15 kapitola

125 13 8
                                    

May
Připravuji se na to nejhorší. Řeknu to potichu Penn. Ta se na mě podívá jak kdybych řekla odsouzena k smrti. Tím bych to taky nazvala nějak BUĎ A NEBO. Nemáme moc času. Aha mi jsme tak pitomé. Na co jsme asi brali ten mobil.
(May* Penny -?)
*Penny. Máš něco na obranu?
- jop vzala jsem nožíky vystřelováky.
* supe (když v tom mi něco dojde)
-co je May?
* víš Penn asi vím proč nás tak brzo našel
- co jak
* no nechce se mi tomu věřit ale jak mě vzal do te místnosti tak tam na stole leželo ještě něco navíc.
-cooo ?
*no prostě čip do obojku pro kočky
- máš obojek? Na sobě?
* ne. Já vím moc dobře že než mě úplně ,, uzdravil,, tak ve mě ještě no rypal .... asi ho do mě dal.
- ne May to nemyslíš vážně.
*ale ano a teď přijde ještě horší část. Dělám to nerada ale dej mi ten nožík a vem si ten mobil. Doufám že není vybitý.
-počkej zapnu ho. .......
Ne není super. A co teď?
* vem si ho a uteč co nejdál ode mě. Běž třeba na druhou stranu lesa a pak k cestě. Zavolej si pomoc. Ale být tebou tak to řeknu policii ale i otci a všem že jsi v pohodě ať i oni nemají o tebe strach a hlavně se schovej. Tebe už hledat nebude nemá jak. Čeká že zůstaneme spolu. ( ukapne mi slza u toho pomalu belhame pryč ať ho trochu zmatem)
-to myslíš vážně? Nikam bez tebe nejdu!
* ale jdeš (a snažím se ji uklidnit)
-ale já tě neopustím. To nejlepší kamarádky nedělají. ( u toho brečím)
* ne pokud se to po nich nechce ale ja to chci. Odejdi. ( u toho brečím protože to je naposled co ji uvidím. )
-ne May tolik jsme toho spolu prožily. Nenechám tě tomu parchantovy.
( rozbrečím se) ja tě nenechám umřít.
*ale prosimtě. To bude pro mě vysvobození. Co bych tu měla. Nic jenom bolest. Chci za nimy nahoru.
-ale ja tě nechci stratit May. Si ta jediná s kterou se směji všemu. Která byla snad u všeho. Nemůžu tě opustit. To nejde. (Brečím protože nechapu co to po mě chce ja ji neopustím.)
*ale ja tady s tebou zůstanu zůstanu tady (a ukážu ji na misto kde by mělo být srdce) tam s tebou zůstanu na pořád. Když se ti bude stýskat. Stači si na mě vzpomenout a ja budu s tebou. Nikdy bych te neopustila. Jen teďka převezmu misto toho tvýho anděla strážního. Protože on to moc nezvladl. ( trochu se na ni při chůzi pousměji aby ji bylo líp)
-ale May (trochu mi to dochází je to její přání na jednu stranu má pravdu ta už nemá co stratit spíše se vysvobodi. Ale ta představa že ji tu nechám je hrozná ale asi to má nějaký smysl. Určitě to má vymyšlene.)
*neboj se Penn ja to zvladnu. Budu vždy s tebou ja tě neodpustím. To mi věř. Jen nepujdu vidět to je celé. Ale když budeš chtít možná mě i uvidíš. Chci jen aby si věděla že si byla ta nejlepší kamarádka kterou jsem kdy měla a že lepší na světe není. Mám tě moc ráda. Nikdy na mě nezapomeň. A mysli na mě jen v dobrém. Musím jít tak utikej než si to rozmyslim a zabije nás pak obě. Běž!
(S těmi to slovy ji obejmu jak na mě nevěřícně kouká a zároveň úctou. I když to neřekla vím že se ji uleví až bude doma a to ja už ji budu hlídat. )
-nezapomenu. A mám tě moc ráda a si nejlepší kamarádka na celém světe. Tohle by jistě nikdo neudělal. Hlídej mě Prosím dobře. ( obejmu ji a i když nechci s rozplakanýma očima Utíkám pryč. Ještě se párkrát ohlidnu. Nechci ji stratit. Nemělo to takhle skončit pro naše přátelství. I když možná se mu konečně pomstí za všechno. Bide mi chybět nejlepší člověk na světe a ja ji o pouštím. Mám sto chutí se vrátit ale vim že by byla akorát naštvaná. Sbohem nejlepší člověku na světe.

Děkuji za čtení. Doufám že vás potěšil i tenhle díl. Jak to bude dál?
Uvidíme :3
(Nevím jak vás ale mě to rozbrečelo :'( )

Život jako noční můraOnde histórias criam vida. Descubra agora