20.kapitola

382 30 21
                                    


Gerard


Cesta ke hřbitovu byla tichá. Frank mě držel za ruku a já mačkal volant. Nikdy mi nebylo tak jak teď. Projížděli jsme kolem květinářství. Nachvilku jsem se pozastavil a pak jsem se rozhodl jít koupit kytku. Zaparkoval jsem a vzal peněženku. Frank nevastával a tak jsem šel sám. Vzal jsem dvě rudé růže a jednu bílou. Zaplatil jsem a nasedl zpátky do auta. Frank měl hlavu opřenou o okno a spal. Položil jsem mu do klína bílou růži a ty rudé jsem dal na palubní desku a rozjel se směr hřbitov. Bylo dvanáct. Měl jsem jednu hodinu. Pustil jsem potichu písničky abych nevzbudil Franka. Zrovna hráli Dead Memories od Slipknot. Hlas Coreyho mě znervozňoval. Měl jsem sto chutí začít zase brečet. ,,Dead Memories in my Heart." Zamumlám potichu a setřu slzu která se dostala ven. Koukám na cestu a zahlédnu hřbitov u kterého je velká řada aut. Zaparkuju auto pár metrů před hřbitovem. Podívám se vedle sebe. Frank furt pochrupoval. Trochu jsem s ní zatřásl. Cuknul sebou a protřel oči pak je otevřel a jeho pohled spočinul na růži v jeho klíně. Zvednul jí a přičichl si k ní. ,,Děkuju."


Vydechne a pousměje se. Jen se ušklíbnu a odepnu si pás. Frank to zopakuje a vystoupí. Vezmu růži a vystoupím taky. Zamknu auto. Vezmu Franka za ruku a vydáme se ke hřbitovu. Drtím Frankovu ruku v té své. Frank má sklopenou hlavu. Vycházíme na hřbitov. Porozhlédnu se a vidím mámu a tátu a spoustu lidí který ani neznám. Přilezu tam se sklopenou hlavou a oímající Franka kolem ramen. Když zvednu hlavu zrakem zavadím o rakev ve které pravděpodobně leží můj bratr a pak mámu z tátou kteří se ke mě přibližujou. Pustím Franka a jdu je obejmout. Vtáhnu je do objetí a vydechnu. Po chvilce se odtáhnu a podívám se vedle sebe. Frank nervozně přešlapuje a v ruce mne růži kterou jsem mu dal. ,,Mami,Tati tohle je Frank." chytnu ho za ruku. Rodiče se na něj podívali a kývli na něj.


,,Zdravím-" Zkousne si ret a podá jim ruku. Máma jí přijme. Potřese si s ní. Najednou táta poklepe na mámino rameno a pokyne na faráře který zrovna přichází. Máma se na mě podívá se slzami v očích a pustí Frankovu ruku. Vydá se za tátou. Podívám se na Frank a vydám se za rodičema do předu blíž k rakvi. Všichni se zařadí za nás. Farář začne mluvit ale já ho neposlouchám. Místo toho se soustředím na rakev a když se začne rakev spouštět se vzpamatuju. Začnou se mi spouštět slzy. Frank mě obejme a zaboří mi hlavu do hrudi.Rakev je spuštěná do země a lidi začnou hazet růže do země. Chytnu Franka za ruku a hodím tam ty dvě růže. ,,Doufám že ti bude líp v nebi." Zašeptám a podívám se na nebe na kterém není ani mrak. Koukám na nebe dál. Dokud mi Frank nepoklepal na rameno. ,,Měli bychom jít Gee." Pootočím se na něj a kývnu hlavou. Vydáme se ze hřbitovu k autu. Ještě než nastoupíme mě Frank natiskne na auto a přitiskne se na mě. ,,Je mi líto Gerarde. Tak moc líto." Vzlykne mi do krku. ,,Jo to mě je taky líto." a po téhle větě mi po tváři stečou slzy.


Ahoj nový díl! :33
Nepřidala jsem z jednoho důvodu. Zmohla mě škola a tak jsem skoro celý včerejšek prospala.
No doufám že se díl líbil a nezabijete mě :(
Mír s Vámi  lidi
Váš satan
P.S. Chci se zeptat jestli taky nenávidíte ty lidi který říkají ,,Omg! Andy je tak sexy" Co ostatní kurva?!
Stala se mi tahle věc. Málem jsem je pozabíjela! Nesnášim to! A půl hodiny jsem jim vysvětlovala to o těch ostatních-_-


You make my heart smile/Frerard//DokončenoWhere stories live. Discover now