23.Stephany&Ethan

2.8K 233 45
                                    

•Rebecca•
-Doamna Diana si Crystal au nascut fara nici o complicatie, Crystal are o minunata fata dar va trebui sa stea in spital pana cand decidem ca micul ei prunc o sa fie destul de sanatos pentru a ii da drumul acasa. O sa dureze ceva , dupa cum stiti e nascut cu 3 luni mai devreme.
-Bryan ...ai o fata omule. A zis Andy si l-a batut pe umar.
-Dar fica nostra? Diana ce a nascut? Intreb oarecum speriata.
-Diana ...pai Diana a purtat im pantec o pereche frumoasa de gemeni ...presupun ca nu stiati. A zis doctorita.
-Fica mea are gemeni ...a zis Aaron.
-Da o fata si un baiat.
-Oh Dumnezeule mare ...am zis oarecum socata.
-Puteti sa reveniti maine ...azi le trebuie odihna.
Am iesit din spital si Bryan cu Jack si cu Andy au plecat la casa lor iar eu cu Aaron am mers spre casa Dianei.
La inceput cand am aflat ca e insarcinata inima mea sarea in sus de bucurie ...dar cand am aflat ca Adam nu si-a recunoscu fapta am stiut ca o sa fie greu pentru Diana ...si acum ca are gemeni e si mai greu.
-La ce te gandesti? Zice Aaron.
-La Diana si la Adam.
-Tipul e un dobitoc.
-Daca a avut un motiv ...un motiv pentru care a lasat-o pe Diana ...daca dupa ce se termina acel motiv o sa se reintoarca la ea?
-Nu stiu ...poate ca nu s-a simtit pregatit ...pregatit pentru a fi tata.
-Si asta ...dar daca o sa se reintoarca ...ai fi de acord ca Diana sa il primesca.
-Da ...Diana il iubeste chiar daca acum nu vrea sa arate asta ...si Adam o iubeste pe Diana ...dar cum ai zis si tu ceva e suspect aici.
-Ei bine noi nu avem ce face ...o sa lasam ca lucrurile sa decurga de la sine. Am zis.
•Dupa cinci ani•
•Diana•
Stateam pe scaunul de la biroul meu cand in birou intra cei doi pitici ai mei.
-Mami ...mamii. Au tipat cei doi venind la mine si lasand ghiozdanelele lor micute pe canapea. I-am luat in brate si apoi dupa cei doi intra Crystal cu Liz , fata ei.
-Buna. A zis ea.
-Hei Cystal.
-Ce face femeia mea de afaceri? Zice ea iar eu rad.
-Uite isi astepta dracusori acasa ...am zis si Stephany si Ethan se uitau la mine privind confuz.
-Uite Diana ...eu plec ...vrei sa ii duc acasa pe Steph si pe Ethan?
-Nu , lasa-i sa stea aici. Am zis si ea pleaca.
-Pa. Am facut cum mana si ea a plecat.
Ma uitam la cei doi pitici de pe canapea si mi-am dat seama ca sunt total diferiti. Ea este o micuta satena inchisa cu ochii verzi ...era Adam in miniatura ...si el semana cu mine avea parul saten putin mai deschis si niste ochii albastri minunati.
-Mami? Vreau sa te intreb ceva? A zis Steph cu o voce atat de angelic.
-Ce e scumpo?
-Azi ...dupa un coleg de la gradi a venit un barbat iar Liz a zic ca e tatal lui ...tatal nostru unde e? Zice ea si simt cum inghet.
-Tatal vostru? Pai tatal vostru e plecat.
-Dar ...se intoarce? Zice Ethan jucandu-se cu degetele lui.
-Da ...se va intoarce. I-am mintit pe amandoi.
-Mami ...cum era tati? Zice Steph.
-Pai tatal votru era inalt ...mai inalt decat mine si infatiarea era la fel ca a ta Steph ...par saten inchis si ochii verzi. Am zis.
-Sunt sigur ca tati era puternic asa ca mine si ca te-a ajutat. A zis Ethan.
-Da Ethan ...tatal tau era puternic.
-Eu sper ca tati sa se intoarca. A zis Steph si ochii mei deja jucau in lacrimi.
-Mami, plangi? Intreaba Ethan.
-Nu ...ce ziceti daca atunci cand ajungem acasa ne schimbam si iesim in parc?
-Uraa ...putem pleca acum mami?
M-am uitat la ceas si era 16:32 ...m-am uitat pe agenda mea si am văzut  ca azi nu aveam nici o sedinta importanta...m-am ridicat de pe scaun si le-am facut semn celor doi , i-am luat ghiozdanelul lu Steph iar Ethan il cara singur, vrand sa arate cat e de puternic. Am incuiat biroul si am mers jos.
-Eu ies mai devreme ...azi nu am nici o sedinta importanda daca e ceva important ma suni. Am zis la secretara iar ea aproba.
Am iesit din cladirea firmei si am mers spre masina mea , am urcat in ea cei doi punandu-se in spate si am mers spre casa.
Am ajuns acasa si m-am schimbat intr-o pereche de blugi si o bluza simpa ...neagră , chiar daca am nascut eu am 24 de ani...deci nu ma subestimati. Am iesit din camera me si am fost sa vad daca cei doi sunt gata si ei ma asteptau jos.
-Haide. Am zis si am iesit afara din casa.
Am mers spre parc si cei doi am inceput sa se joace cu ceilalti copii ...ma bucur ca nu se cearta ...sper sa nu se certe nici cand o sa creasca mai mari.
M-am asezat pe banca si le-am facut cu mana celor doi.
Mi-am luat telefonul din geanta si am observat ca aveam un mesaj ce ma anunta ca maine am intalnire cu seful altei firme ...ei bine am inceput sa am partenieriate cu alte firme ...dar erau mult prea sarace si nu au rezistat si acum am resusit sa primesc confirmarea de a vorbi cu seful firmei unor hotele.
Acesta intalnire mi-a realizat-o Andy ...am citit mesajul si atunci cand am cazut cine era defapt seful firmei am simtit cum sangele in ingheata in vene. "Adam" el era, cel care mi-a ruinat viitorul dar totusi sunt multumita am o firma destul de mare. Am un lant de banci situate in toata lumea ...am fost catalogata ca cea mai tanara femeie de afeceri...cu cea mai buna firma. Firma mea in top 3 cele mai bune firme din lume. Sa fii numarul doi e greu, am muncit mult pentru a face registre zi si nopte , de a stabili designe-ul bancilor ...a fost mult de munca ...dar acum suntem pe val , daca pot sa zic asa.
-Mamii ...ne cumperi inghetata?
-Desigur. Am zis si am mers la Gelaterie ...am cumparat trei ingetate iar apoi m-am intors sa merg spre masa cand dau de ...




Hei hei hei, ce faceti? Eu fac bine am postat iar :))

DianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum