19# Er det gengældt?

2.3K 63 9
                                    

Tilbage til D/N synsvinkel:

Vi er tilbage til festen, vi går hver for sig. Jeg går over til pigerne og snakker, Thor går over til drengene. "Hva' så, hvor har du være?" spørg en af pigerne. "Åh, ikke nogle steder, det var bare noget med Anthon" siger jeg og smiler. Jeg tager en mokai og tager en tår, selvom jeg godt ved jeg ikke skal have noget, men bare for hyggens skyld.

Klokken nærmer sig 2 og nogle af gæsterne er gået, det er kun bois og to piger fra vores klasse, der er tilbage, nogle af de andre er taget videre i byen. Jeg står stadig sammen med pigerne, til Munke råber. "Hey girls kommer i ikke her over?" de sider i sofaen. De er godt berusede. Vi kigger på hinanden og fniser, men vi går alligevel der over. Vi har ligesom to sofaer, skråt for hinanden som i et hjørne. Vi piger sidder i den ene sofa og drengene i den anden. Anthon griner, jeg ved ikke af hvad, men de andre drenge begynder også. "Okay" siger Anthon, til drengene. Jeg sidder med en flaske mokai i hånden, den fra før. "Hallo D/N, bund lige" jeg kigger på ham med sådan et 'seriøst'-blik. De begynder alle at juble. Jeg tager flasken op til min mund og bæller. "Hvad nu?" siger jeg i det jeg tører mig om mundne. "Her, giv mig den" jeg kigger forviret på piger, i det jeg giver ham flasen, de trækker på skulderne. "Vi laver flaske haldsen peger på " Råber Thor og klapper i hænderne. Alle begynder at juble, mens jeg tænker wtf, var det ikke sådan noget man lavede i 3 klasse, til fødselsdag og sådan? Jeg griner for mig selv.

Anthon begynder at spinne flasken. Den lander på Lea. "Lea, uhhh" siger drengen, hun kigger på os piger og vi fniser lidt. Drengene taler ligsom sammen, om hvad de skal spørge om. Da de er enige kigger de på os igen. "Okay, Lea" siger Anthon og der bliver helt stille. Jeg begynder at grine og bryder stilheden. "ej undskyld, jeg kan bare ikke klare det her, så sig dog noget" siger jeg mens jeg griner. "Rolig nu girl" siger Thor. Jeg smiler lidt til ham. "Lea, jhvis du kunne vælge en her i dette rum du ville kysse lige nu. Hvem skulle det så være?" spørg Anthon. Hun kigger på os og griner. Vi griner også. "Ej okay, det kan jeg da ikke svare på" siger hun mens hun griner. "Ej kom nu" siger Jacob. Hun kigger på alle fire drenge, men beslutter sig til sidst. "Så må det nok være Thor" siger hun. En dårlig følelse rammer min krop, jeg bliver en smule trist. "Åhh" råber alle drengen. Anthon slår Thor på låret. Jeg sidder og kigger lidt ned, men griner så også med de andre, for ikke at se ud som om det generede mig. Lea spinner flasken. Den lander på Thor. "Er det gengældt" råber drengene, Lea rødmer. Pludselig bliver han helt vildt generet. "Kom nu Leif" siger Munke. "Altså, jeg kender dig jo ikke, altså jeg ville nok sige D/N, fordi jeg kender hende, men alligevel ikke, fordi ja, Anthon er vi bedste ven og det gør man ikke mod sine bedste venner" siger Thor og kigger på mig og smiler. Lea ser trist ud. "Så det var et nej?" siger Jacob. "Det svære" siger han og kigger trist på Lea, hun smiler. "Men hallo du kysser alle hele tiden, så det skulle ikke undre mig at du pludselig kysser min søster, du kysser alle i min familie" griner Anthon. Thor læner sin hen mod Anthon og holder om hans kind, der er længest mod han og kysser ham, på den der er tættest ham. Anthon griner. Det gør vi andre også. Thor kører sin hånd gennem sit hår.

Anthon min brorWhere stories live. Discover now