33# Fans

2K 70 12
                                    

Da jeg kommer hjem går jeg ud i køkkenet, spiser aftensmad sammen med min familie. Derefter sidder jeg lidt og hygger i stuen, også alle samlede. Ja, vi har en hyggelig aften. Klokken er ved at være 21, så jeg vil gå i seng. Jeg gør mig klar til at sove og ligger mig i min seng.

Jeg bliver vækket morgenen efter. Jeg gør mig klar til skole og ja, følges jo som altid med Anthon. Skoledagen er ikke så lang og går hurtigt. Vi er nu på vej hjem, vi går hen til toget. Toget kommer og vi sætter os ind. Jeg kan høre Anthons telefon bibbe, han svarer ikke rigtigt. "Skal du ikke svare?" spørg jeg. Han kigger op på mig, som om han ikke var opmærksom. "Øhh jo" siger han og tager den og kigger den igennem for beskeder. "Hvem var det så?" spørg jeg. Han kigger på mig. "Thor, vi skal i studiet" siger han. Jeg smiler. "Se nu gør du det igen" siger han. Jeg kigger undrende på mig. "Det er jo Thor" siger jeg og smiler mere. Han ruller øjne af mig og ryster på hovedet samtidigt. Det er Gentofte station næste gang. "Skal du så ikke af her?" spørg jeg. Han ryster på hovedet. "Okay, skal jeg tage din taske med hjem?" spørg jeg sødt. Han kigger op fra sin telefon og smiler. "Jo, tak" siger han og rækker mig den, i det jeg rejser mig. Jeg går ned i mellemgangen. Toget stopper. Der på perronen kan jeg se Thor. Han ser altid så sød ud. Han står lige uden for den vogn jeg er i. Dørene er ikke åbne endnu. Men vi har øjenkontakt. Han smiler, jeg smiler. Da dørene åbner, går han ind. Jeg springer frem i et kram. "Hey søde" siger han. Jeg smiler. "Anthon sidder lige der inde" siger jeg og peger ind der hvor han sidder. "Tak, vi ses" siger han. Jeg nikker. Jeg går ud af toget, men der var ligesom noget jeg manglede, et kys. I det jeg er gået ud, vender jeg mig om. Han står der stadig, ligesom om han havde forventet det. Det var nu meget sødt. Jeg løber tilbage og giver ham et kys, bare et kort kys, for toget skulle jo køre. "Okay, nu kan jeg godt gå" griner jeg. Thor griner også og vinker til mig, i det jeg går.

Anthons synsvinkel:

Jeg har siddet længe og ventet uden Thor er kommet, jeg har endda skrevet hvor jeg var, men han kom ikke. Måske har han misset toget. "Hvad så mate" høre jeg en sige bag fra. Det er Thor. Jeg vende mig og smiler. "Hey, hvorfor tog det så lang tid" spørg jeg. Jeg rejser mig og giver ham et kram. "Når du ved jeg mødte lige din søster på vej ud, og så kunne jeg ikke lige lade være med at sige hej" siger han glad. Hvorfor var det han skulle sige det? Han ved jo det irriterer mig. "Så i nåede lige at råsnave, inden du kom her hen eller hvad?" spørg jeg flabet. "Lad nu vær Anth, jeg sagde bare hej" siger han. Jeg nikker. Vi er på vej mod KBH og vores studie. Der er kun få stationer.

Nu er vi kommet til østerport og vi er på vej hen mod studiet. Vi går gennem strøget, det ligger på en af sidegaderne. Vi snakker om vores musik og om alt muligt andet. Pludselig bliver vi stoppet af fans. "EJ OMG må vi ikke få taget et billede?" spørg de og græder næsten. "Ja, selvfølgelig" siger vi i kor. Vi snakker lidt med dem og får taget nogle billede. "Vi håber vi ser jer til næste koncert" siger jeg, inden de går. "Ja, det gør vi" siger de naivt. "Det er super, bois elsker jer" siger Thor og giver dem luft kys. Vi går, mens vi kan høre de skriger i bagrunden. Vi griner til hinanden.

Nu er vi ved studiet. Vi får indspillet en masse og øvet osv. Det er rigtig fedt. Da vi holder en pause, sidder vi i sofaen, der er i studiet. Det er kun os inde i rummet. Jeg kan se Thor sidder og stirrer ud i luften, han tænker på et eller andet, men hvad, det ved jeg ikke.

Anthon min brorWhere stories live. Discover now