9 kapitola

127 12 2
                                    

Předem děkuji těm co to čtou. Nebojte se bude to ještě zajímavé. :3

Penny
Jsem vyděšená. Já nechci aby jsem přišla o to nejčtenější co mám. Prosím bože. Odpusť mi mé hříchy. I když nejsem věřící vím že tam někdo je. Ja nechci opravdu nechci. Ja chci domů za rodinou. Vím moc jsem si ji nevážila. Měla to být zkouška nebo nevím čím jsme si to já a May zasloužily. Promiň, že jsem jim někdy lhala. Ach bože slituj se. Nenechej to zvíře aby na mě sáhlo. Už je to tady. Strhne ze mě oblečení a teď tam předním stojím nahá. Už si sundává i on ty rifle co měl na sobě a taky mikinu. Taky stojí předemnou nahý. Ale vubec se mi nelíbí. Má chlupatou hruť. I záda. Je celý zarostlý a to nemluvím o rozkroku kde má strniště. Blíží se ke mně. Při tiskne jeho rty na moje a začne s nimy pohybovat. Ja jsem se ale nepřidala.
(Flak) ,, budeš spolupracovat ty děvko,,
Znovu to zkusil a já tomu nechala volný průběh. Upřímně, byla jsem moc slabá. Dva dny jsem nejedla a nepila. Teď ještě schytávám takové facky, že už je to skoro jako pěst, která stále naráží, zatim na nezlomenou lícní kost. Ale ještě chvily se budu vzpouzet a budu ji mit zlomenou. Po chvily mě odváže a chce abych si klekla. To né prosím ne.
Nechci otevřít pusu.
,, tobě asi na May moc nezáleží co?,,. Ukaže na mučírnu. Co mi zbývá otevírám pusu a vrazí mi do ni ten jeho ohyzný penis. U toho mi začal mačkat prsa. Je mi to nepříjemné. Až začnu brečet. Chytne mě za vlasy a nastaví si vlastní tempo. Bolí to. Citila jsem, že za chvily vyvrcholí. Najednou cítím v puse teplou tekutinu. Je to tak nechutný, že to vyplivnu.
To jsem dělat neměla zvedne mě vytáhne mě za vlasy ať si stoupnu. Jakmile se zvednu, ucítím jak mě bolí nohy s těch řetězů. Podívám se na ně ale to jsem radši vidět nechtěla. Nohy mám zakrvácené a sedřené jak jsem se vzpírala.
,, to si neměla ty čupko. To se nevyplivuje,,
Najednou se mi zatemní
před očima a já upadám na zem. Zřejmý bylo, že jsem dostala pěstí do tváře. Jamile jsem dopadla na zem chytl mě za kotník a zvedl mě za něj až v něm zakřupalo. Byla to veliká bolest. Pak mě pustil na zem a jak jsem chtěla dopadnout aby to nebolelo dala jsem tam ruku ale zaklinil se mi tam malíček a jen to křuplo. ,, au to bolí. Prosím nechte mě už být. Moc prosím. Asi jsem si zlomila prst a kotnik mě strašně bolí. Prosím nechte mě. ,, zavzlykám a u toho strašně brečím. ,,drž hubu. Ja tě varoval.,,
Nepomohlo to.
,,vstávej ty děvko. Ještě jsem neskončil, ,
,,ale ja nemůžu. Strašně to bolí. ,,
,, tak to si ještě nezažila bolest ty mrdko,,
Kopl do mě. Přesněji mě odkopl až ke dveřím. Ještě párkrát a pak už jsem jen z dáli slyšela nějaké pípání. Podívám se. Ale moc mi to nejde. Pak ještě uslyším,, do prdele.,, Pak mi to došlo. Někdo mu zavolal a tím ho velmi překvapil. Byla to asi nějaka špatná zpráva. Popadl mě. Trochu mě to bolelo, protože jak mě nakopl, tak se trefil do žeber. Pak už jsem to nevnímala, protože jsem usla bolestí, a únavou.
Měla štěstí kdyby je nevyrušil někdo. Tak to asi nepřežije. Co ho tak vyrušilo? :3

Život jako noční můraWhere stories live. Discover now