70# Jeg tror jeg er vild med dig. Jeg VED jeg er vild med dig!

1.6K 64 9
                                    

Anthons synsvinkel:

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive til hende, altså det er jo ikke fordi jeg ikke kommer til at se hende igen, for det gør jeg jo. Det skal jeg jo. Jeg tænker længe over hvad jeg skal skrive til hende. Jeg har åbnet beskeder, men sidder bare og kigger på det tomme fælt. Jeg kigger op på Thor igen. "Ej jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive" siger jeg opgivende. "Come on Anth, hvor mange piger har du ikke haft noget med før?" spørg han. "Ej, men det er ikke det samme, hende her er speciel, ikke bare en random fra en fest" siger jeg. "Tag dig sammen Anthon" siger D/N, som ligger op ad Thor. "Det var faktisk sådan mig og Thor, eller ja. Jeg skrev til ham at jeg kunne lide ham, ja og se hvor vi er nu" siger hun åbentlyst. Så dengang skrev de uden jeg vidste noget? "Ja, hun var så sød, så jeg kunne ikke lade være" siger Thor og han holder om hende. De smiler virkelig meget til hinanden. Til sidst kysser de. Jeg sidder stadig lige foran dem, det er ret akavet, så jeg kigger bare væk, for det ligner virkelig de æder hinanden eller sådan noget.

Je må jo bare finde på noget at skrive, tænker jeg. Jeg må jo bare skrive noget med at jeg kan lide når vi er sammen, altså ikke i sengen, eller jo det kan jeg også lide, men ej okay, der er for mange tanker i mit hoved. Jeg må jo bare skrive.

^ Anthon

€ Stephanie

^ Hey

€ Hey, jeg savner dig faktisk

^ Det var jo derfor jeg skrev B-)

€ Hvor langt er i?

^ Fyn, det føles som om det er tusinde år siden vi sidst sås.

€ Ja...

^ Stephanie, jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal sige alt det her, men...

€ Du plejer ikke at være sådan Anth hah

^ Nej, men det er jo fordi du er så fantastisk.. <3

€ Du er så sød Anth :-*

^ Men jeg kan bare virkelig godt lide dit selskab <3

€ Jeg kan også godt lide at være sammen med dig <3

^ Jeg tror sgu jeg er vild med dig Stephanie <3

€ Altså jeg ved nu ikke om jeg tror det, for jeg ved jeg er vild med dig :-*

^ Okay okay, jeg prøver igen. Jeg ER vild med dig Stephanie

€ Vi må snart ses igen

^ Ja vi må, meget snart

€ Godt, vi ses :-* Ha' en ellers god tur hjem

^ Tak<3 Vi ses!

Så fik jeg endelig skrevet til hende. Hun er så dejlig. Jeg er virkelig glad for hun også kan lide mig, for ellers ville det være akavet. "Jeg har skrevet til hende" siger jeg til de andre. "Jeg sagde jo det ville gå godt" siger D/N "Rolig han har ikke sagt noget" siger Thor, til D/N. "Jo, det gik godt." siger jeg med et genert smil på læben. De smiler også.


Anthon min brorWhere stories live. Discover now