31.New York

2.7K 235 30
                                    

•Diana•
-Esti un prost ...te-a primit in casa ei ca sa ce? Ca tu sa iti petreci timpul prin brarui si la curve ...ma jur ca esti cel mai groaznic om ...o distrigi si asa o sa faci si cand o sa vina copiii o sa faci la fel? O sa o distrugi cu fiecare vorba aruncata in vant? Asta merita ea? Tu nu iti dai seama ca ea ince te iubeste ...ca te-a acceptat sa vii in casa ei doar pentru ca vroia sa te aibe mai aproape ...esti josnic ...iar dupa s-a auzit o cazatura ...am deschis poarta si in fata mea statea Adam ...iar cel ce i-a zis vorbele astea pline ce adevar era Bryan.
Adam era la pamant iar Bryan avea pumnul plin de sange semn ca Bryan i-a spart nasul.
-In casa amandoi. Am tipat si Adam se ridica nervos si intra in casa. A ramas putin blocat cand a vazut ca ornamentele erau puse.
-Imi pare rau, dar Bryan avea dreptate. Eu nu pot trai asa, imi pare rau Adam , dar plec.. am zis si el ramane blocat.
-Stai ...cum adica pleci?
-Ma duc sa imi patrec Craciunul alaturi de persoanele pe care le iubesc si ei macar tin la mine.
-Si eu?
-Imi pare rau ...dar o sa iti strangi lucrurile si pleci , nu pot permite ca tu sa te apropii de Stephany si Ethan si daca incerci sa imi iei copiii te asigur ca eu o sa castig custodia. Am zis si am urcat in camera mea ...am luat hainele si le-am trantit in geamantan , m-am imbracat si mi-am luat paltonul pe mine ...jos Adam privea socat iar Bryan privea cu mila asupra lui.
-Daca atunci cand ma intorc tu nu esti plecat ma jur ca o sa te dau pe mana politiei.
Am zis si am iesit din casa, am urcat in avionul firmei si am decolat ...lacrimile curgeau siroaie pe fata mea si inca nu imi vine sa cred ca am facut asta.
Am plecat si pe desupra l-am si fugarit ...iar el nici nu a ripostat.
Am ajuns peste cateva ore in New York ...am coborat din avion si afara era intuneric ...mergeam pe strazile pustii ale acestui oras in care am copilarit ...am ajuns intr-un final la casa familiei mele ...am bocanit si am vazut ca nu a raspuns nimeni ...am deschis usa cu veachea cheie a casei si am intrat usor ...inauntru era o caldura imensa din cauza focului ce provinea de la semineu ...ei bine cand era Craciunul ai mei mereu faceau seara focul la semineu ...am pasit incat si m-am descaltat la usa ...m-am uitat la cesul de pe telefon si imi arata ca e 20:35 ...unde sunt toti la ora asta? M-am asezat pe canapea si amintiri din casa asta imi treceau prin fata ochilor m-am intind pe canapea si ma uitam la focul ce inca ardea ... Am tresarit atunci cand usa casei se deschise.
-Mamiii. Au tipat copiii si au sarit in bratele mele.
-Diana ...ce cauti aici?
-Va zic dupa ce o sa adoarma cei mici.
-Chiar voi trebuie sa dormiti maine mergem la colindat. A zis mama si cei doi imi dau un pupic de noapte buna si pleaca.
-Te-ai certat cu Adam?
-Da ...am zis si le-am povestit tot.
-Diana ...nu trebuie sa fii asa impulsiva ...a zis mama.
-Mai bine te odihnesti si vorbim maine ...ce zici? A zis tata si am aprobat , am urcat in vechea mea camaera si nici nu m-am mai schimbat ...m-am trantit in pat si am asteptat ca sa adorm.
•Dupa o zi•
-Mamii deschide tu prima cadoul. A zis Steph si manindemna spre cutia gigantica din fata bradului ...mi-am dat ochii peste cap si m-am incruntat la mama si la tata ...ce au putut sa imi ia de e atat de mare? Am deschis capacul si am ramas socata cand am vazut ce era acolo.






Hei hei hei ,stiu ca e scurt dar nu am avut timp sa scriu mai mult ...in fine o sa postez o noua carte Dark Soul ...sper sa va placa ...dar cred ca o sa o postez maine daca nu pot in seara asta ...o sa vreau o parere si cera despre cartea aia ...daca o sa o continui sau nu.

DianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum