9ο Μερος

187 15 3
                                    


Μετα απο 6 μηνες

Η ζωη μου κολαση..καθημερινα πηγαινω σε ψυχολογο δεν με βοηθαει ιδιαιτερα..αλλα πηγαινω. Ο Αλεξ με βοηθαει πολυ αλλα βλεπω πολλες φορες την απογοητευση του στο προσωπο του. Με ποναει να τον βλεπω ετσι αλλα εγω ποναω περισσοτερο..
Α- τι θα γινει ρε Λαουρα ? Επι 6 μηνες τωρα ειμαστε μεσα δεν με αφηνεις να σε αγγιξω να σε φιλησω δεν κοιμομαστε καν στο ιδιο κρεβατι..δεν μου μιλας ανοιχτα ποσο θα κρατησει ακομα αυτο ρε μωρο μου..?
Λ- αμα θες φυγε δεν σε κραταει κατι και σου ειπα θελω να μενω μονη μου δεν εχω να πω κατι αλλο.
Α- παμε καμια βολτα..
Λ- δεν θελω
Α- μαλιστα..αν δεν γινοταν αυτοκτονια μπροστα σου θα ελεγα οτι τον γουσταρες.
Δεν απαντησα απλα κοιταξα μπροστα μου.
Α- τι να σου πω ρε Λαουρα..
Εφυγε κοπανησε την πορτα πισω του..δεν ξερω τι αλλο να κανω προσπαθω αλλα δεν με νιωθει..φυσικο.
Ξαπλωσα στον καναπε ενιωσα το αρωμα του Μαρκου απο το πρωτο μας βραδυ ακομα ειναι τοσο εντονο. Αρχισα να κλαιω παλι ..πρωτη φορα ενιωθα τοσο χαλια για ενα αγορι μου λειπει αυτος μου λειπει η μαμα μου..Με την κολλητη μου εχασα επαφη με τον Αλεξ δεν ξερω τι γινεται πλεον αλλα δεν αντεχω και αλλο. Κοιμηθηκα για πολλες ωρες ξυπνησα το πρωι . Σηκωθηκα αργα αργα. Τι θορυβος ηταν παλι αυτος . Παλι μετακομιση ειχε διπλα . Ποιος γερος παλι θα ερθει με τη δικη του ορεξη . Κοιταξα απο το παραθυρο ειδα πραγματα που εβαζαν στο σπιτι ηταν νεανικα αγοριστικα πολλα κυπελα πολλες μπαλες καποιος αθλητης θα ηρθε . Περιεργο απο τη μερα που εγινε η αυτοκτονια κανεις δεν πλησιαζε αυτη τη γειτονια λεγαν οτι ειναι καταραμενη. Κοιταξα πιο καλα και διεκρινα ενα ξανθο 23χρονο σιγουρα αγορι να φοραει μια φουξια μπλουζα κοντομανικη που τονιζει την πλατη του και το V του απο κατω μια μπλε βερμουδα ..ωραιος ηταν δεν ειχα ξανα δει κατι τετοιο λες και ειχε βγει απο την τηλεοραση. Γυρισε να κοιταξει το σπιτι εκανα γρηγορα 2 βηματα πισω σιγουρα θα ειδε την κουρτινα που κουνηθηκε. Δεν ηθελα να με δει ημουν σε χαλια κατασταση. Πηρα τηλεφωνο τον Αλεξ δεν μου το σηκωσε..του εστειλα ενα μηνυμα .." καλημερα αν μπορεις παρε με ενα τηλεφωνο θελω να σε ακουσω να δω αν εισαι καλα"
Για 2 ωρες δεν πηρα απαντηση..πηγα εκανα ενα μπανιο ..ντυθηκα,εβαλα ενα σορτσ κολλητο πανω μου και μια μπλουζα στραπλες κοντη ..εβαλα τα σανδαλια μου και αφησα τα μαλλια μου κατω που εφταναν μεχρι τη μεση αφου ηταν ολα μπουκλακια ( στο μερος 2ο θα την δειτε σε εικονα τη Λαουρα) πηρα την τσαντα μου και βγηκα να παρω λιγο αερα.
Πηγα στο αυτοκινητο μου πηρα μια βαθια ανασα και πηγα να παρω εναν καφε και να παω στη σχολη..δεν ειχε αλλαξει πολυ κατα καινουργια παγκακια ειχε και εβαλαν και μια ταμπελα ψηλα που ελεγε ποια σχολη ειναι αυτη. Καθησα σε ενα παγκακι ..εβγαλα ενα χαρτι να σχεδιασω κατι προχειρο..( την ζωγραφια θα την δειτε στο εξωφυλλο αυτου του κεφαλαιου). Μου πηρε ωρα αλλα ειχα κολλησει τοσο πολυ που ηθελα να την τελειωσω..με περιεγραφε..μεχρι που ενιωσα ενα παιδι να καθεται διπλα μου . Κοιταξα διπλα ειδα τον Μαρκο αρχισα να χαμογελαω ..τοσο πολυ και αρχισα να του μιλαω αυτος με κοιταγε με αυτο το χαμογελο..μεχρι που ακουσα μια αλλη φωνη..τη φωνη του αγοριου που ειδα σημερα το πρωι..
..- εε εισαι καλα?
Γυρισα και τον κοιταξα και τοτε καταλαβα οτι παλι ειχα παραισθησεις
Λ- συγνωμη..δεν καταλαβα οτι ηρθες
..- ναι..πως σε λενε?
Λ- Λαουρα εσενα..?
Α- Με λενε Ακη
Λ- πρεπει να εισαι ο καινουργιος εδω περα..
Α- Βασικα να ειμαι απο Σουηδια αλα μεγαλωσα Ελλαδα οποτε ..οχι και τοσο καινουργιος
Λ- Αα ωραια..ειπα αδιαφορα
Α- πρεπει να εισαι η γειτονισα μου σωστα?
Δεν απαντησα απλα εγνεψα καταφατικα
Α- χαιρομαι που σε γνωριζω ..εε πρεπει να φυγω..θα τα πουμε ..αα και παρεπιπτοντως ωραια ζωγραφια..
Λ- ευχαριστω..γεια σου..
Τον κοιταξα να απομακρυνεται απο κοντα ειναι πιο ωραιος αλλα εγω τωρα εχω σχεση με τον Αλεξ δεν γινεται. Ειναι απιστευτο αλλον θελω ( τον Μαρκο) με αλλον ειμαι ( τον Αλεξ) αλλος μου αρεσει ( ο Ακης). Πηρα ξανα τηλεφωνο τον Αλεξ..παλι δεν το σηκωσε ...μα καλα τοσο πολυ θυμωσε πια..εκανα αλλη μια προσπαθεια τιποτα. Πηγα απο το σπιτι του χτυπησα την πορτα και μου ανοιξε μια κοπελα με μακρια μαυρα μαλλια και μεγαλα κοκκινα χειλια..
Κοπελα- θα ηθελες κατι?
Λ- ναι ειναι εδω ο Αλεξ..
Κ- τωρα εχει δουλεια περνα μετα καλυτερα
Λ- που ειναι ο Αλεξ?
Κ- πωω ορεξη εχεις κοπελα παρε δρομο απο εδω ποια εισαι?
Ηθελε να της κοπανησω τη μαπα της στη πορτα ..αλλα ξαφνικα εμαφανιστηκε ο Αλεξ με μονα ενα παντελονι φορμας και απο πανω γυμνος..
Α- Μωρο μου..πως και βγηκες..
Ειχα παραμεινει ψυχραιμη δεν ηθελα να του φωναξω..
Λ- Μπορουσες απλα να μου πει οτι εισαι με αλλη δεν χρειαζοταν να με γραφεις ολη μερα..
Κ- Να σας αφησω εγω
Λ- εε ωρα ηταν
Α- δεν ειδα τις κλησεις συγνωμη..βασικα ρε Λαουρα δεν παει αλλο νομιζα οτι μπορουσαμε αλλα δεν.
Λ- και εγω αυτο νομιζω..ισως αυτα που ενιωθα για σενα εσβησαν..συγνωμη που σε κρατησα πισω..αντιο..
Δεν μου απαντησε..εφυγα ηρεμα..απλα οταν μπηκα στο αμαξι πατησα λιγο παραπανω το γκαζι..ειδα απο το καθρευτακι εκλεινε την πορτα.. Κι έρχεται κάποτε η στιγμή που λες "δεν με νοιάζει" , και το εννοείς..

Παντα να ακολουθεις την καρδια σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα