28.Vrei sa fii sotia mea?

3.2K 227 58
                                    

•Diana•
Am auzit cum usa camerei s-a trantit si atunci deschid ochii si ma uit la usa unde dau de ...tipa aia blonda.
-Adam ce naiba cauti cu ea in pat? Tipa ea si de dupa usa intra ...o nu nu nu ...Liam.
-Diana?! Zice el socat.
-O cunosti? Tipa blonda.
-Da ...e iubita mea.
-Si ce naiba cauta iubita ta cu viitorul meu sot?!
-Stop ...Adam e tatal copiilor mei si azi cei mici au vrut sa petreaca timpul si cu mine si cu el ...si asa am ramas aici si in plus daca ...nu am terminat de zic ceva ca se baga Adam.
-Nu statea aici daca nu o rugam eu ...mi s-a facut rau si am facut-o sa promita ca sta cu mine ...si ai venit tu cu ...ce cauti tu cu el? Tipa Adam.
-E verisorul meu. Zice blonda si eu mutesc.
-Eu nu sunt viitorul tau sot ...ti-am zis sa iti iei hainele din casa asta si sa pleci.
-Dar ...chiar nu intelg de ce. Tipa ea.
-Ai lovit-o pe Stephany. Zice si simt cum nervii apar.
-Ai facut ce? Tip eu si ajung in fata ei. Cine naiba te-a pus sa iti pui mana jegoasa pe fica mea ca te fac praf si pulbere. Am tipat la ea.
-Diana ...lasa-o. A zis Adam.
-Mi-a lovit fata ...in toti ani astia nu m-am atins de un fir de par de al ei si ea isi permite sa o lovesca ...am tipat.
-Pff ...Adam nu imi e frica de o usuratica. A zis blonda si atat i-a fost. I-am tras o palma de s-a izbit in dulap.
-Imi pare rau Adam ...dar cat asta sta aici nu post sa imi las copiii...am zis nervoasa.
-Nu sta aici ...
-Dar m-ai cerut in casatorie. Tipa ea.
-A fost o greseala. A tipat Adam.
-Dar...
-Nu mai ai inelul scumpo nu poti dovedi nimic. Zice Adam.
-Diana ...tu esti bine? Ma intreaba Liam.
-Nu ...mi-a lovit fata ...curva asta mi-a lovit fata.
-Curva asta e verisoara mea. Tipa el.
-Pai atunci sa te duci dracu cu tot cu ea. Am zis si el se blocheaza.
-Ce vrei sa faci Diana ...? Zice el.
-Am zis sa te duci dracu Liam ...Adam ...mai ai motoare? Zic.
-Da ...ce vrei sa faci? a zis el.
-Vreau sa plec , sa ma calmez. Am zis si am insfacat un set de chei de pe noptiera ...am coborat in fuga scarile pana la garaj si atunci am vazut un motor negru ...mi-am luat pe mine blugi cu care am venit ...acum erau uscati si m-am incaltat cu tenesi ...am urcat pe motor si am iesit afara din curte ...stiu ce o sa ziceti ...24 de ani , are doi copiii si ea merge pe un motor ...ei bine nu imi pasa ...am ajuns la locul predestinat si m-am asezat pe iarba. Amintiri cu mine si cu Adam au inceput sa imi umble prin cap, de ce toata treaba asta e asa de complicata? De ce nu poti fi impreuna cu cel pe care il iubesti? De ce ne complicam viata atat de tare. Crystal nu e asa, ea il are pe Bryan si pe Liz , sunt o familie fericita, dar eu de ce nu am parte de asa ceva? Cand naiba o sa stiu ca viata mea o sa fie normala?
Plangeam atat de tare incat imi puteam auzit ecoul, mi-am strans picioarele la piept si am oftat adanc. Nu mai am nevoie de nimic, mai ales de Liam , el a fost un fel de inlocuitor pentru ca simteam ca daca nu il am pe Adam inebunesc , iar acum ca a venit aici nu mai pot sta cu Liam. Nu il mai pot suporta, poate o sa ziceti ca sunt proasta ca inca ma gandesc la el, dar nu pot, nu il pot uita ...il vad mereu in Stephany ca asect si in Ethan ca si comportament ...totul imi aduce aminte de el ...chiar si Liam.
Am oftat si m-am ridicat de pe iarba si am condus spre casa ...am intrat in casa si am ramas surprinsa cand am vazut luminile aprinse ...am intrat usor in casa si am vazut-o pe mama si pe tata , pe Adam , pe Dean ,Liam ,Crystal , Bryan ...toti erau aici.
-Diana. A zis mama si m-a luat in brate.
-Sunt bine mama ...am fost si m-am plimbat. Am zis.
-Ne-am ingrijorat, am crezut ca ai patit ceva. Zice Liam ...vreau sa ii zic , sa ii zic ca nu mai am nevoie de el ...de nimic din partea lui.
-Liam ...vreau sa ti zic ceva. Am zis.
-Si eu vreau sa iti zic ceva.
-Ok ...tu primul. Am zis.
-Diana ...vrei sa fii sotia mea? A zis si am simtit cum cerul imi cade in cap, am vazut dezamagirea din ochii lui Adam ...si nervozitatea din ochii tatei ...ei bine tata il considera un pampalau, la fel si mama. Dean imi facea semn sa il refuz , iar Crystal se uita socata ...la fel si Bryan ...dar am nevoie de o familie ...de o familie stabila.
-Liam eu...




Hei hei hei, ce faceti? Ce ziceti? Isi distruge viitorul sau ...?
La media e Adam

DianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum