8.Kapitola

499 40 15
                                    

Gerard
Nakonec jsem si šel lehnout až ve dvě v noci. Celou noc jsem nemohl usnout. Přemýšlel jsem nad různýma věcma. Jaký to tu bude bez Mikeyho? Budu chtít vůbec žít když tu nebude můj mladší bráška? Unese to máma? A tyhle otázky mi nenechaly usnout. Asi budu vážně potřebovat odbornou pomoc až Mikey umře. Já to nedam! Sakra už teď myslim na to že se zabiju? Gerarde panebože vzpamatuj se! Nakonec jsem na hodinu zabral. Ta hodina spánku nepomohla ani trochu. Zdáli se mi noční můry o-o-o všem. Když jsem vylézal z postele klepal jsem se jak ratlík a podlamovali se mi kolena. ,,Kurva!" zařval jsem přes celej barák. Zase ta debilní skříň. Jo kopl jsem se do malíčku. Po té chvíli co jsem se držel za malíček a poskakoval na jednom místě jsem se došoural do koupelny. Vyslékl jsem se a zalez do horké vany. Opřel jsem si hlavu a zavřel oči. Místo toho abych přemýšlel co budu dneska dělat jsem přemýšlel o Frankovi. Vybavila se mi jeho tvář a oči. Usmál jsem a otevřel oči. Voda začínala být ledová a tak jsem radši vylezl a kolem pasu si obmotal ručník. Přešel jsem k zrcadlu a zdrceně jsem se podíval na svůj odraz. Kruhy pod očima jasně říkají že jsem nespal. Strniště a smutný úškleb který mě děsí. ,,No nic. Jdem na to." Ze šuplíku vytáhnu pěnu na holení a žiletku. Nanesu pěnu a začnu se holit. Po té opláchnu obličej a sklidím věci na své místo. Znovu se podívám do zrcadla a přejedu si po čerstvě oholené tváři. Chtělo by to změnu. Řeknu si v duchu když si vjedu rukou do vlasů. ,,Hej Gerarde,luzře di do práce!" řvalo na mě podvědomí když jsem se nehnul z místa. Po chvilce jsem opravdu došel do ložnice a ze skříně vytáhl košily,kalhoty a kravatu. Pak jsem už oblečený vyšel z pokoje a namířil si to rovnou do předsíně kde jsem na sebe natáhnul kabát a boty. Kolem krku mi byla uvázaná nejen kravata ale i šála od babičky. Zamknul jsem svůj byt a vydal jse po schodech dolů. Po té co jsem seskákal mramorové schody jsem vyšle před barák. Ovanul mě skoro zimní vánek a já byl rád že si vzal šálu. Rychle jsem přeběhl silnici a ocitl jse v teplé budově. Nebylo tu rušno za což jsem byl rád. Pousmál jsem se a nastoupil do výtahu, který mě odvezl do nejvyšího poschodí. Při vchodu do kanceláře jsem si musel povzdechnout. Na stole leželo dalších sto vítisků různých komiksu které buď pošlu do prodeje a nebo je vyhodim. Zasedl jsem do křesla. Vyslékl jsem ze sebe kabát a odhodil ho na gaučík u okna. Tak jde se do práce!
Ahoj jednorožci! Tak co jak ste si užili výkend? Musim říct že tuten výkend byl náročnej ale i zábavnej. No nic doufam že se díl líbí a zítra se těšte na další. Tentokrát s Frankiem.:D
Děkuju za podporu!
Váš Satan.
P.S. jde někdo na koncert Slipknot? Pokud jo tak se tam neuvidíme. Rodiče mě nechtějí pustit:( hold Coreye znásilnim jindy no:((:D.

You make my heart smile/Frerard//DokončenoDär berättelser lever. Upptäck nu