16.Ceata

3.3K 244 18
                                    

•Diana•
M-am uitat la acea persoana si am vazut ca era ... Jack.
-Imi pare atat de rau, a zis dar din impuls l-am luat in brate. Mi-am bagat capul in pieptul lui si am inceput sa plang.
-Hei ...totul o sa fie bine ok? Nick nu ar fi vrut sa te vada niciodata asa ...deci nu mai plange.
-Multumesc ...Jack imi pare rau ca m-am comportat asa de naspa cu tine mereu.
-Te inteleg..
-Prieteni? Am zambit stangaci si am intins mana spre el.
-Prieteni. A zis si a dat mana cu mine. Unde voiai sa te duci?
-Pana in spate ...nu mai pot sta acolo.
-Vin cu tine. A zis si m-a prins de mana si am iesit de acolo , am mers pana in gradina si ne-am asezat pe o banca si priveam in jos.
-Nu a meritat sa moara.
-L-a salvat pe Andy ...a zis Jack si atunci mi-am adus aminte de juramantul care si l-au facut cei doi.
-Stii acum ca zici ...mi-am adus aminte ca eram toti la masa si vorbeam despre zilele in care unul dintre noi se poate afla intr-o stare decisiva ...si Andy a zis ca el va ajuta mereu si Nick a zambit si a jurat ca el o sa aiba grija de mine si de Andy ...si el practic si-a indeplinit misiunea. Am zis si Jack zambeste trist.
-Erati foarte apropiati așa-i?
-Da ...de asta eu sunt asa ...nu am avut pe alt cineva inafara de ei ...erau mereu acolo pentru mine ...si nu am avut nevoie de alt cineva si de asta am devenit asa rece si distanta ...si ignoram pe toti.
-Acum se explica totul.
-Ar trebui sa mergem ...Crystal ma asteapta acolo. Am zis si m-am rodicat si mi-am asezat rochia.
-Iti sta bine in negru. A zis el si eu imi dau ochii peste cap.
Am ajuns la Crystal si Andy si am zambit trist spre ei.
-Pa Jack.
-A fost vina mea. A zis Andy privind in gol.
-Nu fi prost Andy , nu a fost vina nimanui ...daca Nick nu te ajuta murei si tu si el ...asa ca el a facut cea mai buna alegere.
-Diana ...Nick nu trebuia sa moara. S-a rastit la mine si eu imi dau ochii peste cap.
-Ei bine el a ales asta.
-Ma lasi in pana mea in pace, nu ma mai freca si tu la cap atat. A tipat si atunci am apasat acceleratia.
-Esti un prost Andy.
-Nu eu sunt cel ce sta cu tipul rau si mai pretinde ca nu il inghite cand defapt e in limba dupa el. A zis si atunci a umplut paharul.
-Stii ceva Andy aveai dreptate, Nick trebuia sa traiasca si tu sa mori ...el ma intelegea ...dar tu ma critici si in pana mea cica "sunt in limba dupa tipul cel rau" , esti un fraier. Am tipat si am iesit din masina.
-Uite-l pe Adam du-te si arunca-te in bratele lui, stim amândoi ca vrei asta. A zis si Adam privea destul de confuz.
-Stii ceva Andy du-te dracu. Am zis si palma mea face contact cu obrazul lui. Am intrat in casa trantind usa camerei mele. Am inceput sa tip si am inceput sa dau cu pumni in perete ...m-am lasat usor in jos pana am atins podeaua si am inceput sa plang ...ce naiba se petrece cu Andy?
Am auzit o bocanitura.
-Descide usa. A zis Andy.
-Pleca nu vreau sa vorbesc cu tine.
-Diana ...te rog. A zis.
-Si eu te rog sa pleci si sa ma lasi naibii in pace.
-Ok ...dar tot o sa trebuiasca sa vorbim. A zis si m-am dus la baie schimbandu-ma de haine ...mi-am luat o pereche de blugi negri si un tricou de acesi culore ca si blugi , bocanci si geaca de piele ...mi-am lasat parul pe spate si m-am dat cu putin rimel.
Am iesit din camera so am observat ca cei doi erau in camere lor, am coborat incet scarile si am intrat in garaj.
Am urcat pe motor si am iesit din curte fara sa fac zgomot si am mers spre curse, am pornit pe strada ajungând in lumea mea si deja am fost intampinata de multime. M-am dus cu motorul la linia de start si aveam deja casca deci mai nimeni nu stie ca sunt eu. Am asteptat pana cand s-a dat startul si am pornit, eram prima ca deobicei ...serios acum incep si cursele sa devina naspa...
l-am vazut in spatele meu pe Adam...i-am recunoscut motorul ...am accelereat si cand eram la cativa metri de finish i-am aratat degetul mijlociu si am trecut.
-Ooo, se pare ca regele a fost detronat , si am o vaga impresie ca stiu cine e. A zis Matt ...langa mine a aparut si Adam si atunci Matt zambeseste.
-Asa cum m-am asteptat, se pare ca Adam o sa aiba o mare surpriza cand o sa vada cine l-a invins ...mi-am dat casca jos iar toti aplauda.
-Lume ...Diana a revenit. A tipat Matt si toti aplaudau.
-Diana ...?! Tipa Adam.
-Buna , Adam.
-Nu imi vine sa cred.
-Ba sa crezi Adam ...acum intelegi de ce erai tu cel care era nedetronat? Pentru ca eu nu eram aici ...din pacate te-am invins prietene.
Am luat bani si am urcat pe motor ...am dat sa pornesc cand primesc un mesaj.
"Diana, foarte frumos , l-ai umilit complet pe Adam mai ales faza de la final ...vreau sa ne intalnim acum .stiu ca acum imi citesti mesajul te pot vedea , la cafenea in 5 minute ...daca intarzii vei regreta" m-am uitat la cel ce mi-a dat mesajul si am crezut ca era Denis ...dar defapt era un numar anonim ...ce?
"Diana te duci direct acasa" am primit alt mesaj asta era de la Denis.
Stai ce? Cine naiba vrea sa ne intalnim?m
Am dat sa urc pe motor cand aud o explozie si vad numai negru ...am auzit numai cum cineva a zis "Ti-am zis ca daca intarzii o sa regreti" si totul e in ceata.



Hei hei hei , ce faceti? Am postat si azi ieiii :))

DianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum