13.Iesi naibii din casa

3.8K 241 28
                                    

•Diana•
M-am intors intr-o laterala si mi-am tras burta, am oftata si am vrut sa imi iau bluza de pijama pe mine , dar am vazut ca nu o aveam aici , mi-am dus privirea spre usa si de tocul acesteia statea rezemat ...Adam. M-am intros brusc cu spatele la el si l-am auzit chicotind.
-Pleaca de aici. Am zis si apoi linistea s-a lasat, cred ca a plecat , cand am vrut sa ma intorc i-am simtit mainile pe talia mea.
-Ce faceai? Gura lui era lipita de urechea mea și am tresărit.
-Nimic ...doar ma uitam la corpul meu.
-Si atunci de ce ti-ai tras burta si apoi ai oftat?
-Adam ...pleca.
-De ce ma alungi mereu?
-De ce esti atat de nesuferit mereu?
-Eu?! Eu nesuferit?! Zice calm si atunci ma oftic si mai tare.
-Daca nu iesi din casa asta intr-un mitut ma jur ca o sa tip si tata o sa apara aici.
-Diana, calma ...de ce te agiti atat de tare?
-De ce ma agit? Ei bine ma agit pentru ca un tip e in baia mea iar eu sunt doar in sutien si pote intra oricine din casa asta peste noi. Știi ceva chiar nu am de ce sa ma agit. Am zis sarcastica.
Nu a zis nimic doar s-a apropiat de mine, m-am dat cativa pasi mai in spate iar el tot se apropia, pana am ajuns fix in coltul camerei.
L-am vazut cum s-a pus pe vine si i-am simtit buzele peste vanataia de pe abdomen, cea mai mare si urata vanataie. Când buzele lui au atins alta vanataie simteam un intreg roi de fluturi cum se zbat sa iasa afara.
Am simtit cum imi prinde cu dintit o micuta vataie si oftez. M-am pus si eu la fel ca el si steateam fata in fata.
-Stii ca trebuie sa fac ceva ce nu am apucat. A zis si eu ma incrunt in semn de confuzie.
-Ce? Am zis si el zambeste si ii simt buzele peste ale mele. La inceput am impietrit, dar dupa am acceptat.
Staice fac eu aici? Mi-am tras capul mai in spate si el privea socat.
-Cum poti fii atat de prost incat sa ma saruti?
-Cum poti fi atat de prosta incat sa accepti?
-Tu ai inceput.
-Sunt sigur ca daca te mai sarut inca o data o sa accepti.
-Eu sunt sigura ca ar trebuie sa iesi naibii din casa asta pana nu il chem pe tata ...si nu o sa iasa bine. Tip la el si atunci se ridica si iese nervos din baie.
M-am pus in fund si m-am rezemat de peretele baii. Ce tocmai am facut? Si de ce se poarta el atat de ciudat? Acum era dargut si tot acum mai avea putin si ma lua la bataie.
Am intrat in camera si mi-am luat afurisita de bluza pe mine si m-am uitat spre balcon.
L-am vazut pe Adam cu o tigara in gura si statea si se uita spre camera mea.
Ma uit spre el, ma duc sa inchid geamul ca pe acolo a intrat el si inainte sa trag draperiile ii arat degetul din mijloc.
M-am trantit in pat si am inchis ochii...am nevoie de somn , foarte mult somn.
•••
Ma uitam dezorientata prin camera si am putut simti prezenta unei persone ...un miros intens de menta inunda camera si ma anunta ca aveam dreptate era cineva cu mine aici.
-E cineva? Tip si mi-am putut auzi ecoul, am inceput sa caut iesirea si sa ating cu mainile totul pana cand dau de o clanta.
Am trecut de un birou si apoi am putut auzit o respiratie , era una calma si destul de ciudata,
încercam sa ignor totul dar in zadar. Auzeam respiratia aia din ce in ce mai tare, am atins la un moment dat o suprafata rece, era un perete.
M-am dus mai incolo si am dat de lemn , lemnul de la usa. M-am repezit spre clanda dar din pacate cand am pus mana pe ea o alta mana se afla acolo...si acum auzeam acea respiratie si mai tare.
Imi mut mainile pe corpul individului si atunci mana mea se pozitioneaza pe locul inimii lui,
batea atat de incet m-am ridicat putin pe varfuri si ma ajuns la nivelul fetei.
Apoi am simtit cum sunt impinsa si cum cad,
o cadere infinita...
Am dechis ochii speriata si am constat ca era doar un vis ...un vis foarte real , mi-am dus mana la frunte si am sters picaturile de transpiratie ce dadeau sa se prelinga, am oftat si m-am uitat la ceas 04:35 acesi ora ca in fiecare seara. Aceeași ora ca acum o saptamana cand am avut acel mic incident cu Adam. De atunci nu l-am mai vazut ...draperile lui erau trase si venea doar la engleza si la mate si in rest pleca, am indraznit sa ma uit la el si am putit vedea o fata palida si plina de cearcane. Ochii lui verzi nu mai aveau acesi sclipire si parea ca nu a mai dormit de zile bune.
M-am ridicat din pat si am deschis geamul si cand am iesit pe balcon am fost izbita de un aer detul de rece dar era suportabil. M-am asezat pe scaun si m-am uitat spre cer , alta nopte fara stele. Ceril era înnorat si anunta ca incepe ploaia, zilele astea au fost asa de posomorate si reci. Mi-am indreptat privirea spre casa lui si am vazut ca de data asta draperiile erau date la o parte si era lumina in camera lui.
L-am vazut cum intra in camera cu o punguta, in care se aflau 2 pachete de tigari, daca nu ma insel. Le-a pus pe o masuta si apoi isi indreapta capul spre geam, prost moment mi-am ales sa ma uit spre casa lui.
Am avut noroc ca telefonul meu anunta ca am primit un mesaj ...e 04:56 cine naiba trimite mesaje la ora asta ...am deschis mesajul si am ramas scoata:
"Stai departe de Adam , iti vrea raul, mai mult decat ti-ai inchipui tu." M-am uitat si am vazut ca era un mesaj anonim.
"Cine esti?" Am intrebat si am asteptat raspunsul.
"Eu sunt ...




Hei hei hei , mno uite ca am postat si acum :)) sper sa va placa ...de acum pot sa zic ca incepe actiunea ...pana acum a fost o mica introducere.
La media e Diana.

DianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum