87# Bare en almindelig dag i studiet

1.3K 63 9
                                    

Stadig Anthons synsvinkel:

Det er tirsdag, jeg skal i skole... Jeg gider virkelig ikke skole, men jeg bliver jo sådan lidt nødt til det. Vi har heldigvis fået aftalt at D/N og jeg starter på ØG efter efterårsferien, da vi har afsluttet NV, og det var en af grundene til at vi kom ind på ØG. Vi skal ikke gå i samme klasse, så det vel også lidt fedt, nu hvor vi har gået i klasse sammen, i 10 år og vi er jo sammen hver dag jo... Det kan godt blive lidt stramt nogle gange. Jeg står op og ja gør mig klar, klar til at tage af sted i skole.

Skolen er done, jeg er på vej mod KBH, hvor jeg skal mødes med Thor i studiet. Jeg skal også snakke om D/N og ham, om at de ikke kan gå rundt og spille voksne. Jeg sidder i s-toget mod Gentofte, sammen med D/N jeg står af ved østerport, hun kører videre, helt hjem. Hun tager min taske, som altid. Jeg stiger af og finder vejen mod stuet, jeg ankommer hurtigt. Thor er der ikke. Så jeg går bare ind alligevel. Jeg sidder lidt oppe i studiet, vores producer er der, vi snakker lidt om de nye sange osv indtil Thor kommer.

Thor trædder ind af døren. Han smiler, men er også en smule stresset. Jeg kan se han har skyndt sig. "Hey bro, slap af" griner jeg. "Hey" siger han og vi giver hinanden et bro-hug. "Har du skydt dig eller hvad?" spørg jeg og smiler lidt til ham. "Ja man, toget var forsinket og alle de piger amen altså" siger han og kører sit hår tilbage. "Nå skal vi gå i gang eller hvad" siger vores producer. "Ja man" siger jeg og vi rejser os. Vi øver og det bliver rigtig godt. Det er næsten klart til november.

Vi er på vej hjem, vi sidder i toget, det er kun en station, så vi når ikke så meget. "Du sagde du ville fortælle noget?" siger Thor. "Ja, men kan vi ikke tage hjem til dig eller sådan noget, for ja tror lige det tager lidt tid" siger jeg. "Jo det klart" siger han. "Mener du det her er helt seriøst eller hvad?" spørg han igen, lidt efter. "Ja Thor, vi skal vidst lige have talt nogle ting igennem" siger jeg. Jeg kan se han er forvirret over mange ting der er sket.

Anthon min brorWhere stories live. Discover now