Vyznání?

456 22 1
                                    

Jess

"Víš, Cal nám nechtěl říct, co se mezi vámi stalo, ale celý ty dny byl skoro pořád u nás. Tedu byl zavřený u sebe a brečel. Choval se jako malý děcko. Opravdu moc ho to mrzí, ať se stalo cokoliv. A ještě něco, tohle bych Ti asi říkat neměla, ale než Tě Cal poznal, byl úplně jiný. Byl, jak to říct slušně, nadržený hovado? Jo, jinak to říct asi nejde. Neměl city, nic k žádné holce necítil. Vždy je měl jen na jednu noc. S kluky moc nevycházel, na koncertech se choval jinak, ale když skončil, tak vletěl do prvního baru, kterého potkal. Když mi to kluci říkali, nevěřila jsem jim, tedy dokud sem to nezažila na vlastní oči. Jednou se tak moc opil, že přišel domů a začal mě osahávat, zkoušel to i na mě, ale já mu vrazila a utekla. Nemohla jsem uvěřit, že můj mladší bratr tohle udělal. A za to všechno může Molly. Jeho bývalá přítelkyně. Byli spolu skoro 5 let. Podle medií byli nejkrásnější pár. Strašně moc se milovali. Byli pořád sami. Až ji jednou Cal vidět, líbat se s jiným. Ona mu pak řekla, že už přes rok to táhla s jiným. Využívala ho. No a pak se  z něho stalo to, co už sem Ti říkala. Trvalo to asi půl roku, no prostě dokud si nepřišla ty. On o Tobě věděl skoro všechno, ještě dřív, než jste se seznámili. Od té doby je jako vyměněný. A abych řekla pravdu, zdá se mi, že k Tobě něco cítí, ale bojí se Ti to přiznat, a má strach, že se to bude opakovat. Je pravda, že Tě neznám, vidím Tě poprvé. Jako mluví o Tobě, ale nikdy nás neseznámil, a je to škoda, protože se mi zdáš jako fajn holka. Si pro mě jako sestra, a můžu říct, že cítím, že Ty bys to nikdy neudělala. Já Ti věřím." Dokončila svůj dlouhý proslov. Neměla jsem slova. Začali mi téct slzy. "To je příšerné." Začala jsem vzlykat. Mali mě objala. "Co se stalo?" Uslyšela jsem Caluma. Přiběhl a objal mě. "To nic." Řekla Mali. "Jak nic? Vždyť pláče!" Zařval na ní. "Cale, neřvi po ni. My jsme si jen povídali o tom, jak jsme byli s Maxem mladší, jak jsme byli pořád spolu." Usmála jsem se. "Dobře, promiň Mali, nechtěl jsem po tobě křičet." Objal ji. "Říkala jsem Ti to." Šeptla mi Mali. "Cale prosím, běž do pokoje, chci si ještě s Mali promluvit, já hned přijdu." Usmál se a odešel. Počkala jsem, až zaklapnou dveře. "Mali, taky Ti musím něco říct. Já-já ho asi miluji." Vykulila na mě oči. "Tak to je úžasné!" Vyjekla a objala mě. "Asi už půjdu za ním." Řekla jsem a šla k němu do pokoje.

Calum

Když jsem vyšel ze sprchy, chtěl jsem jít k sobě do pokoje, ale uslyšel jsem vzlykání které šlo z obýváku. Místo pokoje jsem šel do obýváku. Byla tam ONA. Plakala. Přiběhl jsem za ní. Začal jsme řvát po Mali, když mi tvrdila, že se nic nestalo. Jess mi to rychle vysvětlila. "Cale prosím, běž do pokoje, chci si ještě s Mali promluvit, já hned přijdu." Promluvila po chvíli. Jen jsme se usmál a šel nahoru. Nechtěl jsem poslouchat, ale nedalo mi to.  Zabouchl jsem dveře, aby si mysleli, že jsme vešel do pokoje. "Mali, taky Ti musím něco říct. Já-já ho asi miluji." Tak tohle jsem asi slyšet neměl. Ale pokud myslí mě, cítím k ní něco? Je pravda, že ji mám dost rád, ale že bych ji miloval? Možná ja a možná ne.  Sám nevím.
Rychle jsem zalezl do pokoje. Vytáhl jsem si sluchátka a rozvalil jsem se na postel. Po chvíli přišla Jess. "Ahoj, už jsem tady, můžeme se třeba podívat na nějaký film?" Zeptala se. "Jasně, podej mi notebook, něco vybereme." Podala mi ho. Otevřel jsem složku, kde mám filmy. Mám jich tam docela dost. podíval jsem se na konec, bylo jich 97. Alespoň má z čeho vybírat. "Vyber si." Dal jsem ji notebook do klína a lehl si. Nenápadně jsem ji sledoval a přemýšlel, jestli k ní něco cítím. "Mám tam toho dost co? Je tam pár pohádek, romantických filmů, sci-fi a horory. Mohli bychom se podívat na 50 shades of gray, ale to jsme viděli v kině." Podívala se na mě. "Ty tam ale nemáš žádné filmy s tím nejvíc sexy klukem!" Začala se smát. "Jess, ale já nejsem herec." Začal jsem se smát i já. Bouchla mě do ramena. "OMG, já nemyslela Tebe." Podívala se na zem. "Ty si na druhým místě." Zašeptala, myslela si, že ji neslyším. "Na druhým? Wow, díky!" Pohladil jsem ji po vlasech. Je tak roztomilá, když se stydí. "Tak kdo je ten, co mě předhonil?" Podívala se na mě. "Dylan O'Brian." Á toho znám. "Dylan O'Blbeček je přede mnou?" Zeptal jsem se. "Nedělej si srandu z mého budoucího manžela!" Pokárala mě. Oba jsme se začali smát. "Tak, řekni číslo od 1 do 97 a tím vybereme film." Zamyslela se. "69." Šibalsky se usmála. Začal jsem hledat číslo 69, filmy jsem měl očíslované, ale nebylo to popořadě. "Vybrala si Merlinův učeň." Usmál jsem se a pustil jsem to. Bylo to celkem vtipné. Nejvíce jsme se smáli Horvátovi, vůbec netuším, co na tom bylo tak vtipné.

"Jess, chceš tady přespat, nebo Tě mám odvést domů?" Zeptal jsme se jí, když film skončil. "Zítra je škola, nemám tady nic, takže mě prosím zavez domů." Usmála se. Pomohl jsem ji s oblékáním a vyšli k autu. Jess se ještě rozloučila a vyjeli jsme. "Tak ahoj." Rozloučili jsme se, když jsem zastavoval u ní před domem. Počkal jsem, až za sebou zavře dveře a pak jsem odjel. Jakmile jsem dojel domů, vytáhl jsem si mobil a napsal jsem SMS. Do kolonky pro příjemce jsem zadal Ashe, Luka a Mikeyho. Poslal jsem esemesku s textem 'Asi jsme se zamiloval.' A pak jsem si něčeho všiml. "A doprdele." Zaklel jsem.

___________________________________________________________________________

A je tu další díl, nechala jsem vás trochu čekat.Snad se vám to líbí, i když je to celkem krátké. :) ♥   



Brother's best friendsWhere stories live. Discover now