7.kapitola

498 44 4
                                    

Gerard
S Frankem jsem si povídal do odpoledne. Pak jsem usoudil že je dobré jít domů jelikož du zítra do práce. Nakonec jsem se zeptal čistě ze slušnosti jestli nechce někam zavést. ,,Ne. Ale děkuju. Tak kdyžtak napiš." Řekl a pak mě začal mačkat v objetí. Poté zamumlal tiché 'Ahoj' a vyšel z nemocnice. Já stál jak zkamenělí uprostřed chodby a snažil jse vstřebat to co udělal. On mě obejmul. Po chvilce kdy jsem si to uvědomil jsem se začal usmívat a tak jsem jen tak stál s hloupým usměvem na rtech uprostřed nemocniční chodby. No musel jsem vypadat vážně komicky. Pak jsem konečně rozpohyboval nohy a vydal jse ke svému autu. Odemkl jsem ho a nastoupil,nastartoval jsem. Vyjel cestou pro mě docela známou. Pustil jsem si rádio a to co hráli mi vhrnulo slzy do očí. Hráli totiž bráchovo oblíbenou písničku od Three Days Grace. The good life. Vždycky jsme spolu dalo by se říct zpívali. No fajn řvali jsme přes celý auto a pak se smáli jak magoři. Chybí mi tyhle chvíle. Najednou jsem cítil jak mi vyklouzla jedna neposlušna slza z oka. Setřel jsem jí a začal poklepávat do volantu. Písnička skončila a já už parkoval před domem. Vystoupil jsem, zamknul auto a vstoupil do baráku. Došoupal jsem se k výtahu a zmáčknul tlačítko do 18. patra. Do zrcadla jsem se radši ani nekouk. Musel bych ho rozbít. Byl jsem unavený,zničený,smutný a měl jsem hlad. Výtah cinknul a já ho mohl opustit. Odemkl jsem a odhodil klíče na botník. Po té co se mi podařilo vyzout si boty a bundu jsem šel do kuchyně a z lednice vytáhl jogurt. Poté jsem i z lžičkou šel do obývaku kde sem dřepnul na gauč a jedl. Po chvíli čumění do blba a přemejšlení jestli mu napsat jsem vytáhl mobil a klikl na kontakt. Napsal jsem první co mě napadlo.
Vy:Dorazil jsi v pořádku?
Čekat sem ani nemusel. Odpověď přišla celkem rychle.
Batman: Jo dorazil:) Co ty?:3
Vy: Eh..Jo. No co děláš?
Bylo mi trapně po tom co sem zprávu odeslal. Čekal jsem že mi na to neodpoví a bude si myslet že jsem otravný. Ale ne. Odpověď mi zase přišla docela brzy.
Batman:Učim se, poslouchám písničky a píšu si s tebou Gee.:3 Co ty? Děláš něco zabavnějšího?:p
Chtěl jsem mu napsat Myslim na tebe ale pak jsem to zavrhnul a napsal jsem to co dělám vždycky.
Vy: Sedim a koukam do blba.
Sakra jsem takovej zbabělec že bych mu asi nikdy neřekl co k němu cítím.
Ahoj lidi! Díl byl planovanej na zítřek ale ja se potřebovala odreagovat. Zejtra píšem (zase a tentokrát 2 testy posobě) a já prostě mam strach. To je asi tak vše. Jinak děkuju za podporu. Moc si toho vážim:) Písnička neni v originale protože mi to píše nepodporovaný soubor ani když to zkusim s textem a tak si ji kdyžtak najdete jestli se vám ta v mediich nelíbí;)
Ahoj jednorožci
Váš ustrašený Satan:D

You make my heart smile/Frerard//DokončenoKde žijí příběhy. Začni objevovat