Yenilmezler

158 11 1
                                    

Bu olaylar İç Savaş'dan sonra olur. Kahramanlarımız uçağın ısı imzası olmadığı için kolayca arkadakilerden kurtuldular.
Scoot, Natasha'ya "Bizi kurtarıdığınız için teşekkürler ama bizim gitmemiz lazım." dedi. Luke Cage "Nereye gideceksiniz?" dedi. Scoot "Belki sizin tarafınızdan saklanan diğer mutantları toplarız ve bir şekilde bu kaostan kurtuluruz." dedi. Natasha "Onlar bu kaostan kurtulmak için saklandılar... Bu kaosu çözmek için değil. Çok denediler. Burada kalın ve birlikte halledelim." dedi.
Remy "Keşke Logan da burada olsa..." dedi. Luke ve Natasha, gülünce, cebinden iki kart çıkardı ve kinetik enerjiyle dolu tehlikeli kartları ikisinin boğazına dayadı. "Sorun yok, Gambit!" diye tanıdık bir ses duyunca kartlar yere düştü ve arkasını döndü.
Logan, Falcon'un kucağında yere indi. Remy "Nasıl?" dedi. Natasha "O helikopterde sadece ben ve Luke yoktu. Samuel de bizimleydi." dedi. Logan "Benden kurtulamadınız, he?" dedi. Remy, ona sarıldı ve "Harikasın!" dedi.
Logan, yanlarına gelen Peter ile tokalaştı ve Logan "Merhaba, Böcek Adam!" dedi. Peter ise "Burada olman, harika!" dedi.
* * *
Dr. Strange, toplantı odasında "Mutantlar, ilk ve son kez konuşalım. Saklanan mutantların yanına gitmek ister misiniz? Biz burada şu mutant karşılığı işiyle uğraşacağız.  Burada kalmanız çok iyi olur. Neden mi? Siz bizim yanımızdayken yalan yanlış şeyler uyduramazlar çünkü buradasınız. Ayrıca... Uzun zamandır saklanan üç mutant üssünden haber alamıyoruz." dedi.
Remy "Her şeye tamam da... Deadpool'un burada olmasına hiç tepki gelmedi mi?" dedi. Hank Pym "İnsanlar onun sadece maske takmış bir deli sandıkları için onu saldırmıyorlar." dedi. Peter "Haklılar o maskeli bir deli ama bir mutant." dedi.
Logan "Neyse, kaldığımız yerden devam edelim. Onlara ulaşamama sebebiniz ne olabilir?" dedi. Peter, hemen "FBI!" dedi. Bobbi, gözlerini devirdi ve "Hayır, FBI olamaz. Son haberlere göre onlar uzaylılar ile uğraşıyorlar." dedi. Clint "Bence S.H.I.E.L.D." dedi. Logan aniden "Tony ile düşmansınız diye onu suçlayamazsınız... Hem aşın artık. İç Savaş bitti." dedi. Peter "Tony'yi mi, tutuyorsun Logan?" dedi. Scoot "O öyle bir şey demedi, Ağ Kafa. Tony, mutantlara düşman değil." dedi. Peter, aniden öne atılıp, Scoot'u yakasından tutup "Nereden bilebilirsin? Hem artık burada olacaksanız Tony'i savunmak yok!" dedi. Hızla onu yere attı ve Scoot onu tekmelemeye çalıştı. Peter, geri atıldı ve bileğinde olan ağ silahlarını ona doğrulttu.
Kavganın uzayacağını anlayan Wolverine "Ailesini kurtarmıştım." dedi. Herkes aynı anda "Ne?" diyince, Logan "O on yaşında falandı herhalde. Evlerine Osborn tarafından genetiği oynanmış, çılgın bir kirpi adam girmişti. Bende onları kurtarmıştım. O yüzden Tony bize karşı olamaz." dedi.
Televizyonun karşısındaki Samuel "Tekrar düşün derim!" dedi. Herkes televizyona baktı. Tony Stark, Mark Z (multi) zırhıyla karşısındaki Rogue ile otoyolda birbirlerini süzüyorlardı. Remy "Rogue?" dedi.
Rogue, daha hiçbir şey yapmadan Tony, ona göğsünden bir enerji patlaması yaratıp, tüm gücüyle fırlattı ve herkesin gözleri önünde Remy'nin aşkını öldürdü...
Samuel aceleyle televizyonu kapadı ve Remy, öfkelendi. Sopasını çıkarıp, toplantı masasını paramparça etti. Luke onu durdurmaya çalıştı ama Remy duvardan duvara atlayıp, her yeri parçalamaya başladı. Dr. Strange, elini havaya kaldırdı ve bir büyü mırıldandı. Remy, havadayken uyuya kalıp, akvaryumun içine düştü. Ajan Venom ve Demir Yumruk onu oradan çıkardı. Wolverine, arkadaşını süzdü ve "Ben hala Tony'nin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. En iyisi Remy, uyuyorken ben onunla görüşeyim. Wade benimle gel. Scoot, sen ise buradan birkaç kişi ile teker teker diğer mutantları ziyaret et. Tony söylediğim gibi bizim tarafta ise onunla birlikte bizde size katılırız." dedi.

Mutants and Dead || AttackWhere stories live. Discover now