Üç Ay

324 14 1
                                    

3 ay önce
Beyaz Saray
Yeni başkan Franklin Monogy, önündeki kağıtlardaki şikayetlere baktı ve yüzünü buruşturdu. Hepsi mutantlarla alakalıydı. Küçüklüğünden, tüm kahramanlara hayran olan Franklin bu mutant saçlarının hepsini kötü olanlarının yaptığını fark etti. Bu gerçekten kötüydü. İnsanlar, iyi veya kötü fark etmeden, mutantların... Ölümlerini istiyorlardı.
O sırada onunla birlikte raporları okuyan en üst rütbeli ordu Komutanı Roger Sadchez, bunları görüp "Bu mutantlar gerçekten başa bela. Vatandaşlar çok haklı. Bunların hepsi ölmeli." dedi. Onun bu düşüncelerinden korkan genç başkan "Öyle demeyin Komutan Roger...Mutantlar kaç kere bizi kurtardılarda. Hem fark ettiysen bunların çoğunluğu kötü olanlardan; Raven, Magneto, Engerek, Angel Salvador, falan..." dedi.
Roger, aniden silahını çıkardı ve "Ben onlara kötü demezdim, Sayın Başkan. Onlar güçlü..." dedi. İki el ateş etti. Biri başkanın beynine diğeri ise kalbine isabet etmişti. Raven, eski haline döndü ve arkasını döndüğü gibi güvenlik odasına gitti.
Yolda gördüğü birkaç askeri daha öldürdü ve odaya varıp, içerideki adamlara basarak, Hacker Mutant; Morris'in yanına gitti. Morris onu görünce gülümsedi ve "Her şey, tamam!" dedi. Çok güzel bir sarışın kıza dönüşen Raven "Yaptıklarını bir daha anlatır mısın, Bilgisayar Kafam!" diyip, çocuğun kucağına oturdu.
Çocuk, terlemeye başladı ve başta kekeleyerek her şeyi anlattı. Çekingen bir ses tonuyla "Ö... Ö... Önce tüm kamera kayıtlarını sildim ve... ve... kendi zihnimle programladığım olayları yükledim. Şöyle oluyor. Sen gelip, başkanı öldürüyorsun Roger gelip, seni kovalıyor. Başta planladığımız gibi her şey yolunda giderse Roger başkan olacak ve..." dedi. Raven "Çok konuştun!" diyip, onun dudaklarına yumuldu.
Magneto içeri girdi ve öpüşen ikiliyi süzdü. Sonra arkasındaki yeşil tenli mutanta "Bir ara hatırlat da şu ikisine güzel bir ders vereyim." dedi.
Yeşil tenli mutant Gregory, güldü ve birlikte güvenlik odasının kilerine yöneldiler. Magneto, demir kapı kulpuna dokunmadan kapıyı açtı ve içeride bağlanmış bir şekilde duran Roger, bağırmayı kesip, küfür olduğu tahmin edilen şeyler söylemeye başladı. Magneto, içinde demir parçacıkları olan ipler sayesinde adamı havaya kaldırdı ve Gregory'e "O işlemi hemen şimdi yapabilir misin?" dedi. Gregory, sinsi başını salladı ve iki elini havaya kaldırdı. Bir anda etrafa kör edici ışıklar saçıldı ve on saniye sonra söndü.
Sadece yerde iplerin içinde ki Roger vardı. İpler çözüldü ve göz rengi kırmızı olan Roger "Başarılı!" dedi. Gregory, Magneto'yu Roger'ın içine koymayı başarmıştı...
2 ay önce
İnsanlar, Beyaz Saray'ı basıp, kötü mutantları öldürdü sanılan Roger'ı başkan seçmişlerdi. Magneto'nun planı pürüzsüz ilerliyordu.
O sırada Raven ve üç şekil değiştiren mutantda şehirde iyi mutant kılıklarına girip, kaos estiriyorlardı.
İnsanlar da zaten onlara duyduğu kıskançlık büyüyünce iyice protestolara ve eylemlere başladılar. Başkan Roger, ilk fırsatta haberlere konuştu.
Kendilerini bizden üstün sanıp, ellerini kollarını sallayarak gezen bu mutantlar artık çok oldular. Aklımızda olan projemi şimdi açıklamak istiyorum. Mutant ve Ölü... Artık onların bizim dünyamızda yaşama hakları yok. Onların yanlarında duranlar vatan haini sayılıp, onlar gibi ilk görüldüğü yerde vurulacaktır. Ayrıca onları ihbar eden veya öldüreb her bir kişiye on beş bin dolar vardır.
İnsanlar para meselesiyle iyice coştular ve devletten gelen silahlarla canice mutant avlamaya başladılar.
Storm'un Ölümü
Adımlarını hızlandırdı ve bir başka ara sokağa saptı. Hala arkasındaydılar. Bir çöp kutusunun üstünden atladı ve tuğla bir duvarla karşılaştı.
Üç silahlı sivil, yanına yaklaştılar ve Ororo "Canınızı yakmak istemiyor! Lütfen biz mutantların sizi kurtardığımız günlerini hatırlayın." dedi. En öndeki adam onu dinlemedi ve beceriksizce Storm'un omzuna ateş etti.
Canı çok acıyan Ororo, öfkelendi ve tek elini havaya kaldırdı. Büyükçe ve hızlı bir şimşek adamı küllerine çevirirken, yukarıdaki haber helikopteri her şeyi kaydetmiş ve sonradan Morris yardımıyla ilk Ororo'nun saldırdığı bir biçimde kurguladı.
* * *
Diğer iki adam hiç beklemeden tüm şarjörü harcayıp, onun fotoğrafını çektiler. Bunu devlete götürüp, para istemeleri lazımdı.
Son 1 ay boyunca
Mutant, kahramanlar hep saklandılar ve çoğunluğu öldü... Bunların içinde Profesör X veya Beast gibileri de vardı.



Mutants and Dead || AttackUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum