25# Thor kommer ikke...

2K 62 5
                                    

Klokken er ved at være tolv og jeg skal til at afsted. Jeg går ind til Anthon og siger farvel til ham. Jeg går hen til stationen. Der er lidt vej der hen, men jeg går og har min telefon i hånden, den ringer. Det er min mor, hun fortæller de er på vej hjem, jeg fortæller jeg er på vej mod KBH, men Lea. Jeg har det ikke så godt med at lyve for både min mor og bror, jeg plejer at kunne sige næsten alt til dem, der er ellers nogle samtaler vi undgår hehe.

Da jeg når hen til stationen er Thor der ikke, der er 3 minutter til toget kommer. Jeg bliver nærvøs for om han ikke når det. Jeg sætter mig på en bænk og skal til at skrive til ham. Jeg kan se toget komme. Jeg kigger rundt og kan stadig ikke se ham, jeg går ikke på toget, for ja, jeg vil jo ikke tage af sted hvis han ikke kom. "D/N" hører jeg en råbe, det er Thor. Jeg vender mig om og smiler. Jeg skynder mig at tage mit rejse kort op og chekker ind. Det samme gør Thor, tog stander på stationen. "Hej" siger vi til hinanden og kommer ind i et dejligt kram. "når skal vi gå ind" spørg han, da vi slutter krammet. Jeg smiler og nikker. Vi finder en plads, der er mange mennesker, så vi får en to-mandsplads. Jeg sidder inderst, mod ruden og Thor ud mod gangen, af toget. "Gud jeg har savnet dig" siger han og kigger på mig. "Thor vi så hinanden i går" griner jeg, han trækker på skulderne. "Men jeg har godt nok også savnet dig" siger jeg og læner mig en smule ind til ham, og sætter mig så tilbage. Vi snakker om alt muligt. Midt i vores samtale tager Thor min hånd, jeg kigger på vores hænder og så op på Thor, han smiler, jeg smiler. Jeg læner mig lidt ind mod Thor igen, og sætter mig ikke tilbage. Han nusser min hånd.

Da vi træder ud af toget, går vi op på sleve hovedbanegården. "Hvor skal vi hen?" spørg jeg. Thor trækker på skulderne. "Nå lad os bare gå og finde ud af det" siger han og vi begynder at gå. Da vi kommer udenforan hovedbanen, står vi ved tivoli. "Gud det er langtids siden jeg har været der" siger jeg, som et lille barn hehe. Han kigger på mig og smiler. "Vil du gerne der ind?" spørg han. Jeg kigger på ham. "Altså.." siger jeg. Thor vender sig om og kigger på mig. "Bare rolig, jeg betaler" siger han. Jeg smiler, men siger hurigt. "Nej, det skal du ikke" siger jeg. "Kom nu bare" siger han og tager min hånd og trækker mig derhen. Jeg vil helst ikke holde i hånden med han i offentligheden, for man ved jo aldrig hvem man møder. Jeg slipper så hurtigt hans hånd, da vi når fodgængerovergangen. Han kigger underligt på mig, men stadig forståeligt. Vi går over og kommer over til indgangen. Thor har et guldkort til tivoli, og skal så derfor "Kun" betale for turpas. Da vi kommer ind og har fået vores turpas, stopper jeg op. "Thor, tusinde tak, jeg kunne altså godt selv havde betalet" siger jeg. Thor smiler til mig. "Man skal vel være en gentleman" siger han og smiler. Jeg dasker til hans arm. Vi går ind i tivoli.

Anthon min brorWhere stories live. Discover now