61# Backstage

1.6K 65 6
                                    

Tilbage til D/Ns synsvinkel:

Klokken er ved at være 19 og vi skal tilbage til der hvor koncerten skal holdes. Vi bliver heldigvis hentet igen af Kjøller. Det ville også være risikabelt hvis drengene bare kom gående sådan, bare uden videre. Sidst de gjorde det, var Anthon ved at besvime, det var ikke så fedt, skal jeg lige hilse at sige.
Da vi ankommer til stedet, hvor de skal koncert, bliver jeg lidt nervøs, jeg ved ikke hvorfor, det burde jo ikke være mig. Vi kører forbi alle pigerne der både står og sidder i kø, de kan ikke se os, da der er tunede ruder. "Hold da kæft der er mange" siger Anthon. Mig og Thor smiler og nikker. "Shit" siger Thor. Jeg sidder egentlig lidt for mig selv og griner over at de ikke kan se os. Da vi træder ud af bilen, da vi er kommet helt bagved. Der er mange piger der skriger, jeg ved ikke rigtigt hvorfor, de ved jo ikke vi er her. Vi går ind i et backstage lokale. Da vi lukker døren, smider jeg mig i en sofa, der står i lokalet. "Shit de piger er vilde" siger jeg og læner mig tilbage. "Det er lidt for meget nogle gange" siger Thor og sætter sig ved siden af mig. "Bare vent til vi starter, altså sidst var der flere der besvimede" siger Anthon. Jeg laver sådan et shit-ansigt. Jeg vidste det jo egentlig godt, men altså. Anton har sat sig på en stol, som står ved et bord, som står på den anden side af den sofa vi sidder i. Altså Anthon sidder over for os hehe. Thor ligger sin hånd på mit lår, jeg tager hans hånd. Vi fletter vores fingre sammen. "Hvor langt tid er der til?" spørg jeg og kigger skiftevis på både Anthon og Thor. "40 minutter" siger Anthon og rejser sig. Thor slipper min hånd og rejser sig også op. Han giver mig et kys, inden han rejser sig. Han går hen til Anthon og de begynder så småt at tage noget andet tøj på og opvarme. De ser lidt sjove ud, jeg smiler og griner lidt af dem. "Hvad griner du af" siger Thor, efter han har taget sin trøje af og smider den i hovedet på mig. Jeg tager den væk. "Øhh jer" siger jeg åbenlyst. De ryster på hovedet.

Koncerten er lige ved at begynde, man kan høre pigerne råbe "Citybois, citybois, citybois". Vi står lige ved tæppet. "Det skal nok gå" siger jeg til Thor, som er kommet over til mig. Jeg kan mærke han er nervøs. Han nikker og tager mine hænder. "Husk jeg elsker dig" siger jeg og kysser ham. "Jeg elsker dig D/N" siger han og smiler. Han slipper mine hænder og går over til Anthon, de laver deres ritualer og løber ud på scenen. Anthon løber først. Thor giver mig lige øjenkontakt inden det er hans tur til at gå ind. Jeg smiler til ham og han løber ind. Jeg står og kigger på dem ved kanten af tæppet. 


Anthon min brorWhere stories live. Discover now