Koncert 1/2

776 32 1
                                    

Jess

"Jess,máš tady poštu." Volala na mě mamka z kuchyně. Rychle jsem seběhla dolů. Mamka mi podala dost tlustou obálku. Otevřela jsem ji. Byl tam dopis a ještě nějaké tři papírky. Nejdříve jsem vytáhla dopis,abych si přečetla,čí je.

Milá Jess,

rád bych tebe,tvou mamku a Maxe pozval na náš koncert. Tento dárek máte od nás všech. Užijte si to. Budu doufat,že na nás změníš názor. Ano,Max nám všechno řekl. Nezabíjej ho! Prosím. Tyto vstupenky jsou jen pro VIP,kterými jste. Jakožto držitelé VIP vstupenky,máte plné právo být před a po koncertu s námi. A také jako VIP hosti budete mít speciální místa. Ty místa jsem zablokoval jen pro vás. Prosím,moc bych si přál,abys přišla. A pokud přijdeš,tak dostaneš překvapení. :)

-Calum ♥ 

Když jsem to dočetla,nevěděla jsem,co říct. Ale jedno vím jistě. Jsem na Maxe pořádně naštvaná. Vytáhla jsem ty vstupenky. Vypadaly nádherně. Podívala jsem se na datum. Zjistila jsem,že koncert bude 8.4. "Už zítra?" Vykřikla jsem. Podívala jsem se,kdy by to mělo začínat. Rychle jsem vyběhla za mamkou do kuchyně. "Mami,prosím,řekni že nemáš nic v plánu zítra večer. Přesněji v osm?" Zeptala jsem se s nadějí. "Hmm no zítra mám volno,takže nemám." Odpověděla a mě spadl ze srdce obrovský kámen. "Proč? Něco chystáš?" Zeptala se.  "Nic si na zítřejší večer neplánuj. Víš,ten Calum,Maxův kamarád a teď i můj,nás pozvali na jejich koncert. Máme VIP vstupenky. Ten dopis,tak to bylo ono." Ukázala jsem ji to. Zírala ne mě. "Calum,on má kapelu?" Vyjeveně zírala. "Ano,a to DOST," To dost jsem zvýraznila. "DOST známou. Pojď,pustím Ti jejich písničku. Jmenují se 5 Seconds of Summer." Včera jsem čistou náhodou poslouchala jejich písničky. Narazila jsem na jednu obzvláště pěknou. She looks so perfect. Proto jsem ji pustila mamce. "Wow,páni,jsou úžasní." Mamka žasne. "Takže tam půjdeme?" Zeptala jsem se. Přikývla. "Super,jdu to říct Maxovi,je u sebe že?" Zeptala jsem se. "No od odpoledne jsem ho neviděla,takže asi jo." Vyběhla jsem z pokoje a zamířila jsem k Maxovi do pokoje. "Maxíků,zítra v osm večer si nic nechystej. Jde se pařit. Jsme pozvaní na jeden koncert. Jo a díky,že jsi řekl klukům,že je neposlouchám,proto nám poslali tři VIP vstupenky na jejich koncert." Chtěl něco říct,ale já vyběhla z pokoje a zamířila k sobě. Rovnou jsem šla ke stolu,zapnula notebook. Pustila jsem si facebook,ale osoba,kterou jsem hledala,tam nebyl. Proto jsem se odhlásila a zkusila Skype. Calum_Hood aktivní. Zavolal jsem mu a doufala,že mi to vezme.

 "Jé,ahoj Jess,co říkáš na náš dárek?" Zeptal se mě. "Super,a to překvapení mi asi neřekneš co?" Zeptala jsem se. "No víš,překvapení vzniklo od slova překvapit,takže si uhodla. Neřeknu Ti to. A nezapneme si kameru?" Přemýšlela jsem. Je čtvrtek večer,světlo je celkem na nic,tak proč ne,že? "Jasně." Zapnula jsem si ji. Calum ji hned taky zapnul a já viděla jeho dokonalý obličej. "Máš špatné světlo,nechceš si rozsvítit?"Přikývla jsem a vstala ze židle. Když jsem se vracela,všimla jsem si Calova pohledu. V tu chvíli mi to došlo. Neměla jsem na sobě tepláky. Měla jsem jen triko a kalhotky. Ups.. "Bacha,tečou Ti sliny." Uchechtla jsem se. "Ou promiň,já jen. Ty vole,máš dokonalej zadek!" Vykřikl. Celá jsem zrudla. "Děkuji." Kvikla jsem a sklonila hlavu dolů. "V pohodě,vím,že se červenáš." Usmál se. 

"Zítra jedeš do školy?" Zeptal se po chvíli ticha. Přikývla jsem. "V kolik?" Podívala jsem se na něho. "No v osm mi začíná,ale já musím vyjet už v šest,abych to stihla." Odpověděla jsem mu. "Dobře,budu u tebe v sedm. Stihneš to?"  Zeptal se. "Jo,ale  já tě nechci otravovat. V klidu doma spi. Já pojedu busem." Začal kývat záporně hlavou. "Zítra máme stejně zvukovku. Takže tě vyzvednu a zavezu do školy a já pak pojedu na tu zvukovku. V kolik končíš?" Cože? Calum Hood mě zaveze a odveze ze školy?! "Ve čtyři,ale nemusíš pro mě jezdit." Přikývl. "Dobře,ve čtyři jsem tam. Už musím,napíšu Ti. Dobrou noc prcku." Začal se smát. Chtěla jsem něco říct,ale on hovor položil.

Asi po hodině mě vyrušil z nic nedělání zvuk Zprávy.  
Call ♥: Ahoooj,už jsem zde. Musel jsem jet pro Mikeyho,Luka a Ashe do nějakého klubu. Já vyměnil alkohol za tebe. Jsem na tom o hodně líp,než oni,protože oni vypadají strašně. Ještě že je ten koncert až zítra večer.

Usmála jsem se. Hned po skončení Skypu jsem si změnila Calumovo jméno v kontaktech. Z Calum na Call ♥. Kdo ví,jak mě ta má uloženou. Jess,nebo Maxova ségra,nebo malá Maxova otravná sestra.

Me: Tak snad to zvládnou a přeji hodně štěstí. *Usměvavý smajlík*  
Call ♥: Oni to dělají vždy před koncertem,je to takový jejich rituál
Me: Oni? Ty ne?
Call ♥: Někdy,ale z mírou!
Me: To je fajn,tak já jdu spát. Ty by jsi měl jít taky. Tak zatím. *Pusa na dobrou noc*
Call♥: Ano mami,dobrou noc *pusa*
Me: Just friend *srdce*
Call♥: Oh,OK

Už jsem mu neodepisovala. Takže si shrneme dnešek. Calum mi posla vstupenku na jeho koncert. Napsal mi hezký dopis. Volali jsme si přes Skype a psali jsme si do noci. Ale to není nejhorší. Nejhorší je to,že jsem se do něj ZAMILOVALA.


Brother's best friendsKde žijí příběhy. Začni objevovat