Magneto

80 6 1
                                    

Masadan çıkan demir kollar aniden Logan'ı yakaladılar ve kendilerine çekerek onu masaya bağladılar. Wolverine kendini zorladı ama kollar Adamantiumdu!
Magneto, havalandı ve "Siz insanlar ve mutantlar çok sersemsiniz. Strike! Ateş etme... Onun başına şuradaki kaskı tak da yardım alamasın. Raven! Dışarıdakilerin durumları nasıl?" dedi. Raven, gülümseyip "İçeri girenler, yakalandı ve dışarıdakilerin halleri çok kötü. Sıkışmış durumdalar ve yaptığınız alet işlerine çok yaradı." dedi. Magneto, klasik şeytani kahkahasını attı ve camdan dışarı bakıp "Hep bu sahneleri hayal ettim, Logan!" dedi. Wolverine zor da olsa "Nasıl!? Thanos'u nasıl ikna ettin? Ultron'u nereden buldun ve... Neden bu kadar çirkinsin?" dedi. Magneto "Espiri, yeteneğin hiç eskimemiş. Sorulara gelince..." dedi. Tek kozmik yumruğuyla, on insanı ve dokuz mutantı öldüren Thanos'u gösterdi ve "Onunla iş birliği yapmak çok kolaydı. Büyük bir kaosu hemen kabul etti." dedi.
* * *
Thanos, tahtından hışımla kalktı ve "Sana yardım etmem için tek bir sebep, söyle... Kova Kafa!" dedi. Magneto, sinirini gizledi ve "Çünkü sende benim kadar onlardan nefret ediyorsun." dedi. Thanos, yerine geri oturdu ve "Haklısın. Her şeyi güzel planlamışsın ve belki de bu onları sonsuza kadar yenebilmemiz için önemli bir şans!" dedi. Arkasındaki milyonlarca kayada bekleyen çirkin uzaylı askerlerine döndü ve "Sizler onu duydunuz! Savaşa gidiyoruz!" dedi.
* * *
Tony, ile çarpışan Ultron'u gösterdi ve "Tek bir veri çipi yetti!" dedi.
* * *
Juggernaut, küreği toprağa bir kez daha soktu ve kaldırıp, Magneto'nun önündeki masaya döktü. Magneto, toprağı karıştırdı ve elinin tersiyle masadan döktü.
Juggernaut, öfkeyle bir kez daha daldırdı ve toprağı masaya attı.
Magneto, son yüz seferden sonra gülümsedi ve toprağın içindeki minik metal parçasını havalandırıp, eline kondurdu.
Juggernaut, yanındaki ağacı yumrukladı ve "Sadece bunun için mi, o kadar kazdım!?" dedi. Magneto "Hayır, bunun için değil! Bununla birlikte dünyaya gelecek büyük kaos için kadın. Aferin!" diye bağırdı.
* * *
Magneto, ona döndü ve "Son soru hakkın! Gerçekten tipimi mi, soracaksın?" dedi. Logan düşündü ve "Kayıp, mutantlar!" dedi.
Magneto "O da Mutant ve Ölü, projesinden başka bir konu. Onu anlatmak istemiyorum ama seni üzemem. Aldığım mutantlar, içi en enerjiyle dolu olan en güçlü mutantlar! Remy, Jeremy, Scoot ve kızım... Onlardan önce seçtiğim Rogue'ydi... Ama yaptığım sey için tek bir mutanttan fazlası gerekiyormuş. Ona fazla geldi ve Rogue o haline geldi. Yazık... Ne mi, yapıyorum? Televizyona bak!" dedi.
Televizyon, Logan'ın arkasında kalıyordu ve göremiyordu... Kafasını biraz çevirmeye çalıştı ama olmadı. Magento, Strike'a baktı ve Strike istemedende olsa, masayı çevirdi.
Logan ekrandaki, uyduya baktı ve "Olamaz! Şeytani yayınlar mı, yapacaksın?" dedi.
Magneto, güldü ve "Şakacıverin! Komiksin. O gördüğün uydunun içinde o dört mutant var. Mutantlar onun enerji kaynağı olacaklar. Uydudan önüne gelen her şeyi yok edecek bir ışın çıkacak, ışın Adamantium aynalardan oluşan bir başka uyduya çarpacak ve daha da güçlenip, Türkiye'ye çarpacak. Böylece Avrupa ve Asya yok olacak. Avrupa ve Asya, yok olunca büyük bir küresel ısınma meydana gelecek ve yer yüzü suların altına gömülecek... Herkes ölecek ve biz kötüler dünyadan çıkıp, gideceğiz. Nereye mi? Mars'a!" dedi. Wolverine "Neden?" dediğinde, Magneto "Soru hakkın doldu, Wolverine. Şimdi ölüm zamanı!" dedi.
Tavandan başka bir metal kol indi. Metal kolun ucunda dönen dişliler Logan'a yaklaştı ve Wolverine acıyla "Diğerleri nerede?" dedi.
Hulk nerede?
Yeşil dev, bir kez daha bağırdı ve sarayın içinde iki kötü mutantı havaya fırlattı. Dayak yemekten harap olmuş Juggernaut'a bir yumruk da kendisi attı ve onu yere gömdü.
O sırada yanına Abimination geldi ve gülümsedi. Hulk onun elindeki metal eldiveni fark etti ve tedbirli bir şekilde ona doğru yaklaştı... Tam yumruk atacakken, Abimination onun yumruğunu eldivenli eliyle tuttu ve Hulk acıyla bağırdı.
Eli yavaş yavaş normal bir ele dönüşüyordu. Hulk tekme atmaya çalıştı ve eldivenle aynı numarayı tekrarladı. Koca Hulk, yavaş yavaş iyileşti ve Bruce Banner'a dönüştü...
Magneto'nun icadı buydu. Gamma ışınlarını emen bir eldiven...




Mutants and Dead || AttackWhere stories live. Discover now