
Μ- συγνωμη σε ξερω και μιλας ετσι?
Α- μεινε μακρια απο την Λαουρα μαλακισμενο δεν της αξιζεις
Μ - να φανταστω εισαι ο Αλεξ που της εκανες πουστια ετσι?
Α- Σκασε δεν ξερεις τιποτα για εμενα κ για αυτην για αυτο με το καλο τροπο παρε δρομο
Μ- χαχαχα αλλιως τι?..
Τα μάτια της δεν γυαλίζουν πια όταν σε βλέπει και όταν ακούει το όνομά σου δεν αντιδρά πια.Δεν της τραβάς την προσοχή όταν περνάς απο μπροστά της και η καρδιά της δεν χτυπά δυνατά όταν της χαμογελάς. Είσαι απλά μια ανάμνηση στο μυαλό της. Και αν την επόμενη φορά που θα περάσεις απο μπροστά της δεν σου δώσει σημασία,μην εκπλαγείς. Μην την ξανα αγκαλιάσεις. Θα σε διώξει. Μην της ξαναπείς ανέκδοτο. Δεν θα γελάσει. Μην της ξανα στείλεις. Δεν θα πάρεις απάντηση. Σταμάτησε να παλεύει για ενα χαμένο αύριο. Σου έδωσε άπειρες ευκαιρίες και τις εκμεταλεύτηκες. Τώρα χαμογελάει περισσότερο απο κάθε άλλη φορά. Και ο λόγος δεν είσαι εσυ. Τα έχασες όλα φίλε!
Εκεινη τη ωρα ο Αλεξ ειχε θυμωσει τοσο πολυ που εριξε μπουνια στον Μαρκο ..
Μ- τι εκανες ρε μπασταρδε?

Αρχισαν να πλακωνονται μεχρι που τους χωρισαν περαστικοι..και οι δυο ειχαν χτυπησει ασχημα
Α- αν σε ξανα δω μαζι της ..παρε μετρα για τον ταφο σου
Μ- αντε γαμησου ρε
Σηκωθηκα και εφυγα ..η μυτη μου ετρεχε αιμα..σκεφτηκα οτι ισως καλυτερα να μην μιλησω καθολου με την Λαουρα ..δεν θελω να την στεναχωρησω και εγω(!)..

Μετα απο 5 μερες

Δεν ειχα κανενα νεο απο τον Μαρκο. Ουτε στη σχολη ερχοταν ρωτησα για αυτον αλλα τιποτα. Καποιοι μου ειπαν οτι ειναι αλλου με αλλη..δεν ειναι ο Μαρκος για σχεσεις ξεπετες κανει και αυτος. Πληγωθηκα με αυτο που ακουσα..αλλα ηταν αληθεια αφου τον ειδα με αλλη να καθεται και να μιλαει. Μα φυσικα ποσο χαζη ειμαι ρε φιλε . Παρτα Λαουρα...!!
Πηγα στην ταξη ..δεν ηρθε ουτε τοτε ειχε καλυτερη δουλεια να κανει. Τουλαχιστον ο Αλεξ δεν με ξανα ενοχλησε απο τοτε. Βγηκα να παρω λιγο αερα στο διαλλειμμα..επεσα πανω στο Μαρκο καταλαθος..

Μ- εεπ Λαουρα ολα καλα?
Λ- χαθηκες...
Μ- γιατι εψαξες?
Λ- Nαι ρε πούστη μου,σε έψαξα.Έκανα τα πάντα για να μου δώσεις έστω και λίγη σημασία και να μιλήσουμε,αλλά εσύ ήσουν στον κόσμο σου.Εγώ σε ήθελα και εσύ με έγραφες..Εγώ ήμουν χάλια κι εσύ περνούσες καλά μαζί της. Ρωτούσα όλες τις φίλες σου για σένα.Έκανα τα πάντα για σένα και τι κατάφερα;Να γυρίσεις και να μου πεις ότι δεν σε έψαξα...
Μ- συγνωμη..
Λ- οχι εγω συγνωμη πολυ σημασια σου εδωσα τελικα ελα με πηδηξες αντε σε καμια αλλη τωρα μην περιμενει κριμα ειναι..
Μ- σταματα..δεν καταλαβαινεις
Λ- δεν νομιζω οτι με νοιαζει πλεον αντε γεια τωρα
Εφυγα ποναγα ...αλλα δεν γυρισα ..οχι οτι εκανε τον κοπο να με σταματησει..αλλα φυσικα γιατι να με σταματησει μια κοπελα ακομα ημουν που μπηκα στο " χαρεμι του"..Καλυτερα ετσι. Τεσπααα τωρα εχω αλλα προβληματα στο κεφαλι μου τι θα βαλω στο αποψινο παρτυ που εκανε η σχολη για να μαζεψουμε χρηματα ..για καποια εκδρομη..και οπως φαινοταν θα πηγαινα μονη μου.

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα