56.kapitola-Bojujeme na súde o spravodlivosť

18.7K 969 371
                                    

Tak toto je posledná kapitola story Really, Potter ?!. Poznáte ma a viete, aká som ukecaná, takže ani teraz si neodpustím ten môj monológ. Navyše Vás v ňom čaká aj prekvapko :D

Som strašne rada, že sa vám "Really, Potter ?!" páčilo. Keď som začala písať tento príbeh, čakala som, že ma pochováte zaživa. :D Predsa len Draco nemá manželku Isabell, ale Astoriu (dozvedela som sa neskôr O:)) a tiež nemá ani dcéru. A potom ten nedobrovoľný výlet...

No, vy ste mi takmer spôsobili infarkt ! Toľko reads, VOTÍKOV a komentov som nečakala ani len vo sne ! A ešte 1st v fanfictions ! Pred 1D a JB ! Ja som neverila ! Bolo to až moc krásne, aby to bola realita. 

Ani si neviete predstaviť, ako ste ma potešili. Vždy som sa tešila, keď som písala nové kapitoly, zvedavá na vaše ohlasy, ktoré ma dostávali do kolien. Všetky reakcie ma tešili a bola som aj veľmi rada, keď mi niekto napísal, že mu niečo vadí. 

Veľmi som si toho vážila, že mi niekto dokáže otvorene povedať, že toto bolo zle, tamto bola chyba a podobne. Tu patrilo niekoľko chýb ohľadom témy HP (zaklínadlá, lektvary, vzťahy, next genration) alebo pár gramatických chýb, odseky, Wolfine druhé meno...Dokonca aj bozk bol vraj skoro :) Som rada, že ste ma poopravovali a veľmi si to cením. Niečo bolo naschvál, iné náhodne :)

"Really, Potter ?!" som si zamilovala, no viac som si zamilovala Vás čitatelia ! Tie komentáre, že ste závislí na RP-droge, nemohli ste dýchať, štvala som vás napínaním (Kto je Drak ? Kto je A&L ? Umrie James or Wolfie ? :D) a podobne. Veľa som sa pri Vás zasmiala. :D Ste skvelí a vždy ste mi dokázali zdvihnúť náladu, nakopnúť ma k písaniu a trpezlivo ste vyčkali aj mesačnú pauzu :D

Panebože, ja som sa, ale rozkecala, zase xD Je to normálne ?! :D No, aby som sa dostala aj k pointe tohto "románu" chcela som Vám oznámiť, že mám pre Vás pripravenú dvojku "Really, Potter ?!" pod názvom "Seriously, Potter ?!"  :D

Tramdtadáááááááááá :D 

No, teraz sa ešte ponorte do tejto kapitoly, o ktorej hovorí za všetko názov. A ešte raz muchas gracias, mi amors ! ♥  *CleoDeFuego*




Wolfie:

Zobudila som sa na slnečné lúče. Prekvapivo som bola úplne oddýchnutá. Žeby sa mi to celé len snívalo ? Otvorila som oči a zažmurkala som do svetla. 

Takže toto bol len sen ? Ja som sa s Jamesom len bozkávala na plese ? Nič som s ním takéto nezažila ? Nebola som v minulosti rodičov ? A tá psychopatická ženská Thanatos či ako sa volala ? To je také šialenstvo, že to musel byť len sen !

Postavila som sa, vzala si pár vecí na prezlečenie a prebehla cez izbu do kúpeľne, kde som zo seba hodila oblečenie a vliezla po sprchu. Pustila som na seba teplý prúd vody, keď mi pohľad spadol na nohy.

Tlmene som vykríkla. 

Moje telo bolo plné škrabancov ! Rany sa hojili, ale stále tu boli ! Oprela som sa o chladné kachličky a snažila sa lapiť dych. 

To nebol sen, ale skutočnosť !

 Zahrabla som si rukami do vlasov a zavrela oči, pričom som sa snažila upokojiť svoje splašené srdce. Došlo mi, čím som si prešla. Keby nebolo Jamesa, už by som bola mŕtva ! Zachránil ma niekoľkokrát. 

No, ani jeden z nás nedopadol najlepšie. Pamätám si, ako ho Thanatos mučila, ako ho provokovala. Žije vôbec James ? A kde je ? Koľko som bola mimo ja ?!

Really, Potter?! {Harry Potter, next generation}Where stories live. Discover now